Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben ne zaman callanın kilodunda olcammm
valla bu iradeyle gidersen benim kg ı geçeceksin
hayırrrrrr olamazzzzz geçmeee beniiiii
benim hedefim gunneshin kilosunu geçmek
bir de haftalıık kilo kaybm dagyolu ve gunneshten fazla ise zafer benimdir,kilo vermenin tüm hazzını iliklerimde hissedeceğim niahahhahahahha

Kaptancım selamm

Kimse olmayınca listeye bir el atayım dedim

Sen yine kontrol et istersen

beril77 ( 69.00/)
toplight (71,8 / 71,7/0,10/%0,14% )
gunnesh(59.8/ )
CallanPinckney (63.3/62,1/1,2/1,9%)
servey(73,8/72,5/1,3/%1,76%)
sanemsu0606(57.6/)
dagyolu(63.5/63,3/0,2/0,31 % )
selinhm(81.4/)
hm22( 85.8/)
EmineF (88.9 / 85,1 /3,8/ 4,27% )
sukker (108.6/ 108,5/0,1/0,09% )

bugün işlerim biraz yoğun o yüzden buralarda olmayacağım
gecen hafta 71,8
bu hafta 71,7
fark 0,1
yüzde %0,14

bugün işlerim biraz yoğun o yüzden buralarda olmayacağım
gecen hafta 71,8
bu hafta 71,7
fark 0,1
yüzde %0,14
Veeeeeee hakem son dudugunu caldı herkes havada ve sonuccccccc 3-1 kutlamalar baslasınnnnnnn yasasınnnnn Bahısı kaybedenler suan mor semsıyelerı kapatıp stadı terkedıyorrrtt Yıne de dostluk ve centılmenlık kazansın gel canım toplightımmm

olsun toplightçım sen haftaya serveri ringlerde yerden yere vuracaksın eminim başaracağına
oyum yine sana
iradene güveniyorum

ühüühühühühühüh
tebrikler servey
sen de beni tebrik et dagyolunu geçt,m

tatlım ellerine sağlık
çok sevinme şekerim gör bak sen bu hafta olmadı ama haftaya kesin ona göre
olsun toplightçım sen haftaya serveri ringlerde yerden yere vuracaksın eminim başaracağına
oyum yine sana
iradene güveniyorum
callan cım bu hafta olmadı ama haftaya serveyi ezip gececeğiz sen merak etme tatlım o şimdilik sevinip dursun bakalım aldı benden tüyoyu form çayı ile gönderdi kiloları ama işin kötüsü benim bağırsaklara tık yapmıyor o çay

Dıyorum ya açsayende dıye,az bekle bu haftada aynı kiloya gelelim daha heyecanlı olurrrr(valla agzına vurcam artık yaaa servey)gel sarılalım dostummmmm

evet başlasın eğlenceler festivaller
bizim niye havai fişek atan smile mız yok
kutlama yapıyoruz buradaaaaa

O da olur haftaya yada ondan sonrakı haftaya en kötu ay sonu da olurrr dert etmeyınnnncallan cok paran gıdecek bahıse yol yakınden don 3-1 yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…