- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #126.961
haklısın canımAmaa amaaaa(((
Şöyle izah edeyim ozaman erkek arkadaşımlaydım ve kampanya olan menüden almak istedi salata vs ek maliyet ve bizde okadar para yoktu ondan mecburdum.
Kepekli ekmek vs hiç görmedim evet salata vardı ama maliyet bizi aştı ayrıca evden uzaktık bayağı yoksa evde yemeği bile düşündüm.
Biraz acındırdım gibi oldu kendimi ama işsizim hatunlar... erkek arkadaşıma gelince o daha yeni işe girdi maaş yok tabiki...
Neyse fazla özel bilgi oldu kuaura bakmayın zaten yatana kadar çok pişmanlık yaşadım...
ben değilim aamaa böyle zayıff olmak istiyorumAvatardaki sen misinnnn
Aaaa sen gormemiş miydınn. Benı gecen de herkesın gordugu fotoyu da ekliyim bu arada bereyi begendıgın için tskler(içindeki olsun inşşşaaa bu sefer yakalaıdım servey cim seni beren çok güzelmiş bu arada
Bu arada aldıgımda olmustu snr gıymek nasıp olmamıştıııBu arada bır ıkı yıl önce ipekyoldan bır elbıse almıstım onların kalıplar dar bıkıyorsunuz 38 beden almıştım dar sade bır elbıse denemiştım bırakın olmayı
Gogsumden asagı ındırememiltim bu sabah gıydım jıııtt dıye ındı yandan fermuarı var yarıya kdr kapandı gerısı acık kaldıYılbasında onu gıymeyı planlıyorum daha hıc gıyemedımmm o marka 46 ya kdr uretıyor sanırımmm cok dar kalıplarııı
wawww serveyim senin boyun kaçtı sevgili rakibem yaaa 38 bedene girebildiğine göreBu arada bır ıkı yıl önce ipekyoldan bır elbıse almıstım onların kalıplar dar bıkıyorsunuz 38 beden almıştım dar sade bır elbıse denemiştım bırakın olmayı
Gogsumden asagı ındırememiltim bu sabah gıydım jıııtt dıye ındı yandan fermuarı var yarıya kdr kapandı gerısı acık kaldıYılbasında onu gıymeyı planlıyorum daha hıc gıyemedımmm o marka 46 ya kdr uretıyor sanırımmm cok dar kalıplarııı
167 ama ben liseden berı yururum o yuzden kilomu gostermıyorum avantajım o kas agırlıgı yanıııwawww serveyim senin boyun kaçtı sevgili rakibem yaaa 38 bedene girebildiğine göre
Ekliyorum haber ver sıleyımkız bi sigara içmeye gittim silmişin hemen yaaa göremedim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?