- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.061
11,84 / 13 =0,91077 damlacımCanım ya yüzdesi 0.81 yapıyor...tekrar bakarmısın?
Bende Sweet gibi buldum11,84 / 13 =0,91077 damlacım
10.48/13=0.607...buluyorum.acaba nerde yanlışım...aydınlatın beniii...4.43+0.83+0.33-0.64-0.68-0.35+1.85+0.73-0.48+1.42+3.04/13 yapıyorum 0.81 çıkıyo
10.48/13=0.607...buluyorum.acaba nerde yanlışım...aydınlatın beniii...
Sen yukarıda yazdıöım rakamlarımı topluyorsun öyle yapıyor?
3 kez yaptım tatlım
Sen yukarıda yazdıöım rakamlarımı topluyorsun öyle yapıyor?
Ne bileyim balım ya öyle de yaptım sonuç 10.48çıkıyor...ama vardır bir yanlışım elbet...nerede onu merak ediyorumdamla ben once kilo verenleri toplayip sonrda eksileri bundan cikariyorum
yinede emegine eline saglik canimNe bileyim balım ya öyle de yaptım sonuç 10.48çıkıyor...ama vardır bir yanlışım elbet...nerede onu merak ediyorum
Ne yaptım ki?kafa karıştırdım yayinede emegine eline saglik canim
Canım yeni açabildim evde tel çekmeyince nette yok özelimde bişey göremedim şimdi bu Mesajı gördüm dün öğleden beri yazılanları okumadığım için Emine'nin yazdıklarını bilemem ilk hafta güzel katılım sağladı ama 2. Hafta ben doğru dürüst görmedim sen 37 mesaj diyorsun doğrudur sukker in katılımı çok iyi eğer takımda 2-3 kişi olsaydı hemen girebilirdi ama takım zaten 9-10 kişi o yüzden deneme Süreci sonucu beklenmeli diye düşünmüştüm Hayriye örneğine dönmesin diye bu arada kilonu 69 gördüm tebrik ederim bu arada hazır net varken Devamını da okuyayım Görüşürüz kızlarözeline bakmadin sanirim ama yazayim
emine iki haftasini doldurdu
islerim var duzelecem dedigi icin listeye aldim bu hafta 37 mesaj yazmis bir sans vermek istedim yoksa butun hafta listeye almayacagimi soyluyordum oysa
sükkere gelince ben ona inandim gunluk zorunlu mesaj kadar yaziyor
duzenli menu bildirimi var bundada insiyatifimi kullandim
ama istemeyen varsa oy cokluguyla bir karar alirizda
saat 6 ya kadar paylasma hakkimiz var nede olsa
özeline bakmadin sanirim ama yazayim
emine iki haftasini doldurdu
islerim var duzelecem dedigi icin listeye aldim bu hafta 37 mesaj yazmis bir sans vermek istedim yoksa butun hafta listeye almayacagimi soyluyordum oysa
sükkere gelince ben ona inandim gunluk zorunlu mesaj kadar yaziyor
duzenli menu bildirimi var bundada insiyatifimi kullandim
ama istemeyen varsa oy cokluguyla bir karar alirizda
saat 6 ya kadar paylasma hakkimiz var nede olsa
birinci değil,sonuncu olabilirizYa sabahtan beri girmek için biyerlerimmi yırttım deli oldum yaa tel tam çekmiyor Dolayısı ile net ben meraklı giremiyom neyse biz iyiyiz sonuçlar iyidir umarım bu Arada Emine ve diller yeterli katlımı sağladı mi daha doğrusu sukker in daha 1 haftası bile dolmadı kızlar kusura bakmayın sizle alakalı değil (Emine ve sukker) deneme süresi tamamlanmadan gelen arkadaslar maalesef 2 gün sonra bırakıp gidiyorlar 1. Olmak adına bana göre listeye girmeleri hatalı biraz daha beklenmeli idi
beril sen ideal kilondasın aslındabiliyom dermisim ya
beril de öyle olduuu,69a düsmüsssStandlardaki mîni etekli fıstıkları gormenız lazım
canim aslinda oyle ama suan sikismak lazim sallaniyor kollarim gobegim ust ic bacagimberil sen ideal kilondasın aslında
ince hatunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?