Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim bu sıralarda, tam yemek yiyecekken midem bulanıyor.
Karnım acıktı ama yemek yiyesim yok.
Pff ..

bu arabulucu olayı ne canım

okudum ve yazabılıyorummm
yupphııı
ya ben HAYIR dıyırum.. herkes hayır dıyor ama cogunluk nasıl evet
anlamaıdm
neyse...
hm22...hayrola nıye bulanıyor mıden?

Meltem babamla abımı kaybettım de o sebep soyledı.

bu arabulucu olayı ne canım

Callancım, gruplar arası bir sorun olduğunda 2 kişi arasında sorun yaşanmaması adına belirlenecek bir kişi ile iletişime geçilmesi ön görülüyor. Şikayetçi, ara bulucuya yazıyor. Ara bulucu isim vermeden şikayet edilen kişiye. Böylece iki kişi arasında sorun olmadan işin aslı anlaşılıyor ve tatsızlık olmuyor.

biri callen bi ri de hm dir

Ben arkada başka birşeyle uğraşırken sayfadan atılıyorum sanırım.
yok öğün atlama
acısı sonradan cıkar

Geç kalktım, öğle kaldı zaten bugün de akşamı bari geciktirmeden yiyeyim Callancım.
Niye böyle oldum anlamadım.

başın sağolsun,Mekanları cennet olsun inşallah

Hamile değilim Emine
Geçen hafta atlattık onun korkusunu.
Neden hiç bilemedim ki. Normalde yok, tam yemek yiyeyim deyince başlıyor.

sagolun Allah razı olsun hanımlar...

hm22.. kız hamıle mısın dedım.. ınsaellah hamıledır dedım de sen onu nereden duydun:)

boşver iştahın açık olmasından iyidir,o zaman da insan ne yiyeceğini şaşırıyor,kaçırıyor
ya burası alışkanlık yapıyor değil mi,ben yemeklerimi yerken artık hep buraya yazacağımı düşünüyorum,bu disiplin hoşuma gidiyor,eşime dedim ben kk dan ayrılamıyorum;bundan devam etmek istiyorum..hastalığı da diyetime bağlamam saçma oldu,şimdi anlıyorum...

hm sitendeki şu çörek otuyla ilgili tavsiyeyi uygulayacağım
sen yaptın mı canım
taze cekip tüketeceğim bakalım
sabah 1 tatlı kaşığı kadar
eskiden bütün halinde yutuyordum

Kesinlikle haklısın ben de oyle dısıpline gırıyorum haftasonu gıremıyecegım menu. Yazamam dedım dıye sapıttım dıyetısyenler de gunluk tutun demelerı bu yuzden olmalııı

canm kesnlkle yaptir emzirrken vitamin filan herseyden kaybediyoruz cunku ama seni baya bi zorladi mutlaka takviye al cnm en onemli sey saglik...

ay kiyamam ya ediyle budu :) bizimkilerede oyle diyorm ben surekli didisrler 2 dkda ayri duramazlar :)) yoresel bisiy gelmissmii bende bunu merak ettim su an

Bu arada bazen bunu yaparım cok işe yarar aksam yemeklerınde,bardagın agzı buyuklüğünde olan kaselerım var cerez için minik aksam ne yemek yaparsam o kaseye koyuyorum süper oluyor mesela dun corba yoğurt ve hındı yapmıştım o kaselere kıydum sofradan ac kalktım resmen önerırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…