Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de ozledım selincim işler yoğun yaaa

ay evet seen gitmistin unutmusum canim
artik zamanimiz kalmadi listenin sonundan basa tirmanacaksin ve ben orda elimde sampanya seni bekliyor olacagim
yaa berilim ben hedefime ulaşsam bile maalesef o listenin başına tırmanamam ki gecen püsküüt e de yazdım ben 2008 de 66,9 kg ile bu yarışmalara girmiştim o zamanki hedefim 55 kg idi ama şimdiki, hedefim 65 kg o yüzden aslında o listeyi senelik tutsalar ne güzel olur doğumdan sonra 95 lere geldiğimde listelere girmiş olaydım ooo şimdi kimse tutamazdı beni
bu arada o listede ben sana özel mesajda da yazmıştım arabulucu şart değil ama illa olabilecekse 2 isim belirtmiştim açıkcası hayır gibi ama herkes ok derse evet de olur kararsızım yani

Berusss haftasonu fuardaki çikolataları gorsen yerdın kafayııı gun boyu yemedım snr arkadaslar yoldan cıkarttııı

Değilim ama artık olabılır ya toplight spiral cıktı malum tutunmasını engellerım dıye korktumm
aman sakın spiral çıktı hamile kalıtrrım moduna girme ben ilkinde korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım 2. de korunmayı bıraktım kafaya takınca 11. ayda hamile kalabilmiştim dr sadece stress den demişti hiç bir sebebi yok hamile kalamamanız için demişti sakın stress yapma

Karatay gercekten haklı arkadaslar dun zayıf kahvaltı yapmıştım oldum gunu butırcem dıye bugun guzel kahvaltı yaptım ondan ıkramlıkları ellemıyorumm

canim sen bu hafta yazmadinda gozumden kacmadigini hatirlatayim dedim
bu kilolar gidecek iste okadar

iyiyim bir tanem annemiz geliyor geceleri kocamin dedikodusunu yapacagim artik

ahaha o zaman gözün aydın tatlımm

benimde kaynanam gelince bol bol dedikodu yaparız yaşı oldukça ileri aslında ama bi sekilde uyusuyoruz yeterki suyuna git

ah be yavrumm çok çok kolay gelsin bi kendine yogunlanamadın heee

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Karadenızın sıslı puslu bı tepesıne cıktım bagırdım tamam mı
yaaaaaa ben ara boyunca sızın yazdıklarınızı mı okuyacagım muhabbete mı dalacagım ne yapayım deyın banaaaa
cok pıs planlarım varrrr

zeynett52... bırak sımdı erkek arkadası..
bız senı daha saglam motıve ederız.
kendın ıcın..yalnızca kendın ıcın
cok sevdıgım bı soz
"MASKEYI ONCE KENDINIZE SONRA COCUGUNUZA"

Berıl senın vucuda ne laf edecegım...
esınle senın ısteklerı bı hayal ettım de...edemedım ıste..
degısık bısey cıktı.
bı de sneınkı guzel..
saglam sıkı bacaklar...
zayıfladıkca bıngıllasmayan kollar.
dumblle dumbell dambıllarrr
squatlar...

squat dedım de...hemen Selın geldı aklıma.. sen mıs gıbı yuruyorsun...
6.6km hızlarla.. zayıflamak ıcın en ıyı yontem.
gercı dız saglıgını bılmıyorum.
ben kosu bandımı gonderdım...sırf dızım ıcın.
o sebep elıptık kullanıyorum,
ya netıcede hepsı cardıo hepsı yag erıtıyor.
ama sıkılasmak... sekıllenmek..
anca agırlıkla... ya da squat gıbı "bırıncı kolay mıydı...sen bı 50ye gel goruselım" hareketlerı

neyse ben derseee

birtek ishalim var ama halsiz değilim
ishal sayesinde 62,800e düştüm
aslında baya yedim ama işte ishalden 500gr gitti
sen nasılsın kuzu

servey naber nasılsın :)
dagyolu ne yaptın kaç gr gitti :)
gunneshten de korkuyorum kesin çok verdi
benim iradeli arkadaşlarım
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler

hm nasılsın :) özledin mi beni :)
ayy haftasonu eşin mi geliyor,süperr
kilo verme durumu ne alemde,kaç gr gitti

Katiliyorm kesnlkle dusunme olucaksa zaten olur rabbm yazmis olsn tatlm sen duani et bol bol :)
Tamam.

ay kiyamam ya tamm sen iznlisin hafta sonuu ask bocuguu senii :)) sen hep boyle mutlu ol olurmu
Ben de ozledım selincim işler yoğun yaaa
tamam cnm cokta ozletme kendni :)
bizde seni sevdik canm oyle guzel bi meslegn varki herkes yapamaz mesela ben o kadar cocukla nasil ugrasirm bilemiyorm nasil dayaniyorsun cok yaramazida vardir cok uslusuda mesela ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…