- 22 Ağustos 2008
- 344
- 288
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #127.081
İyi aksamlar kızlar yurtdısındayım internet paketim yok cuma günü kilo bildiri için girerim hepinizi öpüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi eglencelerrrrrrİyi aksamlar kızlar yurtdısındayım internet paketim yok cuma günü kilo bildiri için girerim hepinizi öpüyorum
ay kuzuma bak ya :) yerum onu ben :) ben yuruysmu tamamladm berilim biguzel terledm smdik yesil cayimi yudmluyorm :)Iyi aksamlar arkadaslar
Bu aksam yuruyusede gidemedim, disarida, bizim cadiyla babamiz agac susluyor Eki Görüntüle 1329005
iyi eglenceler cnm :)İyi aksamlar kızlar
yurtdısındayım internet paketim yok cuma günü kilo bildiri için girerim hepinizi öpüyorum
dur resm cekip profile koycam nasil bi gor :))Selin kuzum damadim nadilllll
Kiyamammmm
Pek seker canimmmmmdur resm cekip profile koycam nasil bi gor :))
gordunmuu daha smdik koydm :)Pek seker canimmmmm
Bende hauirlanmistim hetifin icatlari bitmiyorki...ay kuzuma bak ya :) yerum onu ben :) ben yuruysmu tamamladm berilim biguzel terledm smdik yesil cayimi yudmluyorm :)
iyi eglenceler cnm :)
Bu yediklerinizin kalorisini nasil hesapliyorsunuz bayanlar :)
Pek yorulmusssgordunmuu daha smdik koydm :)
olsn cnm benm sen kostrmayla zaten super enerji harciyorsun :) yegenlere ne hediye aldn kuzum alabildnmi istedikleri iiBende hauirlanmistim hetifin icatlari bitmiyorki...
Yarin dedi yine
Benim yarinim hic gelmiyecek bu gidisle
hic sorma sabahtan aksama kdr 1 sn durmuyorki :))Pek yorulmusss
Kurban olsun teyzesi
ay teskkur ederz canm benm amin sende varmi sekerler :)İyi geceler kızlaarrr...ya şu şekerlerinizi koyuyosunuz profile insanın yiyesi geliyor..hepsi ayrı bi şirin maşallah...Allah nazarlardam korusun...
Masallah yaa saclarını yerımmSelin kuzum damadim nadilllll
Kiyamammmm
Yok bakindim Canimolsn cnm benm sen kostrmayla zaten super enerji harciyorsun :) yegenlere ne hediye aldn kuzum alabildnmi istedikleri ii
hic sorma sabahtan aksama kdr 1 sn durmuyorki :))
Benim 20aylık bir kızım var çok şükür...ay teskkur ederz canm benm amin sende varmi sekerler :)
Amin canimPek yorulmusss
Kurban olsun teyzesi
Masallah kuzu yaaa uyurken ızlemeye bayılıyorumm onlarıdur resm cekip profile koycam nasil bi gor :))
Kime dedn serveyim :))Masallah yaa saclarını yerımm
Benim 20aylık bir kızım var çok şükür...