- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.021
bu hafta listeyi sirtlananlari haftaya sirtiniza alacaksiniz zatenbu hafta affettircem kendimi
cokta kotu degiliz 2 sinden kotuysek 5 inden iyiyizHehe ay ne guldm kiz olsn alti ustu ayakkbi hic cani skmaya degermii :)
yaa ben gormediiim ama od cok merak ediyorrmmm
bak bak gelinme bak sen simdden kendne nasil bakiyor nasilda dogru secm yapmisim yahu
canm ben ayrica yazdm listeye yazmayn dedgn icin yardmlik bisy varsa elimden geleni yaparim
bu hafta aksiliktrn oturu boyle oldu cann onumuzdeki hafta daha iyi olucam insallah :)
belli ama canm bravo masllah :)
nasilda beni taniyorsun ya of
Bende 112 diyirm canmm...
oh iyi barii bu hafta cok sknamiz lazmmm
gelirler belki kuzum ya hayriye niye boyle bisy yapti anlamadm 1 dk si bilemmi yok yanii
bende ogunlere doyana kadr kisminda aclktan dayanamadm costum sonuclar 200 gram o yuzdn birakmistimYavas yavas alismak en iyisi bencede :)
sen bunuda atlatirsin canm benm :)Fuarda standdaki îkramları bır gorsenızzz çelik gîbi ırade lazımmm
ya biz ne zman gorucez ya oof boyle olmuyir ki kim var kim yok hc habermiz yok :/ bende gizlenicm he ben goremiyorsambenide gormesinlertattoos casuslukmu yapiyon sen kiz
Ne haberi ne habrriayy çatlıycam valla kimse de bildirmemiş sonuçları biz kaçıncıyız acep
sabah 1 dilim ekmekle biraz peynir domates yedim canımda bişey istemiyor,
önemli bir haber bekliyorum bakalım kulağımda telefonda aynı zamanda
Masallah ya ne yap.slarr acaaba merak ettm simdii7. takim birinci suan
ucmuslar iki uyesi var 4 kusur yuzdede
Hic sorma canm bayldgm aksm ben hic bisy yemedm aslnda hep dolunayn yuzundenBu hafta bence ya marsta sorun vardi yada ay da hepimiz nerdeyse kilo almisiz.bence suc gokyuzunde
vallahi karar senn cann ben yorum yapmcam dilayitanimiyirm cunkukizlar ben birazdan cikacam saat 3 gibi gelirim listeyi yayinlarim
dilayi diskalifiye yazacam ama hem kiyamiyom hemde ana yuregi öffffffffff bilemiyom iste ya kiz bildiriyor diye
sevndm buna canm bu hafta boyle oldu arrk naplm elimizden geleni yapamadik haftaya boyle olmamalii...cokta kotu degiliz 2 sinden kotuysek 5 inden iyiyiz
abooooooov beriiil seni yere bakan yurek yakan seniiii seni zayiif seniii senii gidi senii supersinn kizuuum sakn yemeklerini abartma tamammi ac gezdin biliyirm ama hep asgya innelisin daha 7 lere cikmak yoook :)
yaptigimi sana yaziyimda komalik ol degilmiabooooooov beriiil seni yere bakan yurek yakan seniiii seni zayiif seniii senii gidi senii supersinn kizuuum sakn yemeklerini abartma tamammi ac gezdin biliyirm ama hep asgya innelisin daha 7 lere cikmak yoook :)
özele bakYa sabahtan beri girmek için biyerlerimmi yırttım deli oldum yaa tel tam çekmiyor Dolayısı ile net ben meraklı giremiyom neyse biz iyiyiz sonuçlar iyidir umarım bu Arada Emine ve diller yeterli katlımı sağladı mi daha doğrusu sukker in daha 1 haftası bile dolmadı kızlar kusura bakmayın sizle alakalı değil (Emine ve sukker) deneme süresi tamamlanmadan gelen arkadaslar maalesef 2 gün sonra bırakıp gidiyorlar 1. Olmak adına bana göre listeye girmeleri hatalı biraz daha beklenmeli idi
Wawwwww beril harikasin***5.TAKIM 389. ETAP***
beril77 ( 72.2/ 69.00/3.2/%4.43)
toplight (72.4/71,8 /0,60/% 0.83)
dila21(73.80/73.80/0/%0) kilosu sabit
gunnesh(60.00 /59.8/0.20/%0.33 )
CallanPinckney (62.9/63.3/-0.40/%-0.64)
servey(73.3/73,8/-0,5/-%0,68)
sanemsu0606(57.4/57.6/-0.20/%-0.35)
dagyolu(64.7/63.5/1.2/%1.85)
hayriyedemet (77.6/)
selinhm(82.00/81.4/0.60/%0.73)
hm22(80.8 / 85.8/-5.00/%-0.48) 376.etapta izne ayrilan üye geri döndü.yuzdesi 13 e bölündü
emineF(91.5/88.9/2.6/%1.42) yeni uye yüzdesi ikiye bölündü hedef kilosu 70
sukker(112/108.6/3.4/%3.04) yeni uye deneme haftasi bir hafta hedef kilo 65
5. takim ortalamasi=
hayriye gelir belki
son taksitte yerini aldi
biliyom dermisim yaWawwwww beril harikasin
Güneşcim ne haberi bekliyorsun?ayy çatlıycam valla kimse de bildirmemiş sonuçları biz kaçıncıyız acep
sabah 1 dilim ekmekle biraz peynir domates yedim canımda bişey istemiyor,
önemli bir haber bekliyorum bakalım kulağımda telefonda aynı zamanda
berillllll yaz artık şu kilonu yaaatattoos casuslukmu yapiyon sen kiz
gıcıksın beril gıcık yanıWawwwww beril harikasin
özeline bakmadin sanirim ama yazayimYa sabahtan beri girmek için biyerlerimmi yırttım deli oldum yaa tel tam çekmiyor Dolayısı ile net ben meraklı giremiyom neyse biz iyiyiz sonuçlar iyidir umarım bu Arada Emine ve diller yeterli katlımı sağladı mi daha doğrusu sukker in daha 1 haftası bile dolmadı kızlar kusura bakmayın sizle alakalı değil (Emine ve sukker) deneme süresi tamamlanmadan gelen arkadaslar maalesef 2 gün sonra bırakıp gidiyorlar 1. Olmak adına bana göre listeye girmeleri hatalı biraz daha beklenmeli idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?