- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.821
canim kv kp ankarada oturuyorcanm kesnlkle yaptir emzirrken vitamin filan herseyden kaybediyoruz cunku ama seni baya bi zorladi mutlaka takviye al cnm en onemli sey saglik...
ay kiyamam ya ediyle budu :) bizimkilerede oyle diyorm ben surekli didisrler 2 dkda ayri duramazlar :)) yoresel bisiy gelmissmii bende bunu merak ettim su an
sagolun Allah razı olsun hanımlar...
hm22.. kız hamıle mısın dedım.. ınsaellah hamıledır dedım de sen onu nereden duydun:)
boşver iştahın açık olmasından iyidir,o zaman da insan ne yiyeceğini şaşırıyor,kaçırıyor
ya burası alışkanlık yapıyor değil mi,ben yemeklerimi yerken artık hep buraya yazacağımı düşünüyorum,bu disiplin hoşuma gidiyor,eşime dedim ben kk dan ayrılamıyorum;bundan devam etmek istiyorum..hastalığı da diyetime bağlamam saçma oldu,şimdi anlıyorum...
hm sitendeki şu çörek otuyla ilgili tavsiyeyi uygulayacağım
sen yaptın mı canım
taze cekip tüketeceğim bakalım
sabah 1 tatlı kaşığı kadar
eskiden bütün halinde yutuyordum
Tamam canım mantıklı buluyorsan ne güzel...Ben evde birileri olunca, düzenin bozulmasına gelemiyorum hiç.
Tabi 4-5 gün olunca idare etmece oluyor işte.
Kaptanım, afiyet şeker olsun ohh.
Ben, mantıklı olduğunu düşünüyorum. Püsküüt de şöyle bir açıklama yaptı. Zaten kanıtlar olacağı için haksızlık olmayacağını belirtmişti.
Söylediklerinin şaka ile karışık olduğunu biliyorum aman yanlış anlama Meltemcim ama insanın yarışı asıl kendisi ile.
Kırgınlıklar, hiç hoş olmayan sözcükler, hırs gerektiğinden fazla olunca bana göre yarışmanın da kilo vermenin de anlamı kalmıyor.
Her ne kadar fizik önemli olsa da, asıl önemli olan insanın kişiliğindeki naiflik bana göre.
Callancım, gerçekten haklı çıktın.
Dukan yaradı bana.
Ben de fark etmiştim zaten bir dukanla kilo verebildiğimi ama nedenini tiroide bağlamamıştım hiç.
Bir de durdu durdu öyle düştü.
Dün 300 gram eksideydim cumadan.
Bir anda hooop ..
Eşinin heyecanından olabilir mi!Benim bu sıralarda, tam yemek yiyecekken midem bulanıyor.
Karnım acıktı ama yemek yiyesim yok.
Pff ..
aaaa ciddi misin canım başınız saolsun trafik kazası mı yoksa çok üzüldüm ya...okudum ve yazabılıyorummm
yupphııı
ya ben HAYIR dıyırum.. herkes hayır dıyor ama cogunluk nasıl evet
anlamaıdm
neyse...
hm22...hayrola nıye bulanıyor mıden?
Meltem babamla abımı kaybettım de o sebep soyledı.
Canım sensiz olmaz burası zatenboşver iştahın açık olmasından iyidir,o zaman da insan ne yiyeceğini şaşırıyor,kaçırıyor
ya burası alışkanlık yapıyor değil mi,ben yemeklerimi yerken artık hep buraya yazacağımı düşünüyorum,bu disiplin hoşuma gidiyor,eşime dedim ben kk dan ayrılamıyorum;bundan devam etmek istiyorum..hastalığı da diyetime bağlamam saçma oldu,şimdi anlıyorum...
o nedir yaa ben ankaradayım hiç duymadım onucanim kv kp ankarada oturuyor
ama bana peynirli aci biber tursusu yapip getirmis
epey bir hüplettim bile
canim bunu annem yapiyoro nedir yaa ben ankaradayım hiç duymadım onu
Tamam canım mantıklı buluyorsan ne güzel...
Eşinin heyecanından olabilir mi!
aaaa ciddi misin canım başınız saolsun trafik kazası mı yoksa çok üzüldüm ya...
Canım sensiz olmaz burası zaten
Super gidiyorsun hm22 hep boyle devam et :)Özlemem mi hiç Callancım.
Hoşgeldin, sefalar getirdin.
Ahh evet. Perşembe gece ya da cuma gündüz. Tam belli değil.
Resmen heyecanlıyım yahu..
1500 gitti cumadan beri. 500-1000 daha gitse cumaya kadar daha ne isterim.
Kolay gelsin Beril.
Zor valla işin.
Ay cnm ya donem donem oluyor kuzum ya malesef heleki dismis of bizde butun gun agliyoruz o zaman sanci yapp kipkirmizi oluyor damaklari oylr zorlari varki kahvslti konusunda ben herseyden sunuyorm onune soruyorm hangisinden yiyelim annecim muyaka birini secyor ve yiyor ama toplightmn fikrii yrmeyen cocuklar icin supermis ins faydasi olur sizede cnm :)Bugün çok gelemedim benim ufaklık çok agrasifleşti istediği hemen olsun istiyor ve duş yaptırıcam ayrıca oyun oynuyoruz sürekli o yüzden çok giremiyorum ve girdiğimde de geçmişi okuyorum arkadaşlar...
Ayy kiyamm bn ona yaa :Evet kaptan üstten 4 tane geliyor...
ay bende cok severmm misafiri keske bizi.kilerde gelse gitmeseeebenim ev alisik canim
bazen turbe yapasim geliyor
bos kalmayiz biz
esim evin en buyugu olunca yildizlisindan misafirhaneyiz
Ne güzel canım ben ise senin tam tersini yaparım çoğunlukla... Büyük bir tabağa fazlaca koyarım önce gözümü doyururum ve 2 çatal alıp bırakmak çok cool oluyor... Gerisini israf etmem tabi eşim yer.Bu arada bazen bunu yaparım cok işe yarar aksam yemeklerınde,bardagın agzı buyuklüğünde olan kaselerım var cerez için minik aksam ne yemek yaparsam o kaseye koyuyorum süper oluyor mesela dun corba yoğurt ve hındı yapmıştım o kaselere kıydum sofradan ac kalktım resmen önerırım
olur valla hiç görmedim sadece marketlerde jalopen biberin içinde peynir gördüm onu da denemedim hiç alıp tacanim bunu annem yapiyor
resim ekleyim bak olurmu
Hmnn resmen icine dogmuussagolun Allah razı olsun hanımlar...
hm22.. kız hamıle mısın dedım.. ınsaellah hamıledır dedım de sen onu nereden duydun:)
Bende oyle denedm ay 2 gun filan yedim ama oldum yutamadm cigneyemediim fenaydiii dur bende cekeyiim azckkhm sitendeki şu çörek otuyla ilgili tavsiyeyi uygulayacağım
sen yaptın mı canım
taze cekip tüketeceğim bakalım
sabah 1 tatlı kaşığı kadar
eskiden bütün halinde yutuyordum
supersin canm biz zaten senn yemeyecegni biliyorduk :) sasrtmadin bizi :)Sıfır kacamakla bıtırdım gorusmelerı
bır adet sade tkahvesı istedım onu içtım
keyıfle
Benimde ananem yapardı çok severdim siz göçmen misiniz yoksa?canim bunu annem yapiyor
resim ekleyim bak olurmu
selin cim senin bebelerde iştahsızsa yap ver gerçi benimkiler büyüdü sayılır sizinkilere göre ama hala krep i çok severlerSuper gidiyorsun hm22 hep boyle devam et :)
Ay cnm ya donem donem oluyor kuzum ya malesef heleki dismis of bizde butun gun agliyoruz o zaman sanci yapp kipkirmizi oluyor damaklari oylr zorlari varki kahvslti konusunda ben herseyden sunuyorm onune soruyorm hangisinden yiyelim annecim muyaka birini secyor ve yiyor ama toplightmn fikrii yrmeyen cocuklar icin supermis ins faydasi olur sizede cnm :)
Ayy kiyamm bn ona yaa :
ay bende cok severmm misafiri keske bizi.kilerde gelse gitmeseeeeltm dogurcak bugun yarn o zman dolar bizim evlerde :)
yok yaa meltem ben 2 çatal alıp bırakamıyom o yüzden kaşıkla koyuyom kendime hatta bebelere bile az koyuyorum ki tabakta yemek artmasın zaten hep o yemekler ziyan olmasın diye önceden yiyordum şimdi tabakta kalan yemek olursa bir kaba koyuyorum binanın önünde boş bi arazi var oraya bırakıyorum köpekler kediler yesin diyeNe güzel canım ben ise senin tam tersini yaparım çoğunlukla... Büyük bir tabağa fazlaca koyarım önce gözümü doyururum ve 2 çatal alıp bırakmak çok cool oluyor... Gerisini israf etmem tabi eşim yer.
Super gidiyorsun hm22 hep boyle devam et :)
Ay cnm ya donem donem oluyor kuzum ya malesef heleki dismis of bizde butun gun agliyoruz o zaman sanci yapp kipkirmizi oluyor damaklari oylr zorlari varki kahvslti konusunda ben herseyden sunuyorm onune soruyorm hangisinden yiyelim annecim muyaka birini secyor ve yiyor ama toplightmn fikrii yrmeyen cocuklar icin supermis ins faydasi olur sizede cnm :)
Ayy kiyamm bn ona yaa :
ay bende cok severmm misafiri keske bizi.kilerde gelse gitmeseeeeltm dogurcak bugun yarn o zman dolar bizim evlerde :)
selin cim senin bebelerde iştahsızsa yap ver gerçi benimkiler büyüdü sayılır sizinkilere göre ama hala krep i çok severler
yok yaa meltem ben 2 çatal alıp bırakamıyom o yüzden kaşıkla koyuyom kendime hatta bebelere bile az koyuyorum ki tabakta yemek artmasın zaten hep o yemekler ziyan olmasın diye önceden yiyordum şimdi tabakta kalan yemek olursa bir kaba koyuyorum binanın önünde boş bi arazi var oraya bırakıyorum köpekler kediler yesin diye
Ben biraz psikopatım boşver beni kaptan.aynen bende hayvanları beslemeyi çok severim ama evimde besleyemiyorum...selin cim senin bebelerde iştahsızsa yap ver gerçi benimkiler büyüdü sayılır sizinkilere göre ama hala krep i çok severler
yok yaa meltem ben 2 çatal alıp bırakamıyom o yüzden kaşıkla koyuyom kendime hatta bebelere bile az koyuyorum ki tabakta yemek artmasın zaten hep o yemekler ziyan olmasın diye önceden yiyordum şimdi tabakta kalan yemek olursa bir kaba koyuyorum binanın önünde boş bi arazi var oraya bırakıyorum köpekler kediler yesin diye
Hmm bak hem kendni frenliyorsun hemde porsyonu biliyorsun bubu bende yapiym ya :) ne guzel seyler ogrrniyorum ya supersniiz :)Bu arada bazen bunu yaparım cok işe yarar aksam yemeklerınde,bardagın agzı buyuklüğünde olan kaselerım var cerez için minik aksam ne yemek yaparsam o kaseye koyuyorum süper oluyor mesela dun corba yoğurt ve hındı yapmıştım o kaselere kıydum sofradan ac kalktım resmen önerırım
Canm tursu odem tuttrmuyormuu amaa ama ynede afyet olsun :))canim kv kp ankarada oturuyor
ama bana peynirli aci biber tursusu yapip getirmis
epey bir hüplettim bile
canm suoersin ya ben yapamazdm sanrm bunuu :)Ne güzel canım ben ise senin tam tersini yaparım çoğunlukla... Büyük bir tabağa
fazlaca koyarım önce gözümü doyururum ve 2 çatal alıp bırakmak çok cool oluyor... Gerisini
israf etmem tabi eşim yer.
300 gram gitmiş canım. Sende durumlar nasılsanem nasılsınn,kaç gr gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?