- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #127.501
kaybolma bak ortadan karismam ne yedin dun yaz bakalimKizlaar cok ozur dilermm kac gundr yokum ama aklm kalbm hep sizleydi gunler gcmedi inanki sabah bi kalktmki int yok yaptirana kadar su zaman oldu halada bi yavaslik var ama girebiliyorm neysekii cok cok ozledm hepinizi topligtm bana kizmani geri aldn dimii
kiyamam ben sana ya uuf ins bi aksilik cikmicak kuzum haftaya super olucak senn icin canm benm benide anlat he tammi :))bende seni nasil ozledm.bilemezsn berilm konuscak oyle cok sey biriktirdiki kizlarda masallah doldurmus sayfalarida :)bende hep ev komforunda spor derdim kosu bandim vardi cok ses cikariyor disarda yururum diye iki sene önce attim
cd vs.. basladim biraktim zorunluluk olmadi hic
bu kez bir zorunlu olsun diye spor salonu istedim
ondada daha kirk sorun cikariyom
gidip spor sonrasi orda dus yapsam onden gelen kis hasta olurum zaman gecer
olmasam eve gelsem ter sogur hasta olurum olaki yolda baska bir yere ugrasam kokarim
yakin olsun evime
haaaaaaa birde esime hep kadin olan yer diyor
aslinda belediyelerinde var kurslari ama saatler uymuyor
ama yok ya gobegimin camasira sarkmasindan tiksiniyom
yada oturdugumda alttan bana guluyor gibi geliyor artik
yeni yil bizim spor yilimiz olsun yuzeyim
yazama zaten esim birseyler icecek mutfakta ugrasiyor kendince
ben kardesimin evini hic gormedim toplight bu ikinci evliligi 3 sene once evlendi birde bebegi var
ilk esinden bir kizi var canimi cikarip verecek kadar severim
annemler geldikce gorustuk cok zaman oldu baba evinde uyumayali
birde esimle babamlar pek anlasamaz yanliz gidip biraz eskiyi yadetmek istiyorum
aylari bitirdim ama gunler gecmiyor inanki
belgin hergun birsey istiyor ben durmadan anneme soruyom
yani yillar sonra ilk kez bizbizeyiz bir hafta
seni özlüyom cadi gelmeyince
elifin kasi yarildi canim minik birseya ama hasana gore gitmeyelim
bugunlerde fazla cakisiyoz nedense
beni anlamiyor diye bende hirliyom biraz ya neyse
bir aksilik cikmadan pazt bir gitsem yeter
esime gore selin heyecaninimi anlamasi imkansiz
o hic ozlemdiki
o hep ailesiyle buyudu
yok yawwwwwwwwwwwwww gidecem
yok kuzum burdaym.sizi bulmusum birakrmiyim telefnm sarji dolsn diye bekliyemiyorm.bile dusun :)) yazym kaptanm :)kaybolma bak ortadan karismam ne yedin dun yaz bakalim
tatlım sana kızmadım ki merak ettim habersiz gitmezdi dedim nerde acaba diye endişelendikKizlaar cok ozur dilermm kac gundr yokum ama aklm kalbm hep sizleydi gunler gcmedi inanki sabah bi kalktmki int yok yaptirana kadar su zaman oldu halada bi yavaslik var ama girebiliyorm neysekii cok cok ozledm hepinizi topligtm bana kizmani geri aldn dimii
kız 1 ızgara sucuk derken tüm sucuk değil dimi 1 dilim :)kiyamam ben sana ya uuf ins bi aksilik cikmicak kuzum haftaya super olucak senn icin canm benm benide anlat he tammi :))bende seni nasil ozledm.bilemezsn berilm konuscak oyle cok sey biriktirdiki kizlarda masallah doldurmus sayfalarida :)
Bu arada eltm bir geri adimlar atti ki gormen lazm.bundan once bi degsik hareketlerde yapti tabi :) dogmoncesi evrimimidr nedr bilmem tabi
esinlede ask bocukleri modundayz ondan pek bi mutluym ::,D elifime nasil uzuldm anlatamam nazarmmi degdi ya ama hep ben masallah dediminanki bak rabbm daha
beternden korusun btanem ;(
yok kuzum burdaym.sizi bulmusum birakrmiyim telefnm sarji dolsn diye bekliyemiyorm.bile dusun :)) yazym kaptanm :)
Ssbah 2 dilm tb ekmegi arasi peynr 1 izgara sucuk domates cacik uyannca ilik lmonlu su vardi
Ara 1 elma
Oglen firinda beril pirasasi yannda yogurt
Aksam havuc salatasi 2 kasik kuru fasulye 1 firinlanms ayva
2.5 lt su ve 45 dk yuruys
haklisin cnm ama giremedimki dun aksm esimin telefonndan gizli gzli berile mesaj attm oda size soylemis saolsn ama bugn hemen geldim buraya :)tatlım sana kızmadım ki merak ettim habersiz gitmezdi dedim nerde acaba diye endişelendik
tamm canm haklisin oyle yapalm o zamanberil cim alıntılayamadım eşinin suyuna git ptesi ye kadar her dediğine hee de
selin cim bence kararlar beril geldikten sonra alınsın onun yokluğunda biz olmadı detaylandırırız gelince sonuçlandırırız gider ayak kızı sık boğaz etmeyelim
yok yok bir dilim sadece cok canm cekmistide :)kız 1 ızgara sucuk derken tüm sucuk değil dimi 1 dilim :)
canm bulgur odem tutyormus dikkat et onn disnda guzel canm :)Kizlr menüm
1dilim ekmek 1yumurta 1kk peynir 2zeytin bol domates
Ara öğün 1 mandelina
Öğlen bi küçük kase bulgur pilavlı ayran
Akşam yemeği 1orta boy çupra bol salata
1nescafe 3litre su
Aaa neden ya pirinc yiyemiyoruz bari bulgur yiyebilseydikcanm bulgur odem tutyormus dikkat et onn disnda guzel canm :)
Canm bildirme yaklasan gunler yemeyelim bence onn disnda olculu yeriz tabiki :)Aaa neden ya pirinc yiyemiyoruz bari bulgur yiyebilseydik
hoabulduk hm cmm nasilsin hayrdir yemek yedirmeyemi calisiyor esinnSelin gelmiş hoşgelmişş.
Kızlar çok zorlu bir gün geçiriyorum.
Bir taraftan eşimin ısrarları bir taraftan da kendi açlığım ..
sucuk konusunda gözumle gormedim inanmammmmmkiyamam ben sana ya uuf ins bi aksilik cikmicak kuzum haftaya super olucak senn icin canm benm benide anlat he tammi :))bende seni nasil ozledm.bilemezsn berilm konuscak oyle cok sey biriktirdiki kizlarda masallah doldurmus sayfalarida :)
Bu arada eltm bir geri adimlar atti ki gormen lazm.bundan once bi degsik hareketlerde yapti tabi :) dogmoncesi evrimimidr nedr bilmem tabi
esinlede ask bocukleri modundayz ondan pek bi mutluym ::,D elifime nasil uzuldm anlatamam nazarmmi degdi ya ama hep ben masallah dediminanki bak rabbm daha
beternden korusun btanem ;(
yok kuzum burdaym.sizi bulmusum birakrmiyim telefnm sarji dolsn diye bekliyemiyorm.bile dusun :)) yazym kaptanm :)
Ssbah 2 dilm tb ekmegi arasi peynr 1 izgara sucuk domates cacik uyannca ilik lmonlu su vardi
Ara 1 elma
Oglen firinda beril pirasasi yannda yogurt
Aksam havuc salatasi 2 kasik kuru fasulye 1 firinlanms ayva
2.5 lt su ve 45 dk yuruys
canim yeni uye konusuydu biri oda paylasimda genel bir karar alindi zatenBeriliim kizlar hani takimimiz icin bi kararlar alicaktk burasi daha guzel olsun diye paylasima paylasmayi hepimiz ogrencektik hani cumalri rafami kalkti bu karar meselesii...
sporda olsaydi ya hayriyemKizlr menüm
1dilim ekmek 1yumurta 1kk peynir 2zeytin bol domates
Ara öğün 1 mandelina
Öğlen bi küçük kase bulgur pilavlı ayran
Akşam yemeği 1orta boy çupra bol salata
1nescafe 3litre su
bulgur cok daha besleyeci ama persembe yendinde vuma gunu biraz farkli ikiyoz odem yapiyor canim yoksa yenmezmi bayilirimAaa neden ya pirinc yiyemiyoruz bari bulgur yiyebilseydik
Sagol bebem ya sporu bi biraktim bi daha başlamak gelmiyor içimden ne yapmam lazim yasporda olsaydi ya hayriyem
ama menu süper afiyet olsun
canim bende böyle seyler dusunmustum zatenberil cim zaten iddialar var servey ben
callen dagyolu / selin hm emine karıştırmadım dimi varmıyfı başka biz birbirimizden biraz daha sorumlu okuruz bi de ceza koyarız
miktar yazmamissin ama eminim kus yemi kadardirSabah 2kk peynır,10 zeytın,10 fındık,1yumurta,domates,cennet hurması,sutlu nescafe
Yesılcay
Oğlen tarhana c, karnıbahar y, salata,ayran
Sade tkahvesi
Aksam guvec y,yoğurt
3 lt su
40 dk yuruyus
Baslaman lazimSagol bebem ya sporu bi biraktim bi daha başlamak gelmiyor içimden ne yapmam lazim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?