Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben cok memnunum
Suan Pic de degilim uzun yazamixorum
Roka varmi
Kirmizi sogan salatasi
Plakide sart
Yoksa raki aglar

diş falan mı çıkarıyor acaba meltem cim yaaa
yaa beril hm yukardaki mesajı nerde yazmış güya hiç mesaj kaçırmadım dedim ama hm nin 1,5 kg verdiğini görmemişim tebrik ederim tatlım iyi gidiyor maşallah sana

Ben cok memnunum
Suan Pic de degilim uzun yazamixorum
Roka varmi
Kirmizi sogan salatasi
Plakide sart
Yoksa raki aglar
roka var soğan salatası da tamam ama pilaki yok ben yemeyecem çünkü öğle de kuru fasülye yedim yasak bana evdekiler de yemesin
yaa zaten çok değil eşim balığın yanında 2 duble içer ben 1-2 yudumla nefsimi körlerim sadece ama65 e geleyim şöylee güzel bir rakı sofrası hazırlarım ya da yılbaşına artıkın o zamana kadar 67 lerde falan olurum herhalde

Bu sakincali bir guzergaha dogru goturur beni konuyu kapatalim

Arabulucu olayı mantıklı bir şey değil bence çünkü arabulucunun kişilik vasfına güvenemeyiz ve bir süre sonra özgürlüğümüz kısıtlanır.ikna eden kazanır gibi bir şey olur.ya bence buranın adı takım yarışmaması olmamalı.çünkü takımda hırs,entrika,kurnazlık,sinsilik,kahramanlık her şey olur... Bunların olmadıgı yerde yarış nasıl olacak bence topiğin adı değişsin hehehe...

kizlar bir sure gogoya yardim etmem lazim o nedenle haber verdim
tamam bir yaris var ama kardeslikler hatirlar da var
anlayacaginizi umarim

yaris var ama bence herkez kendiyle yarisiyor
ben hayir dedim takimin genel gorusune gore
adaylarida biliyom sayilir ama soyleyemem

vovvvv harikasın
ben yapacağını biliyordum zaten
tebrik ederim kuzumm

Evet kaptan üstten 4 tane geliyor...
oo işin zor desene allah kolaylık versin
Evet çok değişken.kahvaltıya alıştıramadım birde off
meltem cim krep yapsan içine brokoli peynir zeytin aklına ne gelse koysan krep e de değişik şekiller versen sonra da eline versen kendisi döke saça yese emin ol hoşuna gider ben uyguladım yeğenlerimde de denedik abuk subuk dinazor şekilleri falan veriyordum aa bak dinazorlu krep istermisin diye bi de bırak döksün saçsın kendi kendine yemeyi öğrensin daha çok hoşuna gider ortalık duman olur ama boşverr

kaptan tavada 1 kaşık yağla 1 kg balığı nasıl yapıyorsun
şu balık tavalarıyla mı oluyor
evet callen cim balık tavasına 1 yemek kaşığı yağı koyuyorum her tarafına dağıtıyorum biraz da ısıttıktan sonra balıkları diziyorum ohh miss gibi oluyor eğer çok yaışacak olursa kapakla alt üst ederken 1 kaşık daha yağ koyuyorum ama ev balık kokuyor haberin olsun :)

Yok kiz bir sure Sonra otamatik beril devreye giriyor

Ben evde birileri olunca, düzenin bozulmasına gelemiyorum hiç.
Tabi 4-5 gün olunca idare etmece oluyor işte.

Kaptanım, afiyet şeker olsun ohh.

Ben, mantıklı olduğunu düşünüyorum. Püsküüt de şöyle bir açıklama yaptı. Zaten kanıtlar olacağı için haksızlık olmayacağını belirtmişti.
Söylediklerinin şaka ile karışık olduğunu biliyorum aman yanlış anlama Meltemcim ama insanın yarışı asıl kendisi ile.
Kırgınlıklar, hiç hoş olmayan sözcükler, hırs gerektiğinden fazla olunca bana göre yarışmanın da kilo vermenin de anlamı kalmıyor.
Her ne kadar fizik önemli olsa da, asıl önemli olan insanın kişiliğindeki naiflik bana göre.

vovvvv harikasın
ben yapacağını biliyordum zaten
tebrik ederim kuzumm

Callancım, gerçekten haklı çıktın.
Dukan yaradı bana.
Ben de fark etmiştim zaten bir dukanla kilo verebildiğimi ama nedenini tiroide bağlamamıştım hiç.
Bir de durdu durdu öyle düştü.
Dün 300 gram eksideydim cumadan.
Bir anda hooop ..

yaris var ama bence herkez kendiyle yarisiyor
ben hayir dedim takimin genel gorusune gore
adaylarida biliyom sayilir ama soyleyemem
Evet herkes kendisi ile yarışıyor ama yeri geldiğinde kişi dalga yeri geldiğinde deniz olabilmeli...

A hadi ya evet krepi yer.ekmekçi bizimki tamam yarın sabah yapıcam hemen

benim ev alisik canim
bazen turbe yapasim geliyor
bos kalmayiz biz
esim evin en buyugu olunca yildizlisindan misafirhaneyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…