- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #126.941
bendede bir siskinlik var cozemedimgünaydınlarrrr
umarım herkes iyidir bugün acaip bir uyku jali var gzüm açılmıyor ayılamadım hala ben yahuuu kahvemi de çayımı da içtim ama işe yaramadı
evet bu bir yarışma biri geçer biri kalır bakalımbugün kim yenecek1000 kcaldan az gözüküyor
bbeenniii geçtinnn rakibimm
kaykaybeden kim olursa cezayı hakediyor o cezayı da kızlar bulsunkızlar dün müsli de yemiştim listeye eklemeyi unutmuşum
toplam aldığım kcal 2150 oluyor
beni emzirmek bile kurtaramaz çok kötü
dagyoluna yenileceğiz galiba bu hafta
ama pes etmek yok callan
Gunaydin meltem cigim kolay gelsin isteriz burda çok olmanı hele ki ben sesin menu tarzına donmusken arada musait olduğunda bize yaz ne olur kiiGünaydın arkadaşlar ben bu aralar çok yogunum affedin. Öpüyorum herkesi...
sagol canim
senin tikir tikir kilo vermeni
duzenli menulerini nasil övsem azdir canim
ortalik toplandi
ince ayar bugun
beni kendim toplayamam
kalabalik kosusturmali gunlerin sonunda benim kabortayi kuaforumden baskasi duzeltemiyor canim
hayirdir meltemim
bu hafta giremedim
itiraf ediyorum gecmiside okumadim
kotu birsey yoktur insallah
senin minik iyidir insallah
benim Berilcim can dir can seni görmek cok guzel iltifatinada mazhar olsak ne iyi olurgunaydin hanimlar
perde pilavı ni yeni duydum afiyet olsun menun çok iyine yedim
sabah
1 yumurta biraz kasarla omlet
yesillik
ceyrek simit
ogle
bir avuv ceviz
bir elma
aksam
minikbir tabak perde pilavi
salata
2 kasik yogurt
2 lt su
Gunaydin sekercigim benim çay beni dolu bekliyor teşekkür ederim seninkini alamiyacagimGünaydınnnnnn tatlışlarrrr
Cayları dolduruyorum ıtıraz yok içecek herkess
cezaya luzum yok, kazandığımda yaşadığım haz, kaybettiğimde senin yaşadığını düşündüğüm benim yaşayamadığım mutluluk duygusu ceza olarak bana yeterevet bu bir yarışma biri geçer biri kalır bakalımbugün kim yenecek
kaykaybeden kim olursa cezayı hakediyor o cezayı da kızlar bulsun
Gunaydin meltem cigim kolay gelsin isteriz burda çok olmanı hele ki ben sesin menu tarzına donmusken arada musait olduğunda bize yaz ne olur kii
benim Berilcim can dir can seni görmek cok guzel iltifatinada mazhar olsak ne iyi olur
perde pilavı ni yeni duydum afiyet olsun menun çok iyi
Gunaydin sekercigim benim çay beni dolu bekliyor teşekkür ederim seninkini alamiyacagim
Gunaydin benim uyku halimi en iyi uykulu rüyalar cozuyörgünaydınlarrrr
umarım herkes iyidir bugün acaip bir uyku jali var gzüm açılmıyor ayılamadım hala ben yahuuu kahvemi de çayımı da içtim ama işe yaramadı
kadınların genel hali debridat ilacını kullanıyorum sindirimi düzenliyor şişkinlik gidiyirbendede bir siskinlik var cozemedim
usutmedimde
sarimsak vs... yemedim
bir garibim bende
evet bu bir yarışma biri geçer biri kalır bakalımbugün kim yenecek
kaykaybeden kim olursa cezayı hakediyor o cezayı da kızlar bulsun
Gunaydin meltem cigim kolay gelsin isteriz burda çok olmanı hele ki ben sesin menu tarzına donmusken arada musait olduğunda bize yaz ne olur kii
benim Berilcim can dir can seni görmek cok guzel iltifatinada mazhar olsak ne iyi olur
perde pilavı ni yeni duydum afiyet olsun menun çok iyi
Gunaydin sekercigim benim çay beni dolu bekliyor teşekkür ederim seninkini alamiyacagim
yok canım bunlar yetmez bunlar biraz banel hele sen bi rahat ol düşünürüz canın sikmacezaya luzum yok, kazandığımda yaşadığım haz, kaybettiğimde senin yaşadığını düşündüğüm benim yaşayamadığım mutluluk duygusu ceza olarak bana yeter
sen kaç kg verdinyok canım bunlar yetmez bunlar biraz banel hele sen bi rahat ol düşünürüz canın sikma
teşekkür can var vay vay Beril sen manyak bir ev kadinisin ben uğraşmam ama tabi zayıflarsam esime neler yapacam nelersen hakediyorsun bu kararli adimlarinla hedefine yaklastikca
vucudunda durmadi masallah sana
tarifini yazayim canim
fistikli uzumlu klasik bir ic pilavi yapiyorsun
bir taraftan da mayali ince bir hamur acip kaliba seriyorsun
pilavi icine dokup hamurla kapatip firina yolla cikinca pilavin biraz cilvelisi oluyor iste
şimdiden 500 kcal aldım ama sabahları fazla alıyorum
can geçen hafta 63.3 dum 62.8 gördüm evet 500 gr ne oldu kisen kaç kg verdin
500 gr değil mi
seni geçme hesabı yapıyorum,şuan mümkün gözükmese de ilerleyen günler ne gösterir bilinmezcan geçen hafta 63.3 dum 62.8 gördüm evet 500 gr ne oldu ki
sen kacsin hedefim 55 ama ilk hedefim 50 li rakamları görmek az kaldı ikimiz içinde biraz bu ay dikkatli olduk mi tamam boy 164 sen de 162 miydinsen kaç kg verdin
500 gr değil mi
dagyolu senden ve azminden korkuyorum,bundan şimdi spor yapmaya gidiyorum,öptümm
12 civarı yine girerim,bakalım ne durumdayız..sen ve bennn
can ben Rabbimin izniyle inaniyorum ve kararli yim ins bu sefer olacak ins hep beraberseni geçme hesabı yapıyorum,şuan mümkün gözükmese de ilerleyen günler ne gösterir bilinmez
callan bunu hiç beğenmedi
Callan neyi begenmemis bi bakayim dedim..
Menuyu okuyorken ..erkenden "aaa neyine kizmis dedim...ki ne goreyim.
Kizzzz nasil baska secenek yoktu zeynett?
zeynett bizi yemee :)
hamburgercilerde kepekli ekmekle yapılan hamburgerler ve salatalar varr
boyum 163,spor salonunda ölçmüşlerdisen kacsin hedefim 55 ama ilk hedefim 50 li rakamları görmek az kaldı ikimiz içinde biraz bu ay dikkatli olduk mi tamam boy 164 sen de 162 miydin
Avatardaki sen misinnnnşimdiden 500 kcal aldım ama sabahları fazla alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?