- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.841
canim sevindim eeeee eczane felan yokmu acik alsanizBiz bursadayız geçmişi okuyup öyle mesaj yazayım dedim ama küçük sıpanın emziğini Ankara'da unutmuşum kıyamet kopuyor biz iyiyiz diye haber vereyim dedim
Canm bulgur yemiyeydn iyiydii azms ama olsn yinede bende yarndan itibaren yazicam menuu :/Menum güzeller
Sabah kk peynir,10 zeytın,domates,10 badem,2minik yumurta,1mandalin.
Öğlen
2 kasık bulgur,2kasık haslama et,salata,ayran
Aksam
Fırında hamsı,salata
2lt su,2yesilcay,2tkahvesi
simdikten ozlediiik gece kusu dikkat et fazla kacirmaa :)Kızlar haftasonu sehır dısında olcam cok paylasımda bulunamayabilirim benı ozleyın guzeller
Eyvah bizdede ayni sknti olmustu eczanedende aldgimizi sevmedi ve emzigi birskmisti ins kolay atlatrsniz cnm ya tuhBiz bursadayız geçmişi okuyup öyle mesaj yazayım dedim ama küçük sıpanın emziğini Ankara'da unutmuşum kıyamet kopuyor biz iyiyiz diye haber vereyim dedim
haha evet canm ya bende okudm onlarimenu yorumu yapmiyom kizlar batti balik artik ne deyim
callenim kanimda varosluk var sanirsam
kocis, askitom, hamis göbüs vs...pek sevmedigim kelimeler
hele sitedeki hamisler yaziyorya göbüsler bebis dolsun hamisler cossun krize giriyom
resmen
kiz haso derim birde hatta hasommmmmmmmmmm diye uzatirim ruh halime gore esimin unvanlari degisir kocabas
ta derim cok kizarsa
casusluk heesoyle bir dolandimda diger takimlarda cok ic acici degil yani
bu hafta herkes firar yarin aksam sonuclar belli olsun bir toplanti yaparizcasusluk heeAy cok sevddm buna oh iyi ya beriil benm cezam vardi yaa hani ben onu su an yaptm daha biliyormusunn Saclarmi cek benmm
3 gun yazmadim kimse farketmedi sonrada ben dikkat edilmedigini syoleyip kustum ve yazmadimCanm bulgur yemiyeydn iyiydii azms ama olsn yinede bende yarndan itibaren yazicam menuu :/
simdikten ozlediiik gece kusu dikkat et fazla kacirmaa :)
Eyvah bizdede ayni sknti olmustu eczanedende aldgimizi sevmedi ve emzigi birskmisti ins kolay atlatrsniz cnm ya tuh
haha evet canm ya bende okudm onlarikomik geliyir banada :)) ben herseyi derm askom canm bebegm kuzim sen menu yazmiyorsn dii bennmi gormiyirmmm :)
canim sen dinlen gelmen bile yeter gulum insallah co zorlanmadan dalar uykuya kuzucukYaa kızlar eşim Büyüdü zaten bıraksın dediği için almadık değilse evden yola çıktığımızda farketmiştim biz yatıyor geçmişi sonra okurum byeee
tamam canm yapalmm :) 1 saat yuruysmude yaptm ama iyiyym kuzm inanki iyi geliyor spor bana :)bu hafta herkes firar yarin aksam sonuclar belli olsun bir toplanti yapariz
kiz dun gidiyodun pisi pisine daha uslanmadinmi sen
ama.ben senn gr li resmli menulerinii cok ozlediiim3 gun yazmadim kimse farketmedi
sonrada ben dikkat edilmedigini syoleyip
kustum ve yazmadim
sen yokken birinin bunu yapmasi lazimdi degilmi canimSabah 7 ucagıyla ıstanbula gıdıyoruzzz
Annış sutlu nescafe yaptı içmedımmm beruss casuslek heee
sen iste yeterki dünürtamam canm yapalmm :) 1 saat yuruysmude yaptm ama iyiyym kuzm inanki iyi geliyor spor bana :)
ama.ben senn gr li resmli menulerinii cok ozlediiim
hayirli yolculuklar canmSabah 7 ucagıyla ıstanbula gıdıyoruzzz
Annış sutlu nescafe yaptı içmedımmm beruss casuslek heee
istedim gitti :) berill takimimiza yenilikler yapalm senlendireliin dimii oturup konusalm :)sen iste yeterki dünür
yeni kararlar herkese gorev dagilimi hersey var yarini bir atlatalimhayirli yolculuklar canm
Bencede karsrlsr alalm bisyler yapalm renklendirelm burayi mesela beriln gecen hafta yaptigi mesaj sayili bi yazi vardi ya o cok guzeldi onn gibi bisyler bide aklmda bisy daha vardi unuttm su an .
Ama kaptanimiz yaparsa istrerse uygn gorurse tabikii...yeni kararlar herkese gorev dagilimi hersey var yarini bir atlatalim
yazarim bir daha kiz istedigin bu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?