- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.801
bu arabulucu olayı ne canımBen evde birileri olunca, düzenin bozulmasına gelemiyorum hiç.
Tabi 4-5 gün olunca idare etmece oluyor işte.
Kaptanım, afiyet şeker olsun ohh.
Ben, mantıklı olduğunu düşünüyorum. Püsküüt de şöyle bir açıklama yaptı. Zaten kanıtlar olacağı için haksızlık olmayacağını belirtmişti.
Söylediklerinin şaka ile karışık olduğunu biliyorum aman yanlış anlama Meltemcim ama insanın yarışı asıl kendisi ile.
Kırgınlıklar, hiç hoş olmayan sözcükler, hırs gerektiğinden fazla olunca bana göre yarışmanın da kilo vermenin de anlamı kalmıyor.
Her ne kadar fizik önemli olsa da, asıl önemli olan insanın kişiliğindeki naiflik bana göre.
Callancım, gerçekten haklı çıktın.
Dukan yaradı bana.
Ben de fark etmiştim zaten bir dukanla kilo verebildiğimi ama nedenini tiroide bağlamamıştım hiç.
Bir de durdu durdu öyle düştü.
Dün 300 gram eksideydim cumadan.
Bir anda hooop ..
biri callen bi ri de hm dirasagida 6 kullanici 3 ziyaretci yaziyor
bakinca
ben toplight emine meltem var
digerleri kim
yok öğün atlamaBenim bu sıralarda, tam yemek yiyecekken midem bulanıyor.
Karnım acıktı ama yemek yiyesim yok.
Pff ..
sorma zeynebim yaaa bi ara işim yoktu işsizlikten sıkılıp a sınıfı isg uzmanı olmuştum ama şimdi neyse yok demeyeyim işsizlik çok daha zor sadece sizlere yetişemiyorum
bu arabulucu olayı ne canım
biri callen bi ri de hm dir
yok öğün atlama
acısı sonradan cıkar
başın sağolsun emine cim tekrardanokudum ve yazabılıyorummm
yupphııı
ya ben HAYIR dıyırum.. herkes hayır dıyor ama cogunluk nasıl evet
anlamaıdm
neyse...
hm22...hayrola nıye bulanıyor mıden?
Meltem babamla abımı kaybettım de o sebep soyledı.
başın sağolsun,Mekanları cennet olsun inşallahokudum ve yazabılıyorummm
yupphııı
anlamaıdm
neyse...
okudum ve yazabılıyorummm
yupphııı
anlamaıdm
neyse...
boşver iştahın açık olmasından iyidir,o zaman da insan ne yiyeceğini şaşırıyor,kaçırıyorCallancım, gruplar arası bir sorun olduğunda 2 kişi arasında sorun yaşanmaması adına belirlenecek bir kişi ile iletişime geçilmesi ön görülüyor. Şikayetçi, ara bulucuya yazıyor. Ara bulucu isim vermeden şikayet edilen kişiye. Böylece iki kişi arasında sorun olmadan işin aslı anlaşılıyor ve tatsızlık olmuyor.
Ben arkada başka birşeyle uğraşırken sayfadan atılıyorum sanırım.
Geç kalktım, öğle kaldı zaten bugün de akşamı bari geciktirmeden yiyeyim Callancım.
Niye böyle oldum anlamadım.
Butun halini mide sındıremıyor muthiş aromatık biley cunkuhm sitendeki şu çörek otuyla ilgili tavsiyeyi uygulayacağım
sen yaptın mı canım
taze cekip tüketeceğim bakalım
sabah 1 tatlı kaşığı kadar
eskiden bütün halinde yutuyordum
Kesinlikle haklısın ben de oyle dısıpline gırıyorum haftasonu gıremıyecegım menu. Yazamam dedım dıye sapıttım dıyetısyenler de gunluk tutun demelerı bu yuzden olmalıııboşver iştahın açık olmasından iyidir,o zaman da insan ne yiyeceğini şaşırıyor,kaçırıyor
ya burası alışkanlık yapıyor değil mi,ben yemeklerimi yerken artık hep buraya yazacağımı düşünüyorum,bu disiplin hoşuma gidiyor,eşime dedim ben kk dan ayrılamıyorum;bundan devam etmek istiyorum..hastalığı da diyetime bağlamam saçma oldu,şimdi anlıyorum...
canm kesnlkle yaptir emzirrken vitamin filan herseyden kaybediyoruz cunku ama seni baya bi zorladi mutlaka takviye al cnm en onemli sey saglik...öyle selincim,cidden ne hastasıyım onu bile anlayamadım,önce üst solunum yolu enfeksiyonu,sonraki hafta ateş baş ağrısı,şimdi de ishal ve sürekli terliyorum,tüm sistemlerim hasta galiba ama bugun genel hal iyiyim,zihnim açık Allah a sükür
ya selincim ben önceden hiçç hastalanmazdım ama bu emzirme döneminde okadar cok hasta oldum ki,bu da beni endişelendirdi,yarından sonra kan değerlerime bir baktıracağım,demir eksikliği anemisi olduğundan süpheleniyorum,b12 folik asit,dvit. seviyelerim kaç ve bir de tiroid fonksiyon testlerim ne alemde;hepsini görmem lazım
ay kiyamam ya ediyle budu :) bizimkilerede oyle diyorm ben surekli didisrler 2 dkda ayri duramazlar :)) yoresel bisiy gelmissmii bende bunu merak ettim su angeldiler annem yourlmus yatti
peder resmen esiyor evde
kizlari almaya gidecekti
gelirler dedimsede bakacakmis belki bir yere gotururmus dedi
yalannn
baba kizlar kiz lisesine gidiyor dedim iyi gelince beni cagir dedi
mahalleyi kolacana gitti
cami bulmasi lazim arkadas bulup nutuk cekip
onay almasi lazim cok mesgul cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?