- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #127.601
bir gundemii vaay ay bak simdi daha bi yapasm geldi aksam tavuk suyuna corba yapym diyorum terbiyeli o olurmu pkii
tartildm canm bildirme ne kaldi yarnida yapaym oyle soylym ama :)
basla basla kuzm hem skilasmamz icin spor sartk zaten hemde sporu hayatmizin bir parcadi yapmaliyiz
bunu soyledgin iyi oldu canm ben bilmiyordm teskkr ederm tatlim :)
Benmkide simdik uyudu bende geldim ama herkes gitti belkide :/
hosgeldiin canmm ayy ne yalan soylym.ben seni katilmak isteyenleerde okudum keske bise gelseydi demistm berilim sesimi duymus sankii :) beraberce guzel kilolar verelim ins cnm :)
hayriyee sanki benm dusuncelermi anlattn cnm ya ayni seyleri yasamisiz dusunmusuz sanki ne mutluki burdaym bi hedefm var ve zayif oldugum gunleri iple cekiyirm ...
Ay inss bakalm ne sonuclar aliicmm :) cok heyecanladmm ..Aynen öyle Selincim.
1 günde yok olur gider 1 kilo.
Şimdi, bu terbiye ne oluyor
Ay inss bakalm ne sonuclar aliicmm :) cok heyecanladmm ..
Canm 1 kasik un ve yogurtla kivam veryorsun yumrtada koyuyorlar ama ben koymam bide limon sikiyorsun sonra nane pulbiber flan o kdar icme dersen icmem kuzum onn yerne baska bisy bulabilirm ..
tamm canm ben kendme baska bi yerde unsz yapym iyiki demisim sormusum :) teskkr edrm tatlm bilgilendrdgn icin :) ben yatym kuzum yarn haberlesir yine :) hayrli geceler :)Un yasak Selincim.
Yoğurt, yumurta sıkıntı yok.
Baharat da kullanabilirsin ama 1 çay kaşığını geçmese iyi.
Sonra o da sebze sayılabiliyor.
Eğer unsuz yapabilirsen gayet güzel olur.
tamm canm ben kendme baska bi yerde unsz yapym iyiki demisim sormusum :) teskkr edrm tatlm bilgilendrdgn icin :) ben yatym kuzum yarn haberlesir yine :) hayrli geceler :)
gunaydınlarkızlar günaydın
dün öğlenden sonra moralim çok bozuktu giremedim sonrasında
normalde hiç ağlamayan bir kızım var,dün durduk yere ağlamaya başladı,sonrasında nefesi kesildi..ben o an okadar korktumkii,sırtına filan vurdum,yarım dakika sürdü mü sürmedi mi bilmiyorum,sonradan nefes aldı ama annelik çok zor...sonra kendime gelemedim,ne yedim ne yaptım bilmiyorum..bugun gün içinde yazdıklarınızı okurum..
Herkesinnnsen kimin rakibisin
hadi herkes kilosuna göre eşleşsin çabukk
liste yapacağım kim kiminle diye
ona göre oylamalar baslasın
Dedim ya bu hafta yuzde belirleyecegim ve fazla vermeyecegim diye. Misal %1.2-1.4 gibi dusunuyorum. Cunku daha gelele ne oldu ki 10kg gitti bile. Emziriyorum anayom ben anaaaagüzel gayet
önceki günlerine göre biraz fazla ama
ve yıne ben yokumşimdi
callan dagyolu rakip(gunnesh gelirse biz 3lü yarısacağız)
servey toplight rakip
bence berille sanem rakip olsun,çünkü ideal kilolarına yaklaştılar BMIları düşük
diğerleri kimlerr
Arkadasım gunaydıngünaydın hatunlar. dünkü menüm
kahvaltı: 4 siyah zeytin, 3 yeşil zeytin, yarım kibrit kutusu beyaz peynir, 2 yumurta,3 yemek kaşığı fasulye piyazı,3/4 çay bardağı çiğ fındık, 1 küçük turp, 1 kase yoğurt, 1 incir, 1 bardak çay
akşam:2 kepçe yeşil mercimek çorbası,yarım porsiyon bulgur pilavı,yarım porsiyon dana yürek, 1/3 porsiyon mantar sote,6 biber turşusu,1 kase yoğurt, 1,5 porsiyon salata, 1 adet çiğ köfte, 1 su bardağı süt, 2 incir dolması(şekersiz)
yarım saat zumba
15 dk kondüsyon bisikleti
2,5 litre su
Toplightım gecen haftadan sonra bu hafta korumaya almaz dımı kendınıııTartılcaktım ama pil almalıyımmm
Gecen hafta bence su kaybım fazlaydı bu hafta artı cıkmasam barıııı
Bugun proteın gunu ılan ettım becerebılırsem tabııııı
canım ben de onu diyorum,rakibin kim liste yapalım diyordum,trip mi atıyosun fıstık,yerim seniHerkesinnn
Dedim ya bu hafta yuzde belirleyecegim ve fazla vermeyecegim diye. Misal %1.2-1.4 gibi dusunuyorum. Cunku daha gelele ne oldu ki 10kg gitti bile. Emziriyorum anayom ben anaaaa
ve yıne ben yokum
ben de düşündüm ama aklımda kalacağına midemde kalsın dedimArkadasım gunaydın
Karataya gore beslenıyorsun sanırım.bana sorarsan menun cok karışık,yok yok yanı.bıraz daha sadelestırsen daha mı ıyı verırsın acabaaaa
günaydın kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için çok tesekkür ederim
kızım katılma nöbetine girdi galiba
eşimde de küçükken oluyormuş
çok moral bozucu çocuğun birden nefes almayı bırakması,insan deliriyor
neyse bugun biraz aştım,kendime geldim
Rabbim evlatla imtihan etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?