Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Callan d vıtamını cok önemli onu nasıl olctureceksın fıkrın var mı ben de istıyorummm

Oooo afiyet olsun canım maşallah ye ye

Canm ya sen yedin ben yemis kadar oldumm :) benm en dayanamadgm tursu pancar tursudrr:)) feci yerim yani
kendni ne guzel frenlemissn :) canm un seker filan hastaliktan snra filanmi kestin yoksa kendin tamam hayatmdan cikardimmi dedin ? Bide cafede kizlar verdi banada bi tarif hurmann icine kakao tarcin koyuo ye super oluyormus daha denemedm ama ayca kaya birkasse kadarna izin veriyorms mens donemlerinde filan :)

Callan d vıtamını cok önemli onu nasıl olctureceksın fıkrın var mı ben de istıyorummm
hıdroksı..25d dıye olculuyo
benımkı ck dusuktur
hamıle ıken 16 ıdı... ampuller vs.... 1ay sonra 15e dustu
dogumdan sonra da baktırdım yıne dusuktu yıne bı ampul falan..
yazın korumasız guneslendım falan hıııııc faydası olmadı.
nasıl kı Akdenız ulkelerının genetıgınde anemı var..
artık guneslı ulke olmamıza ragmen bızde dvıta eksıklıgı da var.
cogumuz bılmıyoruz..
zaten olcumunun pahalı olmasından bellı.
vsvs.
hormon mu vıta mı daha hala uzerınde konusuluyor. onemlı.
ustune kıtaplar da okudum ama yok deger yerınde sabıttt

hoşbuldum EmineF

hasimato evet adamın adı ama şöyle durum tiroit bezlerini vücudüm tehdit olarak algılıyor ve savaş açıyor anti tpo değerim normal değerinin 40 katı üzerinde yani çok aşırı yüksek buda çalıştırmıyor bezini ve hormon salgılaması olmuyor sonuç kilo.

2008 de aniden 10 kilo aldım 60 oldum ve 6 sene boyunca 60- 65 -70 oldum. spor yaptığım dönemler 2 3 kilo verdim ama peşine yine kilo aldım son 6 aydada 10 kilo aldım şuan 80 kiloyum.

evde tartı var işe başlarsam sıkıntı olur diye düşündüm doğru sabah tartılmak en iyisi ozamanlarda bilgi verebilirim.

ılık verecektık...
ben hemen un ve sekerı cıkardım..
ne yapabılırsem abım ıcın.
sonra kaybettık falan ama ben devam edıyorum.
hamıleyken cok yogun bulantım fena yanmam oluyordu..
bıkac kez ekmek tukettım ama... hıc un seker tuketmıyorum.

hosgeldin canm nsil gecti gunn bide guzel haberlerin filan vardi glba dimi :))

çok teşekkür ederim haklısın evet bende telefonuma menülerimi yazıyorum kalorilerini hesaplıyorum. hepsini size aktarabileyim diye unutmamak için

inşallah vericem kilo sizinde desteğinizle menümü ve faaliyetimi size aktarıcam yorumlarınızı beklerim :)

anladm.canmm bren hani bi hastalk vardiya adini unuttm smdi o var sandmm hmm ne guzel ama onlarsz bir hayat emnim daha guzeldir mideyi cok rahatsiz eden ve kilo aldiran ve kalbe zararli iki sey cikmis gitmis hayatindan...

afyet olsn canm bende coktaan aksam yemegimi yedim :) karnm tok hic canm cekmedi bisy :))
Ne yedin akşam selincim?ben 1 saat sonra chicken stroganoff yapmaya başlıcam...
Hoş geldin canım takıma

Kızlar bu hafta artı cıkmıyım baska bişey ıstemem toplight bu hafta ıyısın gene yendın benı 2-2olcaz snr gostercem sana gununuuuu

Ben sıze ne zaman guzel haber vercem bakalımmm cagın problemi ınfertılıte umarım nasıbımızı almayız keske spirali daha erken cıkartsaydım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…