- 28 Kasım 2014
- 208
- 305
- 73
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #127.621
hoşgeldin canımHerkese Merhabaaa
Ben 4. takımdan transfer oldum
Kendimi tanıtayım, adım gözde , 25 yaşındayım, çalışıyorum ve vermem gereken kocamaan ama kocamaan
kilolarım var. Nasıl desem 30-35 kilo kadar
Ve bu kiloları vermek için son umudum kk a tekrar sıkı sıkı tutunmak istiyorum
Herkese Merhabaaa
Ben 4. takımdan transfer oldum
Kendimi tanıtayım, adım gözde , 25 yaşındayım, çalışıyorum ve vermem gereken kocamaan ama kocamaan
kilolarım var. Nasıl desem 30-35 kilo kadar
Ve bu kiloları vermek için son umudum kk a tekrar sıkı sıkı tutunmak istiyorum
Gercekten öyle berilim kendime geldim. Diyet yapiyordum ama cok mutlu degildim hep sevdiğim şeyler kafamdaydi ama simdi onları düşünmüyorum hergun kaç gram verdim diye merakla uyanıyorum merakla bekliyorum zayifliycam ve manken gibi gezicem ortalikta ve hayatim boyunca kilomu koruycam berilim yaşım daha 23 bu yaşta bu kiloda olduğum için mutlu degilim degilim. Erken evlendim kilo aldım diye hayata kusmuycem ve aksine sıkı sıkı sarilcam ben zayifliycam zayifliycam zayifliycam tek hedefim bu allahın izniyle:))))
kızlar günaydın
dün öğlenden sonra moralim çok bozuktu giremedim sonrasında
normalde hiç ağlamayan bir kızım var,dün durduk yere ağlamaya başladı,sonrasında nefesi kesildi..ben o an okadar korktumkii,sırtına filan vurdum,yarım dakika sürdü mü sürmedi mi bilmiyorum,sonradan nefes aldı ama annelik çok zor...sonra kendime gelemedim,ne yedim ne yaptım bilmiyorum..bugun gün içinde yazdıklarınızı okurum..
günaydın kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için çok tesekkür ederim
kızım katılma nöbetine girdi galiba
eşimde de küçükken oluyormuş
çok moral bozucu çocuğun birden nefes almayı bırakması,insan deliriyor
neyse bugun biraz aştım,kendime geldim
Rabbim evlatla imtihan etmesin
ben de düşündüm ama aklımda kalacağına midemde kalsın dedim
çok güzelgünaydın herkese...
dünkü menüm
kahvaltı 07.30
1 haşlanmış yumurta
öğle yemeği 11.35
1 büyük porsiyon etsiz kuru fasulye
2 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt
ara 15.00
yarım mandalina
yarım elma
akşam 18.00
çayın yanında 1 parça ekmek (2 lokma kadar)
azıcık peynir
3 lt su
dün çok koşturmacalı bir gündü, o yüzden fazla birşey yok.
alabileceğimiz önlem çocuğun hiç ağlamamasını sağlamakhoşgeldin gözdecim
bende zeynepp
sen bu hırsla verirsin tatlım
hem fotograf 2 ay öncee ait diyorsun ne kadar kilo almış olbilirsin ki resimde gayet ii görünüyorsun
kalça için spor sart be yavrumm (aynı dertten müzdarip
tatlım çok geçmiş olsun yasadığın sey hiç kolay değil ama alabileceiğniz bir önlem vs var mı ?
tatlımmmmmm m.etme ne aklında ne midende aklıyor o yediklerin
kilo olarak sana hatıra kalıyorlarrr sonra pişmanlık yapıyorlarr yani bi şekilde sende kalıyorlar
o yüzden aklımda kalacagına midemde kalsın yerine " yediğimde elime ne gececek " diyebilirsin
oke hepsinden ayrı kalma ama birini tercih ederken diğerlerini ele gerçekten çok karışık olmuş
çok güzel canım,ben dün kaçırdım ipin ucunubugun ki menum
sabah 2 d.ekmek arası peynir ve domatesli tost 5 zeytin biraz turp maydanoz
ara 1 elma 4 ceviz
akşam cacık pırasa
4 lt su gün içerisinde yeşil çay kahve
40 dk koşu bandı
beril profil on numaraServey ben yorum edince sayilmiyormu yani
tatlımmmmmm m.etme ne aklında ne midende aklıyor o yediklerin
kilo olarak sana hatıra kalıyorlarrr sonra pişmanlık yapıyorlarr yani bi şekilde sende kalıyorlar
o yüzden aklımda kalacagına midemde kalsın yerine " yediğimde elime ne gececek " diyebilirsin
oke hepsinden ayrı kalma ama birini tercih ederken diğerlerini ele gerçekten çok karışık olmuş
çok güzel
inanılmaz gelişme göstermişsin
alabileceğimiz önlem çocuğun hiç ağlamamasını sağlamak
zaten çok nadir ağlardı
yaa tam alinti yapiyorm dunden beri telefon e mail kismina geri cikiyor kafayi yicem ya niye boyle oluyor yada pat diye reklam cikiyor virusmu var acaba telefonmdaYesılcay geldıııııııııı caylarrrrrrr
canm cok gecnis olsn rabbm birdaha yasatmasn nasil korkmussundur ben olsam onla beraber panikten bende girerdim kesn ..bugn nasil cnm daha iyimigünaydın kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için çok tesekkür ederim
kızım katılma nöbetine girdi galiba
eşimde de küçükken oluyormuş
çok moral bozucu çocuğun birden nefes
almayı bırakması,insan deliriyor
neyse bugun biraz aştım,kendime geldim
Rabbim evlatla imtihan etmesin
Sen ben hm protein gunu yapİyoruz canm bakalm aksm menuler nasl olcaak cok merak ediyorm :) ve yarnki sonucllar :)Tartılcaktım ama pil almalıyımmm
Gecen hafta bence su kaybım fazlaydı bu hafta artı cıkmasam barıııı
Bugun proteın gunu ılan ettım becerebılırsem tabııııı
canm spor eklemissin cok guzel olmus ins hep devam edebilrsn :)günaydın hatunlar. dünkü menüm
kahvaltı: 4 siyah zeytin, 3 yeşil zeytin, yarım kibrit kutusu beyaz peynir, 2 yumurta,3 yemek kaşığı fasulye piyazı,3/4 çay bardağı çiğ fındık, 1 küçük turp, 1 kase yoğurt, 1 incir, 1 bardak çay
akşam:2 kepçe yeşil mercimek çorbası,yarım porsiyon bulgur pilavı,yarım porsiyon dana yürek, 1/3 porsiyon mantar sote,6 biber turşusu,1 kase yoğurt, 1,5 porsiyon salata, 1 adet
çiğ köfte, 1 su bardağı süt, 2 incir dolması(şekersiz)
yarım saat zumba
15 dk kondüsyon bisikleti
2,5 litre su
Allah göstermesinn canım ya, Rabbim evlatla imtihan etmesinkıyamam yaa umarım geçmiş olur tatlım
annemin 2. evliliğinden 2 çocuğu var ilki kız kardeşim kabullenmek zor olsada 2 yasına kadar emzirme dışında ben baktımm hatta bana anne derdi =)
bir gün annem banyoda yıkarken kaymış daha 1.5 yaşında ağzından burnundan kanlar geliyor ağlıyor ama nefesi kesildi nefes alamıyor o an soğukkanlı olamadım nasıl ağlıyorum hemen hasteye götürdüler çok şükür sağlıklı bir şekilde geldi ama o an yasadığım anı unutamam Allahım kimseye yasatmasın
o nedenle seni çok ii anlıyorum sen bide 2 katnını yasamıssındır
iyi selincim,zaten sırtına filan vurunca,biraz sarsınca nefes almaya başladıyaa tam alinti yapiyorm dunden beri telefon e mail kismina geri cikiyor kafayi yicem ya niye boyle oluyor yada pat diye reklam cikiyor virusmu var acaba telefonmda
canm cok gecnis olsn rabbm birdaha yasatmasn nasil korkmussundur ben olsam onla beraber panikten bende girerdim kesn ..bugn nasil cnm daha iyimi
geldimm kuzu,buradayımmcallan da hiç gelmemiş nerdesn kuzu
can çok üzüldüm anladım gelmediğine göre birşey var ama çok şükür atlatmışsın aslında bu tür hadiseler dua vakti olduğunu gösteriyor duygularını az çok anlıyorum şimdi o anlar geçtiği için sana şuan kalan şükür şükür de nimeti artirirkızlar günaydın
normalde hiç ağlamayan bir kızım var,dün durduk yere ağlamaya başladı,sonrasında nefesi kesildi..ben o an okadar korktumkii,sırtına filan vurdum,yarım dakika sürdü mü sürmedi mi bilmiyorum,sonradan nefes aldı ama annelik çok zor...sonra kendime gelemedim,ne yedim ne yaptım bilmiyorum..bugun gün içinde yazdıklarınızı okurum..
dün kaç gr aldın ki pes ediyorsun pes etmek yokçok güzel canım,ben dün kaçırdım ipin ucunu
bugun protein günü yapıyorum,61,8 bana bu haftalık yeter
2-1 oldu sukor şimdiden tebrik ederim
ama haftaya kesin kesin kesin 2-2
cok hossun tatlim allaha mutlulugunu bozmasinBaaak berilim bu da 2ay önceki ftgrfim ne kadar zayif duruyorum demi :))) benim tek kalça problemim var zaten:)
ben yeni topiklere fikir yazmadim cunku okurmuyum bilmiyorumBu arada berilim paylasimi uzun uzun okudum ne desem bilemedm inanki kafm karsti bi yanm mntikli guzel diyor diger yanimbir tuhafmi olur sanki diyor ondan simdilik biraz daha bilgi edineym ben ..
gecmis olsun allah korusun kuzuyukızlar günaydın
sonuclari yaz amaTartılcaktım ama pil almalıyımmm
Gecen hafta bence su kaybım fazlaydı bu hafta artı cıkmasam barıııı
Bugun proteın gunu ılan ettım becerebılırsem tabııııı
cok dolu olmus sukkerimgünaydın hatunlar. dünkü menüm
kahvaltı: 4 siyah zeytin, 3 yeşil zeytin, yarım kibrit kutusu beyaz peynir, 2 yumurta,3 yemek kaşığı fasulye piyazı,3/4 çay bardağı çiğ fındık, 1 küçük turp, 1 kase yoğurt, 1 incir, 1 bardak çay
akşam:2 kepçe yeşil mercimek çorbası,yarım porsiyon bulgur pilavı,yarım porsiyon dana yürek, 1/3 porsiyon mantar sote,6 biber turşusu,1 kase yoğurt, 1,5 porsiyon salata, 1 adet çiğ köfte, 1 su bardağı süt, 2 incir dolması(şekersiz)
yarım saat zumba
15 dk kondüsyon bisikleti
2,5 litre su
duzensiz olmus bana goregünaydın herkese...
dünkü menüm
kahvaltı 07.30
1 haşlanmış yumurta
öğle yemeği 11.35
1 büyük porsiyon etsiz kuru fasulye
2 kaşık pilav
2 kaşık yoğurt
ara 15.00
yarım mandalina
yarım elma
akşam 18.00
çayın yanında 1 parça ekmek (2 lokma kadar)
azıcık peynir
3 lt su
dün çok koşturmacalı bir gündü, o yüzden fazla birşey yok.
iyi selincim,zaten sırtına filan vurunca,biraz sarsınca nefes almaya başladı
ben asıl o an sundan korktum,birlikte oynuyorduk ama ben görmeden bir şey mi gitti akciğerine(Rabbim göstermesin) bunu düşünerek hemen sırtına vurmaya basladım ama cocuk katılmış,sonra nefesi geri geldi,nefesi geri gelince o normal hayatına devam etti ama ben akşama kadar ağladım..annem ve esim tamam artık unut dediler ama analık cok zor
neyse geçti gitti şükür,inşallah bir daha olmaz
ya bir de yorganını yüzüne cekme huyu var,sanırım guguk dee yapmak için;bu da beni korkutuyor,yorganı yatagın kenarlarına sıkıstırıyorum,yatırdıktan sonra...
eşim bana geçen sen eskiden hiç pimpirikli biri değildin,çocuk olduktan sonra ne oldu sana böyle diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?