- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #126.481
valla bu iradeyle gidersen benim kg ı geçeceksinBen ne zaman callanın kilodunda olcammm
bugün işlerim biraz yoğun o yüzden buralarda olmayacağım
gecen hafta 71,8
bu hafta 71,7
fark 0,1
yüzde %0,14
süpersin süpersinTeşekkür ederim :) ilk haftanın ani kilosu ve şişkinlik vs kaçarsak normal haftaya daha azalır gibime geliyor ama çabalicam azalmaması için :)
Veeeeeee hakem son dudugunu caldı herkes havada ve sonuccccccc 3-1 kutlamalar baslasınnnnnnn yasasınnnnn Bahısı kaybedenler suan mor semsıyelerı kapatıp stadı terkedıyorrrttbugün işlerim biraz yoğun o yüzden buralarda olmayacağım
gecen hafta 71,8
bu hafta 71,7
fark 0,1
yüzde %0,14
olsun toplightçım sen haftaya serveri ringlerde yerden yere vuracaksın eminim başaracağınagünaydınlarr servey cim tebrik ederim tatlım sen kazandın callan cım üzgünüm şekerim seni yarı yolda bıraktığım için
emine cim bu ne demek anlamadım
ben o form çayını günde en az 2 kere içmezsem extra takviyeler yapmazsam gitmiyor şekerim
benim maalesef iyi değil o kadar söyleyeyim
süpersin süpersin
hem en iyi işi kapacaksın hem de en iyi fiziğe sahip olacaksın
ühüühühühühühüh
Veeeeeee hakem son dudugunu caldı herkes havada ve sonuccccccc 3-1 kutlamalar baslasınnnnnnn yasasınnnnn Bahısı kaybedenler suan mor semsıyelerı kapatıp stadı terkedıyorrrttYıne de dostluk ve centılmenlık kazansın gel canım toplightımmm
Pardon ne oldu callan ters dustuk heeeolsun toplightçım sen haftaya serveri ringlerde yerden yere vuracaksın eminim başaracağına
oyum yine sana
iradene güveniyorum
Etmıyeceğim dağyolunu tutuyorum ben deühüühühühühühüh
tebrikler servey
sen de beni tebrik et dagyolunu geçt,m
Saka saka hepimiz superız en superı de rakıbım benım o olmasa nasıl gaza gelcektımmm(azıcık cıddı ol servey)ühüühühühühühüh
tebrikler servey
sen de beni tebrik et dagyolunu geçt,m
aaaa olmaz öyle seyEtmıyeceğim dağyolunu tutuyorum ben de
Haftaya benı fırlatolsun toplightçım sen haftaya serveri ringlerde yerden yere vuracaksın eminim başaracağına
oyum yine sana
iradene güveniyorum
haftaboyu kendımızı tutuyoruz bugun de mutlu gunumuz olsun dımı callancımmmtesekkürler tattoos inşallah sizde de hersey cokkkkk güzeldir
bizim için çok mutlu bir gün
tatlım ellerine sağlıkKaptancım selamm
Kimse olmayınca listeye bir el atayım dedim
Sen yine kontrol et istersen
beril77 ( 69.00/)
toplight (71,8 / 71,7/0,10/%0,14% )
gunnesh(59.8/ )
CallanPinckney (63.3/62,1/1,2/1,9%)
servey(73,8/72,5/1,3/%1,76%)
sanemsu0606(57.6/)
dagyolu(63.5/63,3/0,2/0,31 % )
selinhm(81.4/)
hm22( 85.8/)
EmineF (88.9 / 85,1 /3,8/ 4,27% )
sukker (108.6/ 108,5/0,1/0,09% )
çok sevinme şekerim gör bak sen bu hafta olmadı ama haftaya kesin ona göre
Veeeeeee hakem son dudugunu caldı herkes havada ve sonuccccccc 3-1 kutlamalar baslasınnnnnnn yasasınnnnn Bahısı kaybedenler suan mor semsıyelerı kapatıp stadı terkedıyorrrttYıne de dostluk ve centılmenlık kazansın gel canım toplightımmm
callan cım bu hafta olmadı ama haftaya serveyi ezip gececeğiz sen merak etme tatlım o şimdilik sevinip dursun bakalım aldı benden tüyoyu form çayı ile gönderdi kiloları ama işin kötüsü benim bağırsaklara tık yapmıyor o çayolsun toplightçım sen haftaya serveri ringlerde yerden yere vuracaksın eminim başaracağına
oyum yine sana
iradene güveniyorum
Seni kıskanıyorum cunkuaaaa olmaz öyle sey
ben de toplightı tutuyorum ama seni tebrik ettim
sen de dağyolunu tut ama tebrik edilmek benim hakkım hıh
Dıyorum ya açsayende dıye,az bekle bu haftada aynı kiloya gelelim daha heyecanlı olurrrrtatlım ellerine sağlık
callan cım bu hafta olmadı ama haftaya serveyi ezip gececeğiz sen merak etme tatlım o şimdilik sevinip dursun bakalım aldı benden tüyoyu form çayı ile gönderdi kiloları ama işin kötüsü benim bağırsaklara tık yapmıyor o çay
çıtır anne olma yolunda ilerliyorum servey uzak bir gelecekte taş hatunumuz meltem gibi olacağımSeni kıskanıyorum cunkuSesın kılonda olmalıyımmmm seni cok tebrık ederımmmm en cok da o minik minnoş için ne guzel gorunuyor masallahhh
O da olur haftaya yada ondan sonrakı haftaya en kötu ay sonu da olurrr dert etmeyınnnntatlım ellerine sağlık
callan cım bu hafta olmadı ama haftaya serveyi ezip gececeğiz sen merak etme tatlım o şimdilik sevinip dursun bakalım aldı benden tüyoyu form çayı ile gönderdi kiloları ama işin kötüsü benim bağırsaklara tık yapmıyor o çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?