Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de sabahları yapıyordum, kahvaltıdan 1 saat sonra. çok eğleniyordum. hiç erinmeden, yapmam gerekiyor diye değil, isteyerek yaptım. keşke vaktim olsa da yine yapabilsem

çalışıyormusun peki ?

hani kahvaltıdan 1 saat sonra ya erken mi yapıyorsun diye merak ettim

ben kahvaltıdan önce yapıyorsum tersi olsa 5 te falan kalkmam gerekir

haklısın canım ya ,eskiler hatalı düşünüyor,bundan obez bir toplum olduk

selam kzılar öğleyin bebek görmeye gittik ev sahibi bi sürü hazırlık yapmış ben sadece 2 kaşık kısır aldım bolca yeşillik 1/2 de ev yapımı içli köfte kendimi takdir ettim en az 5 çeşit kurabiye ve börek vardı maruulla karnımı doyurdum
ellerine sağlık servey cim çok güzel bilgiler bunlar
sukker cim bu takıma girerken tatlım en az 5 mesaj ve günlük menü bildirimi şartını kabul ederek girdin tatlım ama beril yok diye burda başka arkadaşlarda var takım ruhuna sahip olmak için burayada yazman gerekir

bence gayet iyi

özet geçeyim arkadaşlar şeker bağımlısı bir adam var,genel hayatında stresli şişman ve kötü kolesterolü yüksek iyi kolesterolü düşük(tam tersinin olmasını istiyoruz) bu arkadaşa tak ediyor,şekeri bırakıyor,iş yerine kendi sağlıklı yemeğini getiriyor
sonuç bağımlılığından kurtuluyor,kahveyi bile şekersiz içiyor,sağlık parametreleri düzeliyor,öğleden sonra uyku isteği,gergin hali yok oluyor,enerjik yani yaşıyor gibi hissediyor
çok güzel yazı serveycim,tesekkürler

Harikasın Callancım.
Ne güzel özetlemişsin.
Önümde okunacak deli gibi yazı varken çok uzun geldi okuyamadım.

güzel o zaman çünkü benim kızda kahvenin etkisi direk görülüyor
kilo verdin mi canım
kaç kilosun su an

eşim geçen gün bilgisayarda kadınlar klubunun acık olduğunu gördü,ben kahvaltı hazırlıyordum
sen gece gündüz buraya mı giriyorsun dedi
şimdi ben sana kk'yı yasakladım desem gidip bunu da anlatacak mısın dedi
bundan sonra bilgisayarda açık bırakıp gitmemeye çalışayım,takip kolay oluyor diye kapatmıyordum kaldığım sayfadan okumaya devam ediyordum

yaa sorma callan cım eşler nedense takık bu konuya yaa benimki de gene mi kk der durur bırak pc yi cepten bile bakamıyorum önünde

Sen de adamı haklı çıkarıp gelip anlattın mı.
Ben genelde işlerle ilgilenirken bilgisayardan arada bakıyorum.
İşim bitince hoop eşimin yanına telefonla beraber.
Dibinde olduğum sürece sorun olmuyor yazmam ama karşı koltuğa geçtiğim anda bıdırdanmaya başlıyor sıpa.

Bugun kusmetse yururum aksammm
Bugun kendımı keyıfsız hıssedıyorum cıkolatanın dınıne vurmustum bugun normalde ama yokkk cumaya ne kaldı surdaaa

Kızlar, ben bugün hiç doğru bir şey yapmadım.
Bütün gün kahve içtim.
Akşam için de 6-7 adet kuşbaşı tavuk ile ayran içtim.
Deli gibi su içiyorum.
Niye böyleyim bugün tam bilemedim.

Hanimlar naisliniz...

Bugun pirasa gunum ki nereye gitsem karsima cikti.. sabah da pirasali omlet yemistim.

Eve gecince geriye donuk bakacagim.

(Guvenlik hatasi nasil bi uyari ya sayfayi yenileye yenileyeee....)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…