Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanimlar naisliniz...

Bugun pirasa gunum ki nereye gitsem karsima cikti.. sabah da pirasali omlet yemistim.

Eve gecince geriye donuk bakacagim.

(Guvenlik hatasi nasil bi uyari ya sayfayi yenileye yenileyeee....)
bende tam emine bugün hiç yazmadı diyecektim senin mesajını gördüm severim puırasayı hele kıymalı olursa

ahahah kız bizimkiler e kadar benziyorrr

bizimde öyle dibinde olunca sorun yok ama biraz ayrıl tele dal baslıyor konusmaya

Hepinize iyi akşamlar fıstıklar umarım iyisinizdir? Ben hastayım hala kulağıma sıçradı geçici duyma kaybı yaşıyorum %20'li oranlarda

Bu hafta diyetisyene gitmeyeceğim 15 Aralık sabahı tartıya çıkacağım bakalım nasıl olacak. Çok umutlu değilim gerçi ama en azından diyetisyen motive edici oluyor

ahahah kız bizimkiler e kadar benziyorrr

bizimde öyle dibinde olunca sorun yok ama biraz ayrıl tele dal baslıyor konusmaya

Sıpalar işte Zeynepcim.
Lavaboya gideceğim, daha kalkmaya niyetleniyorum.
Hemen, nereyeee?

Hepinize iyi akşamlar fıstıklar umarım iyisinizdir? Ben hastayım hala kulağıma sıçradı geçici duyma kaybı yaşıyorum %20'li oranlarda

Geçmiş olsun fancy, mutlaka doktora gitmişsindir ama aman ihmal etme ..

iyi akşamlar hatunlar,

bugün pek giremedim bayağı moralim bozuktu soyutladım herşeyden kendimi.

menümü yazim

sabah: 1 şekersiz çay 1 porsiyon menemen (yağsız tuzsuz) 3 çeri domates 5 zeytin azıcık marul

öğle: 3 adet küçük sarma, azıcık ıspanak azıcık kereviz ve 1 dilim tam buğday ekmek

akşam sosisli (ketçap mayonez tuz yok) (dışarda olduğum için)

toplam günlük kalori : 1162 kcal

2 lt su ve 20 000 adım attım (808 kcal yakmışım)

Hayırdır Zeynep? Ciddi bir durum yoktur umarım.

Hayırdır Zeynep? Ciddi bir durum yoktur umarım.

okadar çok ciddi değil ama bana göre ciddi bir durum. iş bulmada sıkıntı çekiyorum çoğu firmaya fazla geliyorum niteliklerimle bazıları inanmıyo bazıları saçmalıyor artık kendimden şüphe eder oldum moralim bozuluyor. insanları ucuza çalıştırıp çok faydalanmak istiyorlar üstün seviye biri gelince kendi koltukları sallanacak diye korkuyorlar ve fırsat vermiyorlar. üzülüyorum çok fazla artık bugün patladım oturdum ağladım ne arıyorlar anlamıyorum ki herkesi bir bahane bulma peşinde çözemiyorum çıkış yolu bulamıyorum. en sonunda evde oturucam boncuk yapıcam o düzeydeyim

Ne yazık ki bu dönemde pek çok yer böyle az para ile çok iş yaptırmak istiyorlar.
Bu döngü de öyle bir devam ediyor ki, insanlar az kazandıkça daha azını harcıyorlar. Böylece satışlar azalıyor, yine şirketler daha ucuza kapatmaya çalışıyor. Nasıl bir döngü ise artık..
Umarım, istediğin gibi bir işe girersin ama bu zamanda sıkma canını. Ben enerji olaylarına çok inanıyorum. Sen pozitif enerji ver ki, sana da pozitif olaylar geri dönsün.

işte bende buna kızıyorum ben yüksek lisansı yaptım ve mali müşavir olmuşum sen hala neyin peşindesin bana ön muhasebeci gibi davranıyorsun zaten ilanı görüyorum buna göre sende cv mi görüyorsun neyin peşindesin anlamıyorum ki muhasebeciler için zaten hep düşündükleri her geçenede yaptırabilirim diye düşünüyorlar buyüzden mesleğin bir değeri yok. mühendisler gibi itibarımız yok

Ne yazık ki çok haklısın.
Sanırım, çok daha büyük şirketlere başvuru yapman gerekiyor istediğini almak için ama tabi onların da geri dönüşü ona göre olacaktır.
Devleti falan düşünmüyor musun?

canım bu zamanda hayat cok zor
çalışma kosulları zor
iş bulmak zor
bu yaşadıklarını herkes yasıyor gerçekten
bu zamanda hiçbir meslek saygı görmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…