Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok güzelmiş yazı ama bu kız morbid obezmiş yani bence sadece düşüncelerinde değil,genetik yapısı da kilo almaya müsait olabilir
günlük olayı güzel
bir çok şey zaten kesinlikle beyinle ilgili,bunu birtek biz söylemiyoruz plasebo çalışmalar bunu kanıtlıyor
ayrıca biz yediklerimizi zaten buraya yazıyoruz,kontrol için bu çok iyi

Servey, diledigin gibi olsun insaellah
Hamilesindir dr diyeyim o vakit..
Ben bugun bol bol peynir yedim... sabah yemistim+ogle oturduk cesit cesit yesilliklerle.afiyet olsun yarasin ogluma
Onun disinda da pek bisey yemedim.
Sabah: yesillik 2dilim otlu peynir cay 3zeytin, 2kasik yumurta piyazi (yesilsogan+zyag+pulbiber+haslama yumurta)
Ogle: (sayarak yedim) 100gr verse kaas (100gr 304kcal), 2dilim edam, neyse bisiler bisiler... soyle diyeyim hepsi peynir..birkaci bademli ananasli... totalde bu ogun 832kcal hesapladim
...
Aksam: 2dilim buharda balkabagi

Spor: 100dk kurek..22tur (yaklasik1km) yuzdum
Su:3lt+

Dun
Sabah: 2yumurta tereyagda, 2zwytin, salatalik, yesilbiber, ihlamur
17:00-1kg cipura (aklima dusurdunuz ama) turp, 1.5 kirmizi sogan
....1bard filtrekahve
...1nar, 300ml portakal greyfurt karisik meyvesuyu.

Spor: 100dk kurek 20dk eliptik
Su: 3lt+

Onumde hamilelik olmasaydı kendımı 60 kiloya dusecek motıvasyonda goruyorummm
ben de çok motiveyim
hayatımda hiç 54 altına düşmedim ve aslında genelde 58 civarı takıldım(kilomu kontrol altına aldıktan sonra) şimdi daha da iyisini yapabilirim ve vucudumu en cok hangi kiloda beğenirsem o kiloda kalmak istiyorum
servey yazı için çok tesekkürler bana baya bir şey kazandırdı

Bi de bisey daha soylemek istiyorum...
Baliklari esim getirdi iki paket yaptirmisti..biri 400gr bisey diger 1kg... dedim "ama niyeee bu cokkk" "Emine iyisin di mi....az alsam az diyecektin"
Elhasil...ben dedim..cokkk dedim inanmadilar

Ya direk okuyup hemen biseyler yazmak...
Bi selam vermedim yahuu
Nasilsiniz hanimlarrr....
Nasil gecti haftasonu?...guzel guzel saatleriniz..guzel anilariniza yenilerini eklediginiz yasanmisliklariniz olmustur insaellah

Ya direk okuyup hemen biseyler yazmak...
Bi selam vermedim yahuu
Nasilsiniz hanimlarrr....
Nasil gecti haftasonu?...guzel guzel saatleriniz..guzel anilariniza yenilerini eklediginiz yasanmisliklariniz olmustur insaellah

Berbat yorucu bir gündür ya ama güzel kısmını hemen aktarim :) bugün fıtness başladım ilk günümdü. Gittim hoca sordu işte yaş kilo boy meslek vs mali müşavir olduğumu öğrendi matematikle alakalı soru çözdürdü bana kpss hazırlanıyormuş :)) bende çözdüm sonra oda dediki biz haftada 6 gün sabahları pilates aerobik vs spor yapıypruz ücretsiz kayıt yaptırmana gerek yok derslere gel muhakkak dedi saatlerinide yazdı :) şuan acayip mutluyum yarından itibaren başlicam artık hergün olmasada 1 gün aralıklarla gidicem :))

Şöyle bir geçmişe baktım.
Herkes iyi ne güzel.
Ben de çikolatamı bekliyorum fırından çıkmasını.
Güzel olursa şekli fotoğrafını atarım.
Yoksa ancak yerim. Hatta yarın yerim sanırım.

berilcim hoşgeldin evet çok şükür verdim evet sabah en önemli öğün uykusuzlukta açlık hissi verir

ben teşekkür ederim evet haklısın o hızda apartmanda zor

1saat yuruyusumu se yaptım ohh mısss
maşallah ben 21.30 da eve geldim nasıl yapim spor ben pişmanım

Sabah 2kk peynır,1 yumurta,domates,bıber,10 zeytın,10 fındık,1armut,kk yoğurt
Sutlu nescafe
Aksam
Kelle paca corbası
Sade tkahvesı
2 lt su
60 dk spor
böyle menude suyu arttırabilirisn

gözlerim kapanıyor hemen yazacağim

Kızlar çok hastayım yazamıyorum ya kendime geldikçe döneceğim
geçmiş olsun

yarısına kadar okuyabildim sağol paylaşim için

Anlamadim.. soru karsiliginda mi yoksa zaten uye oldun da ekstra mi ucrrtsiz oldu?

bugun ki menum spor yok yok böyle menu olmaz baştan söyliyim ama yazacağim yinede
sabah kalkınca 1 lt su 4 kayısı
2 d.ekmekle yapilmış tost içinde peynir ve domates vardı salata turp 5 zeytin
ara yarim elma 1 d.portakal 3 ceviz
akşam yeşil fasulye sulu köfte ölçü veremiycem 1 tavuk budu biraz salata
su hesaplayamadım 2 lt geçmiştir

Merhaba kızlar
Bendeniz Ceco34, 8.ci takımda kilo verme çabasında olan biriyim
Maalesef bu hafta belirlediğim hedefime sabit kalarak ulaşamadım
Bu hafta Kilo verememim sebepleri maalesef çok fazla yoğunluk yüzünden stres yapmış olmam ( stresli olduğum zamanlar maalesef tartı inatlaşıyor benimle ) tabi birde bir başka sebebi suyu yeterince içmememdi
Hatamın farkındayım ve sizlerinde huzurunuzda takımımdan özür diliyor ve şu andan itibaren çok daha dikkatli davranıp hedefimi tutturmak adına elimden geleni yapacağıma dair söz veriyorum

Herkesin sağlıklı şekilde zayıflayıp hedefine ulaşmasını diliyorum

Anlamadim.. soru karsiliginda mi yoksa zaten uye oldun da ekstra mi ucrrtsiz oldu?

O kısmı bende tam çözemedim. Soru çözdüm diye pat diye söyledi herkese dedimi bilmiyorum. Ama aşırı çok ıarar etti hergün gel diye ben kayıt yaptırırken kimse bana bundan söz etmemişti.

callan bunu hiç beğenmedi

Hahha Callan...
Gunaydinnn ahaliii
Berill..topladin mi evi.. topladin mi kendini...hazir misin :)

bu hafta o kilolar gitmezse,bu özür boşu boşuna
cuma günü bizim takıma tekrar yaz;takımımı gururlandırdım de(iyi bir kilo vererek)
yoksa biz gelip sana kızarız ismini aklıma yazdım,cuma görüsürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…