- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.841
abım kanser babam solunum yetmezlıgı..Tamam canım mantıklı buluyorsan ne güzel...
Eşinin heyecanından olabilir mi!
aaaa ciddi misin canım başınız saolsun trafik kazası mı yoksa çok üzüldüm ya...
Canım sensiz olmaz burası zaten
maşalahh kuzumm300 gram gitmiş canım. Sende durumlar nasıl
benmkileryiyor canm ya bende cok yaoqrm krep filan ama kucuk oglum yiyor yiyor kilo almiyor ya ona kafayi cok takiyorum bende ama cokta hareketli ama buyuk oglumda oyle onn masallahi var kucugu ufack bisy :/selin cim senin bebelerde iştahsızsa yap ver gerçi benimkiler büyüdü sayılır sizinkilere göre ama hala krep i çok severler
yok yaa meltem ben 2 çatal alıp bırakamıyom o yüzden kaşıkla koyuyom kendime hatta bebelere bile az koyuyorum ki tabakta yemek artmasın zaten hep o yemekler ziyan olmasın diye önceden yiyordum şimdi tabakta kalan yemek olursa bir kaba koyuyorum binanın önünde boş bi arazi var oraya bırakıyorum köpekler kediler yesin diye
canm bende ilk kez gordum ama cok guzele benziyor agzmn suyu akti
canim sikici oluyor bazen ama yaSuper gidiyorsun hm22 hep boyle devam et :)
Ay cnm ya donem donem oluyor kuzum ya malesef heleki dismis of bizde butun gun agliyoruz o zaman sanci yapp kipkirmizi oluyor damaklari oylr zorlari varki kahvslti konusunda ben herseyden sunuyorm onune soruyorm hangisinden yiyelim annecim muyaka birini secyor ve yiyor ama toplightmn fikrii yrmeyen cocuklar icin supermis ins faydasi olur sizede cnm :)
Ayy kiyamm bn ona yaa :
ay bende cok severmm misafiri keske bizi.kilerde gelse gitmeseeeeltm dogurcak bugun yarn o zman dolar bizim evlerde :)
bu aci olur canimolur valla hiç görmedim sadece marketlerde jalopen biberin içinde peynir gördüm onu da denemedim hiç alıp ta
yok esim antepli ben balikesirliyimBenimde ananem yapardı çok severdim siz göçmen misiniz yoksa?
selam hadi gel sendeSelam kızlar anca girebildim misafirlerim vardı kaynatmışsınız bayaaa
bende iki kez kanser tedavisi oldum biliyormusunabım kanser babam solunum yetmezlıgı..
ay ne tatli kadn ya simdiden ceyizi dusnmus hepsi ayni demekki vallahibunlarida kv getirmis
ikizlere ceyizlik havlu yaklasik 30 tane
elife ust bas
ikizlere pijama tayt vs
keske yakin olsada beraber yesekbenmkileryiyor canm ya bende cok yaoqrm krep filan ama kucuk oglum yiyor yiyor kilo almiyor ya ona kafayi cok takiyorum bende ama cokta hareketli ama buyuk oglumda oyle onn masallahi var kucugu ufack bisy :/
canm bende ilk kez gordum ama cok guzele benziyor agzmn suyu aktiafyet olsn kuzum :)
ne güzel düşünmesibunlarida kv getirmis
elife ust bas
ikizlere pijama tayt vs
canm bu dirimlarda ne desem bilemiyorm ben mekanlari cennet olsun ikisninde rabbm kalanlara sabir versin...abım kanser babam solunum yetmezlıgı..
aman selinim ceyizin devri kalmadikiay ne tatli kadn ya simdiden ceyizi dusnmus hepsi ayni demekki vallahigelinimn cicileri cok tatymiis en cok onu begendim
soylemen yeter gulum yemis kadar oldum simdi :)keske yakin olsada beraber yesek
Rabbim sabır versinabım kanser babam solunum yetmezlıgı..
hahah kız kucakta ceyız sandıktaaman selinim ceyizin devri kalmadiki
ama sagolsun ona gore kiz kucakta ceyiz sandikta olmli
eskiler oyle canm napsin heves ediyorlar benm kv oglna bir ceyz yapms inanamadm kizina yaptiklari hala kendi evinde eve sgdiramadi cunku gorumcem ondan hala burdalar kapida kitlidir hirsiz girr calar diye hepsne goz nuru akitmis bi gor akli gider bisy olur diye :)aman selinim ceyizin devri kalmadiki
ama sagolsun ona gore kiz kucakta ceyiz sandikta olmli
sort gecelikleri aldilar oburlere bana kaldine güzel düşünmesi
ikizler beğendimi, ergenken insan çok zor beğeniyor,zor bir dönem cidden
biz beraber yasamayi ögrendikaz bucuk rahtsızlıgın var bılıyorum ama kanser oldugunu bılmıyordum.
cok gecmısler olsun.. gectı dı mı?
oyleee...
canim yakin olsan getirirdim inankisoylemen yeter gulum yemis kadar oldum simdi :)
bende evimde besleyemiyorum bi komşunun kedisi birinin köpeği var arada gidip severizBen biraz psikopatım boşver beni kaptan.aynen bende hayvanları beslemeyi çok severim ama evimde besleyemiyorum...
maşallah sen kv eli boş gelmemişbunlarida kv getirmis
elife ust bas
ikizlere pijama tayt vs
Evet canım yaparım bunuHmm bak hem kendni frenliyorsun hemde porsyonu biliyorsun bubu bende yapiym ya :) ne guzel seyler ogrrniyorum ya supersniiz :)
Canm tursu odem tuttrmuyormuu amaa ama ynede afyet olsun :))
canm suoersin ya ben yapamazdm sanrm bunuu :)
Waayyy çok şirin şeylerbunlarida kv getirmis
elife ust bas
ikizlere pijama tayt vs
Ahh canım geçmiş olsunabım kanser babam solunum yetmezlıgı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?