Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bakalım sonuc nasıl olcak ıtıraf edeyım kus yemı kadar degıldı olcu yazınca menu uzun gorunuyor 1pıtsıyon genelde farklı olursa yazarım baskulun pili bıttı cuma suprız olcak yanı yarın alırım baskul bıle dayanamadııı

beril cim zaten iddialar var servey ben
callen dagyolu / selin hm emine karıştırmadım dimi varmıyfı başka biz birbirimizden biraz daha sorumlu okuruz bi de ceza koyarız
canm ben hm bide ipek variz sanrm

ay ben bir baslasam sanda soylrimde henuz tik yok bende birtanem

iyiiiiiiiiiiiiii
sen?
beril bi ip atla kuzum hic olmadi he sporsuz hayat olmaz gulum hem gobusede iyi gelir yada yarmm mekik he ne dersiin

zeynebim bir gidip geliyim bak beni kim tutar
cocuklugumla gecmisimle yuzlesecem
özledimmi bakacam
esim yanimda olmayacak ya acaba hala icimi yakacakmi diye bakacam
öyle karisik haldeyimki
bende kesn ozliceksn resmde zaten cok romantik cok tatli bir ciftsiniz siz oda seni ozliycek bence :)

zeynet yavrum inanki ne calkantili anlar mujdelere gebe kaldi
pozitif dusun ve evrene pozitif elektrik yola
2015 benim yilim olacakkkkkkkkk
bide benm olsunmuu :)

canim lütfen gel degisik seyler ögreniyoz paylasiyoz
bazi donemler sessizlik zor oluyor
selin nerde cay yapardi birde
burdaym kuzum ne alirsiniz cay ihlmur yesilcay :)??

Evet Selincim.
Ben yalnızca sıvı beslendim bug

ün. Eşim de kek yedirmeye çalışıyor.
Arası yok bizde yani ama çok pis açım
Yarn bende haff geciricem protein agrlikli bide sivi bakiym dayanbilcekmiyiim :)

Selinn, kilon ne durumda?
Ben bu hafta kötüyüm..
kuzum 79 a baya yaklastm bakalm :) tartmda bi acayp bi gun sevnyorm ertesi gun fazla cikiyorm cozemedm inanki :)

zeynet yavrum inanki ne calkantili anlar mujdelere gebe kaldi
pozitif dusun ve evrene pozitif elektrik yola
2015 benim yilim olacakkkkkkkkk

evrene elektrik yerine dua etsem :) evet Allah'a şükürler olsun Rabbim gönlüme göre verdi ama yolun daha başındayım meşakatli bir yol bakalım.

Aaa ne güzel Zeynep. Bak gördün mü o kadar üzülmüştüm, hayırlı olsun.

evet sağol hm22 hemde ne çok üzüldüm ama şimdi bir umudum var deneme yanılma yapıcaz kendi sektörümden farklı ama gene işim olucak ayrıca iş temin edicem nasip olursa yeni mezunlara vs :)

Kizlar bugnku menum

Sabah 1 dilm t.b ekmegi 1 parca peynir 1 haslanms yumrta sogus maydanoz limon sabah uynnca limonlu suda vardi

Ara yesilcay 1 elma
Oglen sutlu kahve yemek yemeyi unuttm cunku saate bi baktm kac olmus bende aksami bekledim
Aksam 1 porsyon taze faslye yogurt havuc salatasi

3 lt su 5 km yuryus 47 dk 2 bardk yesilcay 1 bardak limon zencefil .

Süpersin Selincim.
Benim de öyle tartı yahu, hep de çarşamba oluyor böyle.
Bugün hoop dedim ben de ama geçen haftadan bile fazlayım.
Nasıl oldu anlayamadım.
Hadi bakalım merhaba de 70lere, ardından ben geleyim.

Seni mutlu edecek bir işse çok güzel.
İnsanın mesleğini sevmesi çok önemli.
Ben eğitim fakültesi mezunuyum ama hiç yapmaya kalkışmadım bile. Mutlu olayacaktım çünkü.
Şimdi web tasarımı yapıyorum ve çok memnunum halimden.

ins canm.demek tartilarn hepsi boyle ins cuma sevindricek beni :) sen yetis bana hadii :) ipekte vaar oo fena bir yars var hadi bakalm :)

Evet bu yüzden bunu tercih ettim :) bu arada kardeşim yazılım uzmanı oda sana öğretim dedi ama istemedim sevdiğim işi yapmak daha mantıklı ayy çok mutluyum maşallahhhh

ins canm.demek tartilarn hepsi boyle ins cuma sevindricek beni :) sen yetis bana hadii :) ipekte vaar oo fena bir yars var hadi bakalm :)

Umarım sevindirir cumaya valla meraktayım.
Yarın da sıkı bir protein günü yapmayı planlıyorum.
Bakalım ne kadar gidecek cumaya.

Evet bu yüzden bunu tercih ettim :) bu arada kardeşim yazılım uzmanı oda sana öğretim dedi ama istemedim sevdiğim işi yapmak daha mantıklı ayy çok mutluyum maşallahhhh

Kesinlikle öyle, sevmediğin bir işte başarılı olmak çok zor.

Umarım sevindirir cumaya valla meraktayım.
Yarın da sıkı bir protein günü yapmayı planlıyorum.
Bakalım ne kadar gidecek cumaya.

Kesinlikle öyle, sevmediğin bir işte başarılı olmak çok zor.
aynen canm ins guzel sonuclar alica z destek olalm birbrmize menunu simdiden merak ediyorm ben yarn ilk kez yapicam :)

Canm ben bi netten baktimda sabah maydanozlu yumrta peynir oglen aksm izgara tavuk yemegi dusunuyorm yanndada yoguet nasil olur

aynen canm ins guzel sonuclar alica z destek olalm birbrmize menunu simdiden merak ediyorm ben yarn ilk kez yapicam :)

Hadi bakalım Selincim sende nasıl etki edecek. Normalde yapmadığın birşey olduğundan 1 kilo kadar azalabilirsin.

berilim hoşgeldin Allah şifa versin
hayriyecim bir senin menunu gördüm berilinde yazdığı gibi spor eksik bende yazayım az sonra

Canm ben bi netten baktimda sabah maydanozlu yumrta peynir oglen aksm izgara tavuk yemegi dusunuyorm yanndada yoguet nasil olur

Selincim, maydanozu tüketme hiç.
Çok az tüketilebiliyor ama tüketmeyince daha güzel gidiyor kilo.
Onun harici 10 numara.

kızlar dokturmuşsunuz yıne yaaa az konuşun az

Kaptanım, yarın da beraber kaynatırız.
Çok konuşalım ki yemek yemeye zaman kalmasın

Selincim, maydanozu tüketme hiç.
Çok az tüketilebiliyor ama tüketmeyince daha güzel gidiyor kilo.
Onun harici 10 numara.

Kaptanım, yarın da beraber kaynatırız.
Çok konuşalım ki yemek yemeye zaman kalmasın
maydanoz yağ yakımına sebep olmuyormu hayret ettim doğrumu okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…