- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.761
Bende ayni durundaym ya hic sorma okuyana kadar yetisemiyormaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Karadenızın sıslı puslu bı tepesıne cıktım bagırdım tamam mı
yaaaaaa ben ara boyunca sızın yazdıklarınızı mı okuyacagım muhabbete mı dalacagım ne yapayım deyın banaaaa
cok pıs planlarım varrrr
zeynett52... bırak sımdı erkek arkadası..
bız senı daha saglam motıve ederız.
kendın ıcın..yalnızca kendın ıcın
cok sevdıgım bı soz
"MASKEYI ONCE KENDINIZE SONRA COCUGUNUZA"
Tamm canm ben biyle devam ediyorm sen gereken yerde beni uyar bende senden bilgiler alirim bol bol ne guzel ya takimizda antrenir var daha ne olsunkiiiBerıl senın vucuda ne laf edecegım...
esınle senın ısteklerı bı hayal ettım de...edemedım ıste..
degısık bısey cıktı.
bı de sneınkı guzel..
saglam sıkı bacaklar...
zayıfladıkca bıngıllasmayan kollar.
dumblle dumbell dambıllarrr
squatlar...
squat dedım de...hemen Selın geldı aklıma.. sen mıs gıbı yuruyorsun...
6.6km hızlarla.. zayıflamak ıcın en ıyı yontem.
gercı dız saglıgını bılmıyorum.
ben kosu bandımı gonderdım...sırf dızım ıcın.
o sebep elıptık kullanıyorum,
ya netıcede hepsı cardıo hepsı yag erıtıyor.
ama sıkılasmak... sekıllenmek..
anca agırlıkla... ya da squat gıbı "bırıncı kolay mıydı...sen bı 50ye gel goruselım" hareketlerı
neyse ben derseee
ay cnm ya oda cok kotu mahvetmistr seni sevnemedm sahsen verdigin kiloyabirtek ishalim var ama halsiz değilim
ishal sayesinde 62,800e düştüm
aslında baya yedim ama işte ishalden 500gr gitti
sen nasılsın kuzu
sorma zeynebim yaaa bi ara işim yoktu işsizlikten sıkılıp a sınıfı isg uzmanı olmuştum ama şimdi neyse yok demeyeyim işsizlik çok daha zor sadece sizlere yetişemiyorumahaha o zaman gözün aydın tatlımm
benimde kaynanam gelince bol bol dedikodu yaparız yaşı oldukça ileri aslında ama bi sekilde uyusuyoruz yeterki suyuna git
ah be yavrumm çok çok kolay gelsin bi kendine yogunlanamadın heee
sanirim burdan sonrasi daha zorBeruss artık gram gram yemıyor dustu 6lı rakamlara tabı supersınnn superrr
hayirlar var sonradan hayir diye fikir degistirenler varyaa berilim ben hedefime ulaşsam bile maalesef o listenin başına tırmanamam ki gecen püsküüt e de yazdım ben 2008 de 66,9 kg ile bu yarışmalara girmiştim o zamanki hedefim 55 kg idi ama şimdiki, hedefim 65 kg o yüzden aslında o listeyi senelik tutsalar ne güzel olur doğumdan sonra 95 lere geldiğimde listelere girmiş olaydım ooo şimdi kimse tutamazdı beni
bu arada o listede ben sana özel mesajda da yazmıştım arabulucu şart değil ama illa olabilecekse 2 isim belirtmiştim açıkcası hayır gibi ama herkes ok derse evet de olur kararsızım yani
kesinlikle kardesimde boyle olmustuaman sakın spiral çıktı hamile kalıtrrım moduna girme ben ilkinde korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım 2. de korunmayı bıraktım kafaya takınca 11. ayda hamile kalabilmiştim dr sadece stress den demişti hiç bir sebebi yok hamile kalamamanız için demişti sakın stress yapma
cimcime gorusemedik canimmerhaba arkadaşlar...
ben böyle düzenli yazamıyorum. okulda arada sırada girebiliyorum. biraz kopuk oluyo ama yapacak bişey yok. Ama yazdıklarınızı okuyorum. burayı sevdim, herkes çok ilgili ve sevecen görünüyor. alakanızdan dolayı teşekkür ederim hepinize...:)
ablam senin anlayacagin KADI lik sistemi gibi birsey akisisi b kisisini sikayet edersekonuya hakim değilim arabulucu kim olcak ne işe yarıcak bilmiyorum o yüzden benim yerime sen kullan abla oyunu :)
ahaha o zaman gözün aydın tatlımm
benimde kaynanam gelince bol bol dedikodu yaparız yaşı oldukça ileri aslında ama bi sekilde uyusuyoruz yeterki suyuna git
ah be yavrumm çok çok kolay gelsin bi kendine yogunlanamadın heee
Berıl senın vucuda ne laf edecegım...
esınle senın ısteklerı bı hayal ettım de...edemedım ıste..
degısık bısey cıktı.
bı de sneınkı guzel..
saglam sıkı bacaklar...
zayıfladıkca bıngıllasmayan kollar.
dumblle dumbell dambıllarrr
squatlar...
squat dedım de...hemen Selın geldı aklıma.. sen mıs gıbı yuruyorsun...
6.6km hızlarla.. zayıflamak ıcın en ıyı yontem.
gercı dız saglıgını bılmıyorum.
ben kosu bandımı gonderdım...sırf dızım ıcın.
o sebep elıptık kullanıyorum,
ya netıcede hepsı cardıo hepsı yag erıtıyor.
ama sıkılasmak... sekıllenmek..
anca agırlıkla... ya da squat gıbı "bırıncı kolay mıydı...sen bı 50ye gel goruselım" hareketlerı
neyse ben derseee
Artık hayır dıyorum
sorma zeynebim yaaa bi ara işim yoktu işsizlikten sıkılıp a sınıfı isg uzmanı olmuştum ama şimdi neyse yok demeyeyim işsizlik çok daha zor sadece sizlere yetişemiyorum
kız iki arada bi derede gene geldin laf yetiştiriyon geldimi kv ve kp özlemişler mi seni zayıfladın dediler mi?sanirim burdan sonrasi daha zor
spor yapmaya adapte olmaya calisiyorum
mesela bu sabah hic kacamak yapmadigim halde 200 gr fark vardi
tembellesen kaslara biraz hareket iyi gelmedimi ne
hayirlar var sonradan hayir diye fikir degistirenler var
bende bilmiyom
hayir diyesim geliyor hep
kesinlikle kardesimde boyle olmustu
cimcime gorusemedik canim
nasil daha saglammiyiz bugun
ablam senin anlayacagin KADI lik sistemi gibi birsey akisisi b kisisini sikayet ederse
haydiiiiiiiiiiii KADI nin kapiya
geldiler annem yourlmus yattikız iki arada bi derede gene geldin laf yetiştiriyon geldimi kv ve kp özlemişler mi seni zayıfladın dediler mi?
ooo işi uzun o zaman pederin kalacaklar mı uzun süre?geldiler annem yourlmus yatti
peder resmen esiyor evde
kizlari almaya gidecekti
gelirler dedimsede bakacakmis belki bir yere gotururmus dedi
yalannn
baba kizlar kiz lisesine gidiyor dedim iyi gelince beni cagir dedi
mahalleyi kolacana gitti
cami bulmasi lazim arkadas bulup nutuk cekip onay almasi lazim cok mesgul cok
aslinda yilbasi sonu gelip kalacaklardiooo işi uzun o zaman pederin kalacaklar mı uzun süre?
evet ben bugün ya çok işim olmadığından ya da sayfalara fazla yazılmadığından yazılanları okuyabiliyorum
sende git accık uyu bari dinlenirsin
sen ctesi diyetisyene gidecektin ne oldu?aslinda yilbasi sonu gelip kalacaklardi
ama kayinvalidenin kizkardesi oglunu sozleyecekmis onlarda gelmisler
4-5 gun kalirlar gib soz ne zaman birsey konusamadikki
bazen bir gidiyon 30 sayfa bazen tik yok
ama ben seninle basbasayiz diye sevindim
Verirsin canım yavaş yavaş üzülmeTeşekkür ediyorum Zeynepcim.
Diren Servey :)
Teşekkür ediyorum Meltemcim.
Mecburum artık aslında.
Evet tiroid ile gerçekten çok zor kilo vermek ama bu bahane olmayacak.
Siz aynı uğraşla 2 verecekseniz, ben yarım da olsa 1 de olsa vereceğim ve bu kilo sorunundan kurtulacağım.
Ohoooo serveyAtmam suan artıdayım meloss gecen hafta o kdr kastım spor yaptım hergun +500 cıktım snr haftasonu ıstanbula gıttım unv arkadaslarla buluştuk aman yarabbi gece 3te yasanan cılgınlıkları gorsen o yuzden cezalıyımm
Mükemmel berilcim artık spor vakti...meltemim ben artik siki diyeti biraktim hedefime 4 kilo var sporla kaslasip gidecek olan
Maydanoz düşük yaptırır diye biliyorum bende canımKızlar dun gece korkuyla uyandım neden mi dun yatmadan maydanoz limın yaptım snr hatırladım bebek istıyorum maydanoz dusuge neden olur dıye bılıyorum
Hadi ya geçmiş olsun canım kendine dikkat et.canm nr guzel bi meslegn var ama kacamaklari at obur koseye gozun gormesiin :)
canm gecen hafta ben bir iki gun biraktm saglikla ilgili bi skinti yasadm da herkeside korkuttum ozellikle berilimi :/ ama neyseki iyiym simdk aynen devam ediyirm bakalm 79 a inmeyi bekliyorm canm ondan snra kimse tutamaz beni :)
senii satarmiyiim sen benm dostm sirdasm herbiseyi siiin csnmdin kuzuuum :) tamsmsm canm birnclk bizde bu hafta birsuru koldan saldiriyoruuz :)
Ne oylaması canım?oylamaya bir karar bildirmeyenler var
eger bugunde gormezden gelirseniz
kendi kararim olan hayiri kullanirim buda pek adil olmaz
Ne yaşadı emine merak ettim yaEmine yasadıkların îçin uzgunummm
Canim benim Tarif soylebi de akşama çinekop yapacam fırında mı yapsam tava mı daha iyi olur siz istanbullusunuz sizin balık kültürü daha iyidir (haaa tava deyince yağda anlama balık tavasında 1 kg balığı 1 yemek kaşığı yağda kızartıyom)
Paylasim alanina bak canimVerirsin canım yavaş yavaş üzülme
Ohoooo servey
Mükemmel berilcim artık spor vakti...
Maydanoz düşük yaptırır diye biliyorum bende canım
Hadi ya geçmiş olsun canım kendine dikkat et.
Ne oylaması canım?
Ne yaşadı emine merak ettim ya
hm nasılsın :) özledin mi beni :)
ayy haftasonu eşin mi geliyor,süperr
kilo verme durumu ne alemde,kaç gr gitti
geldiler annem yourlmus yatti
peder resmen esiyor evde
kizlari almaya gidecekti
gelirler dedimsede bakacakmis belki bir yere gotururmus dedi
yalannn
baba kizlar kiz lisesine gidiyor dedim iyi gelince beni cagir dedi
mahalleyi kolacana gitti
cami bulmasi lazim arkadas bulup nutuk cekip onay almasi lazim cok mesgul cok
bi de akşama çinekop yapacam fırında mı yapsam tava mı daha iyi olur siz istanbullusunuz sizin balık kültürü daha iyidir (haaa tava deyince yağda anlama balık tavasında 1 kg balığı 1 yemek kaşığı yağda kızartıyom)
Yok kiz bir sure Sonra otamatik beril devreye giriyorÖzlemem mi hiç Callancım.
Hoşgeldin, sefalar getirdin.
Ahh evet. Perşembe gece ya da cuma gündüz. Tam belli değil.
Resmen heyecanlıyım yahu..
1500 gitti cumadan beri. 500-1000 daha gitse cumaya kadar daha ne isterim.
Kolay gelsin Beril.
Zor valla işin.
Canim benim Tarif soyle
Bir kaba zeytinyag, tuz, az karabiber, az limon suyu koy guzelde karistir
Baliklari temizle suyunu suzdur bu karisima bula tepsiye diz yolla firina
Ct gittim Canim bu hafta spor eklendi yiyecekler miktar olarak artti
Bazi yiyecekler listeye ekledi ama ben uymuxorum kendimce yiyip sonucu gormek istiyorum
Yine ekmek vs,..Yok ama evdeki yemeklerden bir kac kasik olcuyle yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?