Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar nasılsınız?
Bu hafta eşim izinli olacak, evde.
Yine gelirim ama saatlerim biraz değişebilir.
Sabahları geç kalkıyoruz.
Şimdi işlere geçiyorum, bir taraftan gözüm buralarda.
hm nasılsın poğçaları pastaları ne yaptınız,sen de yedin mi kuzucum

hm nasılsın poğçaları pastaları ne yaptınız,sen de yedin mi kuzucum

Yok Callancım yer miyim hiç ben
1 tepsi poğaça yapmıştım. O akşam hepsini bitirdi eşim.
Pastanın yarısı hala dolapta ama dönüp bakmıyorum hiç.
Kurabiye falan da var. Tatlıcı ben olunca normalde onlar bitmedi.
Bugün yine poğaça yaptım sabah, kendime de dukan usulü yaptım.
Gün içerisinde de çikolatam var daha ne olsun.

bende gelmeyince bir seymi oldu diye dusundum
asidan ateslenmesin oglun canim sen yinede bir ates dusurucu al dr.dan
kiz cocuklarlami gittin ben de kv bakacak sen esinle takilacaksin sanmistim
aman olsun sonucta guzel bir gun olmus ya
yok kiz cocuklarimi birakmam zaten eksik kalir bi yanm :) onlarda daha neseli oluyor hersy :)

bugun birkac spor salonu gezmeyi planliyorum
olmazsa eve birseyler alacam bakalim
kesnlkle cnm spora bayliyrm dun yapamadm bugn nasil yurmek istyorm bilemezsn

şu dünkü kızın yazısındaki gibi belki,sadece tadımlık yemeli
kızlar 1çatal istediğinizden yerseniz artık eleştirmeyeceğim,bu yöntem de mantıklı gelmeye basladı
Kesnlkle katiliyorm callanm bu sekilde hem bisyden kopmams hemde salip diyetmizi birakmams olucaz ..
Berıl bence once spor salonunu dene snr al eğer kullanmazsan evde angarya oluyorrr
ama hergn cikip gitmek belki bezdrr bi zaman sonra evde olnca istedgn gbi rahat rahat istedgin saatte yapiyirsn kuzum :)

Super yazmssn cnm heleki 2 kilo cupra
slm canm naber :)

Kızlar nasılsınız?
Bu hafta eşim izinli olacak, evde.
Yine gelirim ama saatlerim biraz değişebilir.
Sabahları geç kalkıyoruz.
Şimdi işlere geçiyorum, bir taraftan gözüm buralarda.
oo ask bocukleri 10 gunn ozlemini cikartr simdi :) supersnz kuzum :)

selam arkadaşlar ben nazan takımınızda yer varsa ben de katılabilir
miyim
kaptanim beriliim ipekcik gelmis takimimza kapilarimizi acicaz dimii :)

Canm kaptanmiz beril o nerse oyle ama kiyamaz bizimlasin der bence :) nasilsn cnm kendni anlatsana biraz :)

Çıkarmam mı hiç Selincim.
Adam işe gidemedi 10 günün sonunda :)
Ne yemek görüyor gözüm ne başka şey.
Sen nasılsın şekerim?

Çıkarmam mı hiç Selincim.
Adam işe gidemedi 10 günün sonunda :)
Ne yemek görüyor gözüm ne başka şey.
Sen nasılsın şekerim?
ay cnm ya ne gusel bu aski hic bozmaynn :) bende superm.cnm dun uzun bir atadan sonra esimle ayrilmadan bir gun gecirdim cok iyi geldi cnm ya isler dolaysiyla hic beraber vakit geciremyorz

ay cnm ya ne gusel bu aski hic bozmaynn :) bende superm.cnm dun uzun bir atadan sonra esimle ayrilmadan bir gun gecirdim cok iyi geldi cnm ya isler dolaysiyla hic beraber vakit geciremyorz

Ahh ne güzel Selincim.
Sana da ne güzel gelmiştir, tadını çıkarmışsınızdır beraberce.
Elbette gün içerisinde beraber olmak çok güzel ama sonuçta sizin için çalışıyor ve mutlaka her gün beraber olduğunuz zaman dilimi oluyor. O da güzel. Önemli olan, beraber geçirilen zamanların kıymetini bilmek sonuçta.

aynen ya
haftasonu birlikteydik ama yetmedi,bu akşam da yok..

hm cim sen yemedin iyi hoş da yazık değil mi kocana.güzel güzel yapıyorsun o da dayanamıyordur
yoksa bu bir taktik mi şişmanlat kimse bakmasın
gerçi bizim evde de mutlaka tatlı ve şekerli içecek oluyor.ne yapayım eşim sürekli soruyor,istiyor..ben de ya baklava filan alıyorum ya pasta filan yapıyorum,bunlar eşimi 3-4 gün götürüyor..yemekten sonra küçük bir parça önüne koyuyorum,kilo almasından korkuyorum,sonrası hastalık filan...gazlı içecek evde yasak,ya soğuk çay alıyorum,genelde komposto yapıyorum,eşim suyunu içiyor..her şey katkı maddesi dışarıdan bir şey almaya korkuyorum..en iyisi her şeyin evde yapılması,mümkün olduğu kadar...
eşim de doğalı destekliyor

Aaa hemen anladın ama Callancım
Şekerim, erkek değil mi işte. Ben onun kadar yesem var ya dünya olurum resmen.
Paşa, yiyor yiyor en fazla 2-3 kg fark oluyor kilosunda.
Onu da 3-4 gün dikkat ederek veriyor.
Maşallah size ne güzel doğal ile beslenmek.
Çok doğru birşey.
Biz de kola falan çok gidiyor.
Bir ara hiç içmiyorduk, şimdi yine sardık.
Katkı maddeli herşeyi de tüketiyoruz.
Bir tek taze meyve suyu, sebze suyu tüketilir o kadar.
Bu arada kışın pek gitmiyor ama yaz aylarında kendi soğuk çayımı yapıyorum.
Zaten bitki çayı çok severim. Kırmızı meyveleri de öyle. Demliyorum güzelce. İçine tatlandırıcı atıyorum. Soğuyunca da dolaba kaldırıyorum.
Bir de şeye bayılıyorum. Soğuk su ile kahve hazırlıyor. Buz kalıplarında atıyoruz buzluğa.
Sonra soğuk sütün içine 1 tatlandırıcı ve 2-3 buz.
Harika oluyor.

Az önce sal almaya gıttım yan tezgahta kadın kızına esofman ustu bakıyor adama kızını tarıf ettı beden vercek anlasamadılar snr dondu su yandaki bayan kdr dedı ben de merak ettım kızın bedenınıGıyer msnız sıze zahmet dedı olurrrrr dedım gıydım kadın hehhh aynen işte bu bayan gıbı o da 63-64 kilo dedı sız de oylesınız dımı dedı eeeee yanı yaklasık dedım

Kesnlkle canm zaten yorgun geliyor askm genelde gun icinde olanlari anlatr bende dinlerm sonra ben anlatrm o dinler :)
aynen ya
haftasonu birlikteydik ama yetmedi,bu akşam da yok..
kiyamm ya ama bazen ayri kalmakta guzel kuzum ozluyorsun ya benm cok hosuma gidiyor mesela asik oldugumu birkez birkez daha anliyorm :) onsz yapamiyacagmi

Bizimkide ayni ya sebze filan asla yemez kizartma et hamur filan ama kilo yok gelde snir olma yani bende yazdan buzlugi doldururm erik cilek filan kendi bahcemizden kiz boyu kompsti yaparm :)

a bu guzelmiiskahve aromalii bayilrm

Serveyim supersn ya bna kac derdi acba teyzem ya merak ettm

Vuuu servey:) halka danistik...diyorsun yani
Kızlar çok hastayım yazamıyorum ya kendime geldikçe döneceğim
Cok cok gecmis olsunn
şimdiden 500 kcal aldım ama sabahları fazla alıyorum
E normal.ve saglikli olan
Kizzimmm boyle bisey var yaaa 5kiliya bedeldir... bunlar guzel guzel kahkahalarla hatirlaniyor.. hey hattt genclik
boyum 163,spor salonunda ölçmüşlerdi
aynen benim ilk hedefim 59
sonra 55
55i bi görelim sonrasını düşünürüz
Acep o vakit ne olacak da ne dusuneceksin.. ben ve 55 kg kemikleri bile kurtarmiyor
kız bi sigara içmeye gittim silmişin hemen yaaa göremedim maalesef
Sigaraaaa miii..yapmaaa

Hep mutlu olun Selincim.
Huzur çok çok önemli.

Ben de kahvenin her türlüsüne bayılırım.
Sabahları filtre kahvemi ya da türk kahvesini içerim.
Gün içerisinde nescafe.
Latte ve mocha ile de arada kendimi şımartırım ama bu sıralarda içmiyorum tabi ki.

arada oluyor be emineciğim

bende cok severm bi ara cok icoyordm hatta diyetle beraber icmiyorm nedense bak simdik canm cekti kendme bi sutlu kahve yapaym

arada oluyor be emineciğim
kuzum biraksana ne olur bu senn vucudna verebilcegn en guzel hediye hadi bizde sana destek verelim bitirelim.bunu he ne dersin :)

ya ben anlayamıyorum zaten,biz de çok kahve içen bir toplumuz,neden bizim köşe başlarında kagıt bardakta kahve satan dükkanlarımız yok
starbucksa verdiğimiz paraya acıyorum inan ama çok güzel kahve yapıyorlar..hele mochayı harikaa
ben de kahveciler istiyorum
ayak üstü kahvemi alıp evime gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…