Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz bursadayız geçmişi okuyup öyle mesaj yazayım dedim ama küçük sıpanın emziğini Ankara'da unutmuşum kıyamet kopuyor biz iyiyiz diye haber vereyim dedim
canim sevindim eeeee eczane felan yokmu acik alsaniz
kiyamam bilirim o duyguyu benim elifte oyle

Menum güzeller
Sabah kk peynir,10 zeytın,domates,10 badem,2minik yumurta,1mandalin.
Öğlen
2 kasık bulgur,2kasık haslama et,salata,ayran
Aksam
Fırında hamsı,salata
2lt su,2yesilcay,2tkahvesi
Canm bulgur yemiyeydn iyiydii azms ama olsn yinede bende yarndan itibaren yazicam menuu :/
Kızlar haftasonu sehır dısında olcam cok paylasımda bulunamayabilirim benı ozleyın guzeller
simdikten ozlediiik gece kusu dikkat et fazla kacirmaa :)

Biz bursadayız geçmişi okuyup öyle mesaj yazayım dedim ama küçük sıpanın emziğini Ankara'da unutmuşum kıyamet kopuyor biz iyiyiz diye haber vereyim dedim
Eyvah bizdede ayni sknti olmustu eczanedende aldgimizi sevmedi ve emzigi birskmisti ins kolay atlatrsniz cnm ya tuh
haha evet canm ya bende okudm onlari komik geliyir banada :)) ben herseyi derm askom canm bebegm kuzim sen menu yazmiyorsn dii bennmi gormiyirmmm :)

casusluk hee Ay cok sevddm buna oh iyi ya beriil benm cezam vardi yaa hani ben onu su an yaptm daha biliyormusunn Saclarmi cek benmm
bu hafta herkes firar yarin aksam sonuclar belli olsun bir toplanti yapariz
kiz dun gidiyodun pisi pisine daha uslanmadinmi sen

Yaa kızlar eşim Büyüdü zaten bıraksın dediği için almadık değilse evden yola çıktığımızda farketmiştim biz yatıyor geçmişi sonra okurum byeee

3 gun yazmadim kimse farketmedi sonrada ben dikkat edilmedigini syoleyip kustum ve yazmadim

Sabah 7 ucagıyla ıstanbula gıdıyoruzzz
Annış sutlu nescafe yaptı içmedımmm beruss casuslek heee

Yaa kızlar eşim Büyüdü zaten bıraksın dediği için almadık değilse evden yola çıktığımızda farketmiştim biz yatıyor geçmişi sonra okurum byeee
canim sen dinlen gelmen bile yeter gulum insallah co zorlanmadan dalar uykuya kuzucuk

bu hafta herkes firar yarin aksam sonuclar belli olsun bir toplanti yapariz
kiz dun gidiyodun pisi pisine daha uslanmadinmi sen
tamam canm yapalmm :) 1 saat yuruysmude yaptm ama iyiyym kuzm inanki iyi geliyor spor bana :)

3 gun yazmadim kimse farketmedi
sonrada ben dikkat edilmedigini syoleyip
kustum ve yazmadim
ama.ben senn gr li resmli menulerinii cok ozlediiim

Sabah 7 ucagıyla ıstanbula gıdıyoruzzz
Annış sutlu nescafe yaptı içmedımmm beruss casuslek heee
hayirli yolculuklar canm
Bencede karsrlsr alalm bisyler yapalm renklendirelm burayi mesela beriln gecen hafta yaptigi mesaj sayili bi yazi vardi ya o cok guzeldi onn gibi bisyler bide aklmda bisy daha vardi unuttm su an .

hayirli yolculuklar canm
Bencede karsrlsr alalm bisyler yapalm renklendirelm burayi mesela beriln gecen hafta yaptigi mesaj sayili bi yazi vardi ya o cok guzeldi onn gibi bisyler bide aklmda bisy daha vardi unuttm su an .
yeni kararlar herkese gorev dagilimi hersey var yarini bir atlatalim
yazarim bir daha kiz istedigin bu olsun

yeni kararlar herkese gorev dagilimi hersey var yarini bir atlatalim
yazarim bir daha kiz istedigin bu olsun
Ama kaptanimiz yaparsa istrerse uygn gorurse tabikii...

Heh buydu iste bildirim listesinii yapmayi ogrenicekttiik yarn unutmaym listeye yazicam kilomu ben onu bilmiyordm mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…