- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #126.721
resimlerle oplunca daha bir guzel olmus menun cok guze canm lunchtaki lavasmi gece gece gormeseydm canm cektii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resimlerle oplunca daha bir guzel olmus menun cok guze canm lunchtaki lavasmi gece gece gormeseydm canm cektii
nolsn canm elimden geleni yapmaya calisiyorm su an tek istegm 70 lerle tansmak o zaman daha cok diyet yaptgmi anlycakmisim gibi geliyor ..:)İyiyim canım benim kursum vardı eve geleli 1 saat olmuştur bi kahve içtim az sonra yatarım herhalde :) sen nasılsın nasıl gidiyor diyet?
iyi geceler canm guzel dileklerinn hepsinn fazlasida senn olsun :)Iyi geceler canlar hayırlı uykular :) sabaha herkesin gönlündeki dilekler gercek olsun inşallah:)))
canm meltemn bi omleti vardi aci biberli filan onuda yapabilrsn oda cok guzeldii..Ya bir sorum var sabaha kahvaltıda farklı şeyler denemek istiyorum fikri olan varmı? Hep domates salatalığa yüklenmek istemiyorum bıkmim şimdiden...
Ben artık yatıyorum hepinizi öptüm. Yarın görüşürüz :)
kerebiçle ben de mersinde tanıştım,aşırı kalorili bir şey,2 çatal iyi yapmışsın,yemedim demezsinCallancım bır yer kesfettım normalde cıger sevmem ama super yapıyor cok begendım.Kerebiç adında bır tatlı ıkram edeceklerdı ıstemedım yıne de 1porsıyon gonderdıler (adamı toplight mı gonderdı acaba)Ikı catal aldım bıraktım haberınız olsunnn
benimkini deldirmişlerYazin yarim mi kaldi?
Kizlar oyld yAa.
Anneler de aynen.
Annem deddi..en cok anne baba nazar eder diye.. hakket aklimdan gecer gecmez..degiyor
Kulaklarini ben de deldirmeyi dusunmuyorum.
Annem benimkileri deldirmemis. Iyiki. Hala delik degil.
aynen ben de sevmemCallancım bır yer kesfettım normalde cıger sevmem ama super yapıyor cok begendım.Kerebiç adında bır tatlı ıkram edeceklerdı ıstemedım yıne de 1porsıyon gonderdıler (adamı toplight mı gonderdı acaba)Ikı catal aldım bıraktım haberınız olsunnn
hatunum belliydi birinci olacağın,birincilik yazını okumayı merakla bekliyorumAynen servey.
Hanimlar...hayrolsunnn hayyyyrolsunnn
Ben birinci olmusum niye haber etmiyonuz.
Tebrik zaten yok![]()
işteee aynı bennnnKızlar evelı gun kendı kendıme dedım kı sukur gastalanmadı ne guzel ya dedım sabah uyandı cocuk halsız cok denedım resmen cagırıyorummm enerjı dıye bısry varrrr
canm meltemn bi omleti vardi aci biberli filan onuda yapabilrsn oda cok guzeldii..
ben de eşim evdeyken girmiyorum,benimki de kesin bir şey söyler yoksa:bizi ihmal ediyorsun gibiEsım benı tel bagımlısı oldun dıye elestırdi,artık daha az gırerımmmm![]()
ayyy çokk sevindimKızlarrr çok mutluyum.
Eşim çok zayıflamışsın dedi.
Yıllardır görüşmemiş gibi geliyor.
Telefondan bakayım bir dedim size de.
Kendinize dikkat edin şekerler.
oha bu hafta 5 kilo vereceksin sanırımMenum bayanlar
Sabah 1dilim ekmek 1kkpeynir 5zeytin bol domates
Ara öğün 1 elma
Akşam yemeği 1dilim ekmek 1bucuk kase tarhana corbasi salata
2bucuk litre su arkadaslar
hayırrr olamazzz cok az yemişsinbugun ki menum
sabah 3-4 ceviz ve erik
öğlen közlenmiş patlıcan yemeği kıyma yoğurt biraz ekmek
akşam fıstık üzüm vs yani atiştirmalık
çok begendim evet
domates zeytin kaşarı tavada pişirebilirsin biber çok az yagda kısık ateşte buharıyla içinede domates atarsan çok harika oluyorYa bir sorum var sabaha kahvaltıda farklı şeyler denemek istiyorum fikri olan varmı? Hep domates salatalığa yüklenmek istemiyorum bıkmim şimdiden...
geçen haftanın inş acısı çıkacak canımhayırrr olamazzz cok az yemişsin
ben de zafer sarhoşluğuyla çok yedimmm
hayırrr dagyolu bana yetismemeliii
callan kendine gel![]()