- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #125.861
Callan d vıtamını cok önemli onu nasıl olctureceksın fıkrın var mı ben de istıyorummmcanm kesnlkle yaptir emzirrken vitamin filan herseyden kaybediyoruz cunku ama seni baya bi zorladi mutlaka takviye al cnm en onemli sey saglik...
ay kiyamam ya ediyle budu :) bizimkilerede oyle diyorm ben surekli didisrler 2 dkda ayri duramazlar :)) yoresel bisiy gelmissmii bende bunu merak ettim su an
Oooo afiyet olsun canım maşallah ye yebugun canım tatlı soguk bıseyler ıstedı.
bılıyorsunuz un ve seker tuketmıyorum teeee abımın rahatsızlıgı basladıgından berı.
o sebep bıkac tatlı tarıfım var.
kııı ben nasıl bı tatlı delısıyımdır anlatamam..
hanı derler ya "tatlı krızınız gelınce...20dk oyalanın" vs..
ben kalkar baklava acar pısırı serbetler oturur yerdım.
neyse bugun canım bıraz ıstedı...
pudıng yaptım..
belkı yaparsınız...
muz+avokado+hurma+kakao...blender... yerken cıko pudıng dısında bısey yedıgınızı anlamazsınız bıle...
kızımın coklu gıda alerjısı vardı o zamanlar yapardım ona.
sımdı bana kaldı bu tarıf
Canm ya sen yedin ben yemis kadar oldumm :) benm en dayanamadgm tursu pancar tursudrr:)) feci yerim yanisort gecelikleri aldilar oburlere bana kaldi
elif begendide
havluyu zaten anlamiyorlar ceyizmi delimi diyorlar
biz beraber yasamayi ögrendik
arasira canimi sikiyor
sonra ben onu kovuyom iste garip bir sevisme bizimkide
canim yakin olsan getirirdim inanki
kendni ne guzel frenlemissn :) canm un seker filan hastaliktan snra filanmi kestin yoksa kendin tamam hayatmdan cikardimmi dedin ? Bide cafede kizlar verdi banada bi tarif hurmann icine kakao tarcin koyuo ye super oluyormus daha denemedm ama ayca kaya birkasse kadarna izin veriyorms mens donemlerinde filan :)bugun canım tatlı soguk bıseyler ıstedı.
bılıyorsunuz un ve seker tuketmıyorum teeee abımın rahatsızlıgı basladıgından berı.
o sebep bıkac tatlı tarıfım var.
kııı ben nasıl bı tatlı delısıyımdır anlatamam..
hanı derler ya "tatlı krızınız gelınce...20dk oyalanın" vs..
ben kalkar baklava acar pısırı serbetler oturur yerdım.
neyse bugun canım bıraz ıstedı...
pudıng yaptım..
belkı yaparsınız...
muz+avokado+hurma+kakao...blender... yerken cıko pudıng dısında bısey yedıgınızı anlamazsınız bıle...
kızımın coklu gıda alerjısı vardı o zamanlar yapardım ona.
sımdı bana kaldı bu tarıf
hıdroksı..25d dıye olculuyoCallan d vıtamını cok önemli onu nasıl olctureceksın fıkrın var mı ben de istıyorummm
afyet olsn canm bende coktaan aksam yemegimi yedim :) karnm tok hic canm cekmedi bisy :))Gunesh nerde yahu?
Neyse arkadaşlar herkese afiyet olsun sabahtan beri yemek muhabbeti çok acıktım gidip 1 dilim salatalık yicem.
Kim ne istedi...istekler sonunda nasil bi vucud cikti hayal edemedim ya ben:)
Hosgeldin...
gecmis olsun..
hasimato dedigin nedir ki...
Bu sikintiyi bulan adamin soyadi..
benim de uc bes biseyim var bu mevzu ile ilgili..
yalniz senden 2008den (50kg) bu yana kilo durumunla ilgili bi ozet istiyorum.
Tarti bulundurmuyorusn sanirim evde..
Yani cuma sabahi ise git.eden tartilman guzel olurdu.
Tarti bulundurmuyorsan kotu..olcmek bicmek lazim.
ılık verecektık...Canm ya sen yedin ben yemis kadar oldumm :) benm en dayanamadgm tursu pancar tursudrr:)) feci yerim yani
kendni ne guzel frenlemissn :) canm un seker filan hastaliktan snra filanmi kestin yoksa kendin tamam hayatmdan cikardimmi dedin ? Bide cafede kizlar verdi banada bi tarif hurmann icine kakao tarcin koyuo ye super oluyormus daha denemedm ama ayca kaya birkasse kadarna izin veriyorms mens donemlerinde filan :)
hosgeldin canm nsil gecti gunn bide guzel haberlerin filan vardi glba dimi :))hoşbuldum EmineF
hasimato evet adamın adı ama şöyle durum tiroit bezlerini vücudüm tehdit olarak algılıyor ve savaş açıyor anti tpo değerim normal değerinin 40 katı üzerinde yani çok aşırı yüksek buda çalıştırmıyor bezini ve hormon salgılaması olmuyor sonuç kilo.
2008 de aniden 10 kilo aldım 60 oldum ve 6 sene boyunca 60- 65 -70 oldum. spor yaptığım dönemler 2 3 kilo verdim ama peşine yine kilo aldım son 6 aydada 10 kilo aldım şuan 80 kiloyum.
evde tartı var işe başlarsam sıkıntı olur diye düşündüm doğru sabah tartılmak en iyisi ozamanlarda bilgi verebilirim.
zeynetcim öncelikle hoşgeldin ben zeynep.
Temmuz ayında mezun oldum şuan buralardayım takılıyorum
Bu ekiple yüksek motive ile kilo vereceginden eminim.
Benimde zayıflama sürecinde kendime verdiğim sözleri tutamamış olmam buraya getirmişti ekip sorumluluğu olunca sanalda olsa kendine hakim olabiliyorsun bundan emin olabilirsin.
Burada hergün menü paylaşıyorsun dolayısıyla sana eleştri getireek ne bilim uyarıda bulunulacak yemeklerden kaçınıyorsun zamanla anlayacaksın zaten tatlım .
Ayrıca seninle kilonla ilgili dalga geçen insanlara sende eşlik et kendinle dalga geç kendinle mutlu ol ne bilim espriler bul onları uygula seninde bu sekilde kendinle barışık olduğunu gören kişiler daha fazla devam edemeyecekler inan bana
anladm.canmm bren hani bi hastalk vardiya adini unuttm smdi o var sandmm hmm ne guzel ama onlarsz bir hayat emnim daha guzeldir mideyi cok rahatsiz eden ve kilo aldiran ve kalbe zararli iki sey cikmis gitmis hayatindan...ılık verecektık...
ben hemen un ve sekerı cıkardım..
ne yapabılırsem abım ıcın.
sonra kaybettık falan ama ben devam edıyorum.
hamıleyken cok yogun bulantım fena yanmam oluyordu..
bıkac kez ekmek tukettım ama... hıc un seker tuketmıyorum.
Ne yedin akşam selincim?ben 1 saat sonra chicken stroganoff yapmaya başlıcam...afyet olsn canm bende coktaan aksam yemegimi yedim :) karnm tok hic canm cekmedi bisy :))
Hoş geldin canım takımahoşbuldum EmineF
hasimato evet adamın adı ama şöyle durum tiroit bezlerini vücudüm tehdit olarak algılıyor ve savaş açıyor anti tpo değerim normal değerinin 40 katı üzerinde yani çok aşırı yüksek buda çalıştırmıyor bezini ve hormon salgılaması olmuyor sonuç kilo.
2008 de aniden 10 kilo aldım 60 oldum ve 6 sene boyunca 60- 65 -70 oldum. spor yaptığım dönemler 2 3 kilo verdim ama peşine yine kilo aldım son 6 aydada 10 kilo aldım şuan 80 kiloyum.
evde tartı var işe başlarsam sıkıntı olur diye düşündüm doğru sabah tartılmak en iyisi ozamanlarda bilgi verebilirim.
bol mor lahana salatasi sirkeli limonlu ve yannda tavuk cigrr sotelenmis o nedir cnm tarifi paykas bende yarn yapymm :)Ne yedin akşam selincim?ben 1 saat sonra chicken stroganoff yapmaya başlıcam...
Hoş geldin canım takıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?