- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.001
sipa yapis yapis yapti kendinitamam abla:) elif nasıl bal maskesinden sonra
onu yapma amacı neydi ki annesine mi özendisipa yapis yapis yapti kendini
temizledim yikayamadim okula gidecek diye
gorn der pasakliya bak diye artik
yok anam ben pc ye dalinca parmaklanarak yenen bal avuclanip bide viciklanmaya basladionu yapma amacı neydi ki annesine mi özendi
mutlaka gir canimselamlar gizli giriyorm kilom sabit. meltem canm benim giremedm aksam msj atcam optm sizi
7. takim birinci suanayy çatlıycam valla kimse de bildirmemiş sonuçları biz kaçıncıyız acep
sabah 1 dilim ekmekle biraz peynir domates yedim canımda bişey istemiyor,
önemli bir haber bekliyorum bakalım kulağımda telefonda aynı zamanda
ayy çocuk olmak vardı özendim valla ne diyimyok anam ben pc ye dalinca parmaklanarak yenen bal avuclanip bide viciklanmaya basladi
hafta sonu kacirdim toparlayamdim demde marsa suc bul senBu hafta bence ya marsta sorun vardi yada ay da hepimiz nerdeyse kilo almisiz.bence suc gokyuzunde
Masalahhhh birazda onlar olsun haftaya gene biz :)7. takim birinci suan
ucmuslar iki uyesi var 4 kusur yuzdede
evet berilcim onlar öyle de ben anlamadım yüzdesi 4 küsür olanlardan biri yeni üye değilmi yüzde 2'ye bölünmeyecekmi tam bilmiyorum mutlaka kontrol yapmışsındır da yinede söyliyim dedim7. takim birinci suan
ucmuslar iki uyesi var 4 kusur yuzdede
hafta sonu kacirdim toparlayamdim demde marsa suc bul sen
kontrol yaptim canimevet berilcim onlar öyle de ben anlamadım yüzdesi 4 küsür olanlardan biri yeni üye değilmi yüzde 2'ye bölünmeyecekmi tam bilmiyorum mutlaka kontrol yapmışsındır da yinede söyliyim dedim
biz 2.sanırsam
Hehe ay ne guldm kiz olsn alti ustu ayakkbi hic cani skmaya degermii :)Kızlar sabah sabah cok komık bısey yasadım anlatayım gulun guzel gecsın gununuz.annemde uyuduk spor gıtmıstım spor ayakkabı falan.fuarda gıyınmek için elbıse ve hafıf topuklu ayakkabı aldım.sabah gıydım onu snr bı tane duz bot aldım yarın gezerken rahat oksun dıye.sabah cıktık yola hacaslanında botu cıkarttım kı ne goreyımevden cıkarken aynı renk botum var sagı duz solu topuklu bot almısımm normalde gergınlık olurdu butun haftasonuma yansırdı ( berus anladın sen onu) ama varsın oyle olsun o yuzden yedegı almadımm artık napalım bole oldu canımı sıkamam varsın ayaklarım sıkılsınnn
yaa ben gormediiim ama od cok merak ediyorrmmmberiiil şakasın !!!
bravo harikasın tebrik tebrik tebrik
bireyselde derece bekliyorum senden
kız biz yine birinci olurmuşuz
bak bak gelinme bak sen simdden kendne nasil bakiyor nasilda dogru secm yapmisim yahuelifi acil banyo ya goturüyom bal maskesi yapti sipa eeeeeee anasi buraya dalinca
10 dakikaya geliyom
canm ben ayrica yazdm listeye yazmayn dedgn icin yardmlik bisy varsa elimden geleni yaparimsildim kimsein kopyalamasini istemiyom listede sona yapacam
bu hafta aksiliktrn oturu boyle oldu cann onumuzdeki hafta daha iyi olucam insallah :)Çok saol Güneşcim.
Bugün aslında en az 5 kilo hafif olmam lazımdı. Üstümden öyle bir yük kalktı.
Tebrik ederim, darısı hepimizin başına ..
Tebrik ederim Selin ama hızlan daha.
Sana yetişeceğim diye koşturayım ben de.
Hamburgerle zayıflıyorum desene:)
Hadi bakalım diğer takımlar ne durumda acaba ..
belli ama canm bravo masllah :)before ve afterlarımız
Berilimn dedgi aklmdan gecmedi degl inanki ben bunun beforu olayim yeter bana ya ama onu olunca nankir olurm dahasibi isterim belkii
Eki Görüntüle 1317505
bu sefer dikkat ettim liposuction,tummy tuck filan yok
spor ve diyet yapmış hatun
nasilda beni taniyorsun ya ofbeforuda kotu degil
birazdan selin görse ben bu kadarada raziyim demesse ne olayim
Bende 112 diyirm canmm...sükker 112 diyete baslamis ct
ben sali aldim 109 la
simdi hesabina gore 112 diyor bende 109 diyorum sizce nasil olur
oh iyi barii bu hafta cok sknamiz lazmmmson 3 takimdan biri degiliz suan
gelirler belki kuzum ya hayriye niye boyle bisy yapti anlamadm 1 dk si bilemmi yok yaniilisteye en buyuk zarari dila ve hayriye vurdu
bende ogunlere doyana kadr kisminda aclktan dayanamadm costum sonuclar 200 gram o yuzdn birakmistimaynen ya dağyolu bende leptin direnci gelişmiş galiba kaç gündür iki öğün yapayım diye uğrasıyorum ama krize girip
sacma sapan besleniyorum,belki de
aceleci davrandım,ben 5-6 öğüne
devam edeyim en iyisi,yavas yavas 2
öğüne geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?