Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Toplantıda komsumuz aaa kilo vermişin bayagı nasıl verdın dedı

ne güzel bir duygudur senin için bravoo
Bu arada enerjı gonderıyorum subatta hamileyım

hadi insallahhh

Bu hafta farklı olarak ara ogunlerı kaldırdım bakalım etkısı nasıl olcakk az spor haftaıcı duzgun beslenme

bu hafta bende ara öğünleri kaldırdım

bakalım bu hafta kendimi test edicem

hayırlı cumalar kızlar dün yazdıklarınızı okurken uyuya kalmişim daha sonrada giremedim bu hafta benim yoğun işlerden dolayı spora suya dikkat edemedima ma beslenme düzenimden genelde taviz vermedim şuan vücut yağ yakımına hazır sadeece su ve sporu bekliyor haftaya inş iyi olacak callan bu hafta sen kazandın 1-1 oldu hayriye hoşgeldin
geçen hafta 63.5
bu hafta 63.3

Günaydınnn güzellerrrr

Callancım ve serveycim tebrik ederim ikinizide harika kilo vermişssiniz.

Callen aman boşver gitti gelmediyse sevin. Zaten biz kişilerin kilo verememe sebebi genelde verdiğimiz kilolardan dolayı sımarıp nasıl olsa verdim durumu ile cozutmak.

Ama aslında kilo verdikten sonra 1-2 hafta onu koruman dikkat etmen lazım (genel koruma dışında )

Umarım sendende gidenkilolar geri gelmez tatlım

Servey maç skoru gibi açıklama yapmıssın vaallhi heyecanla bekledim kız

Günaydınnnnnn fıstıklar

kızlarrr günaydınnnn
sonuçları çokkkkkk merakkk ediyorummm
benim 62.1 çarşambadan beri aynı kiloyum,buna da şükür
geçen haftaki kilom:63,3
bu haftaki:62.1
fark:1,2
yüzde:1,8957 bunu 1,9a yuvarlatıyorum

aslında ishalle gitti o kilolar, ben de rakamı görünce cok sasırdıım doğrusu
ishal gitti kilolar geri gelmedi şükür

Gecen hafta:73,8
Bu hafta:72,5
Fark:1,3
% 1,76

tebrik ederim tatlım yerinde saynaktansa kıpraşma olmasıda güzel

ancak senden daha ii kayıplar bekliyoruz e sende bunu yapabilirsin
teşekkür ederim motivasyonun için ben de kendimden bekliyodum ama bu hafta malum haftamdı ondan bayağı şişkinlik vardı yine beklediğimden iyi geldi

kızlarrr günaydınnnn
sonuçları çokkkkkk merakkk ediyorummm
benim 62.1 çarşambadan beri aynı kiloyum,buna da şükür
geçen haftaki kilom:63,3
bu haftaki:62.1
fark:1,2
yüzde:1,8957 bunu 1,9a yuvarlatıyorum

Gecen hafta:73,8
Bu hafta:72,5
Fark:1,3
% 1,76

%4.27 ile karsinizdayim..

Yalniz bu hafta -simdiden soylemeliyim- frenlemeliyim.
Dikkat de cektigi gibi diyet moduna girdim.menuler azaldi falan.. aman yanii minnak ogulcugum ac kalmasin.

88.9/85.1/3.8/%4.27
tebrikler süpersiniz

teşekkür ederim motivasyonun için ben de kendimden bekliyodum ama bu hafta malum haftamdı ondan bayağı şişkinlik vardı yine beklediğimden iyi geldi

tatlım eğer regl döneminde dikkat ettiysen bu hafta hiç falso verme daha ii bak kendine daha dikkatli beslen inan önümüzdeki hafta daha güzel kilo vereceksin.

Çünkü reglken metobolizma daha hızlı çalışır tamam şişkinsindir ama bittikten sonra şişkinliğin geçince kilo kaybın güzel olur ( reglken beslenme düzenin ii ise ama )

İnan önümüzdeki hafta daha ii olacak

eğer dediğim gibi yaparsan en az 1 kilo diyorum

Sukker, o zaman bu hafta kayip cok olur
inşaallah umutla bekliyorum

teşekkür ederim inşaallah

Kendımle ılgılı 4 haftanın krıtıgını yapalım butun hafta sıkı dıyet ve 7 gun spor yaptıgım hafta en az kilo kaybı hatta artısı var ama en cok kıloyu haftasonu kacamak yaptıgım haftalar vermişim tabıkı bu haftasonu kacamak yapmalıyım anlamına gelmıyor ama vucut kendını korumaya alabılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…