- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.741
Ben de ozledım selincim işler yoğun yaaaBende yavas yavas asagi iniyorm kuzum 79 a inmeyi merakla bekliyorm bakalim cumaya nolacagm :))
Ayy bak ne cabuk gecti gordunmuu :) super sen bu sevncle super kilo ver :
serveyim hosgeldiin ya nerelerdesn merak ettk seni :) sen yoksun diye yattm uyudum bende yiksa biliyirsun hic uyumsm yani erken erken
yaa berilim ben hedefime ulaşsam bile maalesef o listenin başına tırmanamam ki gecen püsküüt e de yazdım ben 2008 de 66,9 kg ile bu yarışmalara girmiştim o zamanki hedefim 55 kg idi ama şimdiki, hedefim 65 kg o yüzden aslında o listeyi senelik tutsalar ne güzel olur doğumdan sonra 95 lere geldiğimde listelere girmiş olaydım ooo şimdi kimse tutamazdı beniay evet seen gitmistin unutmusum canim
artik zamanimiz kalmadi listenin sonundan basa tirmanacaksin ve ben orda elimde sampanya seni bekliyor olacagim
Berusss haftasonu fuardaki çikolataları gorsen yerdın kafayııı gun boyu yemedım snr arkadaslar yoldan cıkarttıııcanim sen bu hafta yazmadinda gozumden kacmadigini hatirlatayim dedim
bu kilolar gidecek iste okadar
iyiyim bir tanem annemiz geliyor geceleri kocamin dedikodusunu yapacagim artik
selinim canim senin enerjine öpücük kurban olsun
o son cumleleri istemiyorum
birincilik hirsinizi gonlunuzde yasatin tartiniza yansitin
bu bir uyaridir
sattin beni ha vay beeeeeee
sendemi brütüssssss
inanki son ana kadar bekledim
yildizlarla haber saldim gelmedin
ben ve zeyneb gecenin karanliginda .................
likorlu cukulatadan atsana bana bir iki
hatta 5-10
gozunu kapa degisecek de
karamsarliga biraz isik
monotonluga biraz renk
yanlizliga biraz ses
umutsuzluga biraz guven at
gozunu ac bak ansilda degisti
degilmi
megerse ne gucluymussun bir bakisla yeni bir sen oldun
aman sakın spiral çıktı hamile kalıtrrım moduna girme ben ilkinde korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım 2. de korunmayı bıraktım kafaya takınca 11. ayda hamile kalabilmiştim dr sadece stress den demişti hiç bir sebebi yok hamile kalamamanız için demişti sakın stress yapmaDeğilim ama artık olabılır ya toplight spiral cıktı malum tutunmasını engellerım dıye korktumm
konuya hakim değilim arabulucu kim olcak ne işe yarıcak bilmiyorum o yüzden benim yerime sen kullan abla oyunu :)oylamaya bir karar bildirmeyenler var
eger bugunde gormezden gelirseniz
kendi kararim olan hayiri kullanirim buda pek adil olmaz
canim sen bu hafta yazmadinda gozumden kacmadigini hatirlatayim dedim
bu kilolar gidecek iste okadar
iyiyim bir tanem annemiz geliyor geceleri kocamin dedikodusunu yapacagim artik
tatlım işlerim yoğunklaştı buralarla fazla ilgilenemiyorum diye zaten saoğlsun beril takımı ele aldı maalesef çok yoğun benim şu aralaar bakalım ne kadar daha devam edecek böyle
tatlım bu hafta diyetisyene gidemedim ki bursa yüzünden perşembe gündü randevum ama bursaya gidince kaldı bu hafta da dolu imiş diyetisyen anca perşembeye gün alabildim yeni listemi alır almaz ekleyeceğim
birtek ishalim var ama halsiz değilimkuzum ya banada akil ver ben simdilik bir kosu yapiyorm yanlismi napsam neetsem..
hahaa tam her erkegin istedikleriii
hosgeldin canmmm bende seliin kilolarimiz yakin berbaer guzelce zayifliycaz pes etmek yook :)) bak benm 2 ufaklik vsr onlara ragmen diyet yapiyorm :) sen bi tek kendn icin ugrasicaksin oh mis daha ne olsuun :)
Canm gece ne guzel kaynatmissinuz okudum hepisini artik kotu dusunce yok sen artk farklisin bi hedefn var amacin var bak erkek arkadasnda senn icin fedakarlik yaomis bi anlsma yapmissinz ne guzel simdik bunun icin savasma zamani :) kendne kotu seyler demee :)
callan hosgeldiin canmm nasil olduunuz bu sefer bi gitsin tam gitsin ibs hastaliklar bizde ayniyiz canm sorma
beriliim gunaydiin yogun bir gun seni bekliyor :) hadi kolay gelsin utuleri yaptinmi :)
Artık hayır dıyorumburda kac kisi evet kac kisi hayir dedi cogunluga gore karari bildirecez
servey ne yazmisti onu unuttum bak
hm nasılsın :) özledin mi beni :)Ooo maşallah Selincim.
O zaman daha çok koşturmam lazım :)
Koşarız ne var.
Valla şekerim çook zor geçti ama heyecanlıyım resmen cuma günü için.
Ahh bir gelse eşim.
Kızlar, şimdiden söyleyeyim.
Cuma günü bildirim yaparım. Sonra hafta sonu aklıma bile gelmez takım
Kalcamdan bahsetmiştım sporu uzun tutamıyorumm kiiiEe kizlar daha daha napyorsnuz bakalimm beriliim bitirdinmi temziliginii
Servey menu cok guzel canm ama sporda beril haklii
Eminee bende uyttum cocuklarii amma benide katin araniza :)
Katiliyorm kesnlkle dusunme olucaksa zaten olur rabbm yazmis olsn tatlm sen duani et bol bol :)aman sakın spiral çıktı hamile kalıtrrım moduna girme ben ilkinde korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım 2. de korunmayı bıraktım kafaya takınca 11. ayda hamile kalabilmiştim dr sadece stress den demişti hiç bir sebebi yok hamile kalamamanız için demişti sakın stress yapma
Tamam.genel bir rica
kizlar lütfen buradan baska bir yerde adimin gectigi hic bir konuya dahil olmizi istemiyorum.karsimda olun ama asla benim yanimda olunan tek mesaj istemiyorum
hatta okuyup gecin ama yorum yapmayin
bu mesajdan sonrada ne olduki berilim deme selin
ay kiyamam ya tamm sen iznlisin hafta sonuu ask bocuguu senii :)) sen hep boyle mutlu ol olurmuOoo maşallah Selincim.
O zaman daha çok koşturmam lazım :)
Koşarız ne var.
Valla şekerim çook zor geçti ama heyecanlıyım resmen cuma günü için.
Ahh bir gelse eşim.
Kızlar, şimdiden söyleyeyim.
Cuma günü bildirim yaparım. Sonra hafta sonu aklıma bile gelmez takım
tamam cnm cokta ozletme kendni :)Ben de ozledım selincim işler yoğun yaaa
bizde seni sevdik canm oyle guzel bi meslegn varki herkes yapamaz mesela ben o kadar cocukla nasil ugrasirm bilemiyorm nasil dayaniyorsun cok yaramazida vardir cok uslusuda mesela ..merhaba arkadaşlar...
ben böyle düzenli yazamıyorum. okulda arada sırada girebiliyorum. biraz kopuk oluyo ama yapacak bişey yok. Ama yazdıklarınızı okuyorum. burayı sevdim, herkes çok ilgili ve sevecen görünüyor. alakanızdan dolayı teşekkür ederim hepinize...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?