Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim sürecim çok uzun ama hm cim sen biliyorsun benden hikaye falan olmaz da callan ınki olur :)

Olur mu hiç kaptanım, süreç uzun olsa da vazgeçmemek çok büyük bir başarı.
Şimdiye kadar kaç kere bırakacak binlerce insan vardır.

kızlar yeni avatarımı nasıl buldunuz

Bayıldımm resmen.
Çok güzel kaptanım.
Canım da nasıl elma istedi.

yok tatlım yaa 5 kg nerde ben nerdee sadece diyetisyenimin sınırının ucundan accık üstüne çıktım benim için büyük başarı biliyorsun

hani bi hatun vardı nette vermiyecem de vermiycemm diye dolanıyordu bi ara bende sana şunu söyleyebilirim
söylemeycemm söylemeycemm kg benim değil mi söylemeycemmmm:oops:
Yerım senı yaaaa

Toplight yarın da senı yenersem çok mıral bozuklugu yasarsın yavvv yenmesem mı ayıptır demesı proteın gunumu basarıyla tamamlamak uzereyımmm:KK76:

cok hossun tatlim allaha mutlulugunu bozmasin
umarim en kisa zamanda seni mutlu eden kiloda olursun
gulumsemen hic solmasin

ben yeni topiklere fikir yazmadim cunku okurmuyum bilmiyorum
kacamak yaptim bitti niye yazayim mantigi mevcut bende

gecmis olsun allah korusun kuzuyu
oyle durumlarda panik yapma kuzucuk dahada korkmasin
anne olmak zor ya
siritir dunya senin olur bir öksürügüyle dunya kararir

sonuclari yaz ama

cok dolu olmus sukkerim
porsiyonlar kucuk olsada biraz sadelestir
zumba yi cok merak ediyorum
yilnasi sonrasi bende spor yapacam ins.

duzensiz olmus bana gore
yetersiz ogunlerin

ben cocuklardan sonra evrim degistirdim
bir ayaklansin bak daha ne simarikligi olacak
bizde cam kapilar cikti
prizler kapandi
sehbalar ortadan kaybedildi
basini vurur parmak sokar vs.....
buyuyene kadar kosturacaz pesinde
canm eveto kısmında katılıyorum ama cezalan arkadaşlar varya başka takımlara gidiyorlar onlar içinde orası güzel olablir bence böyle üzülüyorm onlar için..

çok yorucu inşallah çabuk pes etmem :KK49:

bugün sadeleştirdim birazcık daha ama özellikle akşam bi önceki günden kalan yemekler oluyo o gün pişirdiklerim oluyo içim gidiyo atmaya dayıyorum bazen :KK17: zumba çok yorucu ama çok fena ter attırıyo çok büyük kalöri yakıyo :D
ama eğlenceli dimi ben bazen kendimi kaptırıyorum baya kendimden figurler katıyorum
:))
Hayır olsun ama bugun kötu bır ruya gordum esım benı aldatmış ayyy uyandıgımda gogsum sıkışmıştı gozumu actım esım butun sevecenliğiyle hadı askım uyan dedı o an onu parcalayacaktım yuzume soguk su serptım tepkısız kalmak ıcınnn:KK57:
ay kıyamam ya bende degişik bir ruya gördüm hamile oldğumu öğrenmim hatta erkekmiş eşimle küsmüşüs söyliyemiyorum ama bi yandanda üzülüyorum ikz bebek niye olmadı dıye havada puslu sisliydi değişk bir rüyaydı anlamına bkmayada cekindim kötü bişiy çıkar diye :/

kızlar bugn feci yoruldum sabahtan beri temizlk yapıyorm anck bi oturdum hemn buraya geldim bi geçmişlere dalıp geleyim ne döktürmüşşsnz yne masşalh :)

hahhaaaa...ben okuyuncaya kadar sen iş bulmuşsun bile.maşallahh..hayırlı olsun zeynet

teşekkür ederim evet öyle oldu yaa nasip kısmet bakalım ama uzun bir süreç bakalım size durumları haberdar ederim :)

Ayhh inat ettim yukledim.
Gerci esprisi kalmadi.
Cocuk bunun uzerine uyudu uyandi yemek yedi.

oyy oyyy oyyy minnak parmakları ısırasım geldi maşallahhhhhhh :)

bir hafta sonra geçer

inşallah yağlar gitsinde razıyım :)

Kızlar ne diyeceğim sizee..
Herkesin mezun olurken siteme başarı hikayesini istiyorum.
Yazarsanız çok memnun olurum. Gerçek kişilere, isterseniz adınızla yer vermek istiyorum.

hangi siteye ben yazabilirim 4 üni maceramı :D

kızlar yeni avatarımı nasıl buldunuz

süpermişşşşş

almaması lazım bakalım

öncekilerde çok diye eleştiriyorduk seni dünki de çok az olmuş

muhtemelen dediğin gibi 1 hafta bişey yemeyince sonrasında ae-rtırıyorsun o yüzden küçük miktarlarda az da olsa mideni bulandırmadan bişeyler yemeye çalış bu tip durumlarda

evet şekerim aranızda en yaşlınız benim

valla ben bu sabah da tartıldım gözlerim pörtledi ona göre servey cim bakalım yarın kim kazanacak
bu arada kızlar bugün ilk defa tartının resmini çekeyim dedim ama ekmek için teli elime aldığımda 100 gr fazla çıktı sizde de öyle oluyor mu nasıl tartının fotosunu çekiyosunuz?
yaşlımı kuuzm o ne demek bidaha deme öyle bişy.
sagol arkadasim
minik bir sey ama okulda olunca baba kiyameti kopardi
dikis atildi ama izi kalmaz dedi esim bilemiyorum bugunlerde sinirli zaten birsey soramiyorum
insallah kalmaz dikis izi
okulda kapinin kenarina toslamis kosarken
i kenar yeride kesmis
kuzum nasl canı yanmıtır kimbilir çok ağladmıı:(

arkadaşlar, herkes şimdi istediği kiloya geldiğinde almak istediği kıyafetin fotosunu paylaşsın, ben sık sık bakıyorum, listeler yapıyorum alacaklarımla ilgili, işe yarıyor, gaza geliyorsun:rolleyes:
güzel fikir bende evde gyemediim ve giymeyi beklediğim kıyafetlerimi paylaşirim..:)

Servey de sormus bugun:))
Pazi kavurma.
mercimekbulgur pilavi
Tavuk sarma yaptim.
bugun icin 4 parca kullanacagiz ama aslinda deepfreze icin yaptim.
hazirciyim yahuu.

Cok iyiydim..iyiyim cok sukur.

Hayirli olsunnn insaellah mutlu olursun.

Allah bozmasin

Hehe sensiz olur mu... gzoun baliklarimdayken ustelik:KK66:

Kiz esim sabaj basimi sisirdi.
Sen de mio_O
Gece 2 givi uyandim "nerdeyim" modunda.. bi baktim kiz yanimda delikanli besikte.. bey yok:confused: o icerde kalmis.. ben yatakta

Hosgeldinnn

Cok gecmis olsunn

etmesinnn etmesinn
o bikac saniye nefesin tutuldu di mi.
ahh isteee.
olmasin bi daha.
Benim kizim da aglamaz.. masaellah cocuklara.
benm küçük o kadar ağlardıki sadecebir yastğı vardı onunla parmak emerek sustu şimdi bıraktık yastğı ağlamayıda ama o kadr bıkmışmki ağlama sesinden şimdi hiç dayanamıyorum hmen bi şekilde suturuyrum:)

bence 80ler birbiriyle yarıssın
70ler birbiriyle
60lar birbiriyle
50ler de aynı sekilde
ama boyu uzun olanlar mesela 70lerdeyse 60lılarla yarıssın
a bu güzel fikirmiş calanm selin bunu sevdi:)

1. gunnesh 21

zeynep 21.3........ikinci

2. sanem 21,6

3. beril 22,9
4. dagyolu 23,8 23,4..........beşinci +0.4:KK73:
5. callan 24,1 23,3...........dördüncü +0.8 :KK73:
6. servey 26.3 26.0..........altıncı +0.3:KK73:

hytsvncgzl 27,4..........yedinci
7. toplight 28,8 28,4..........sekizinci +0.4 :KK73:

8. hm 29,8 29.............dokuzuncu +0.8 :KK73:

9. selin 30,1

zeynett 30.04.......onuncu

emine 32,3.........onbirinci

10. sukker 40,5

yeni arkadaşlar da verdiğim linkten girip hesaplasınlar önceki sonuçlarla kıyas yapacağız
arkadaşlar BMIsını kaçırdığım arkadaşlar tekrar yazabilir mi
bir de tüm mesajları okumaya çalıştım bir önden bir arkadan kaçırdığım mutlaka olmuştur,cevap yazamadıysam kusura bakmayın dostlar,öpüyorum
bu arada listede bildirim yapan ve BMI'sı düşmeyen arkadaş yok,herkesi çok tebrik ederim
canm ben dün yazstm sanrm telefonm bir acayp ondan belkie yazmadm 29.8 oldu ama yarn tekrar hesaplr yazarm ;)

bu arada adım nazan.ankarada yaşıyorum.çalışıyorum.10 ve 7 yaşlarında iki kızım var
tekrr hoşgeldn nazancım bende selin bir3 diğeri1.5dn biraz büyk 2 oğlm var :)

canm eveto kısmında katılıyorum ama cezalan arkadaşlar varya başka takımlara gidiyorlar onlar içinde orası güzel olablir bence böyle üzülüyorm onlar için..

ama eğlenceli dimi ben bazen kendimi kaptırıyorum baya kendimden figurler katıyorum
:))
ay kıyamam ya bende degişik bir ruya gördüm hamile oldğumu öğrenmim hatta erkekmiş eşimle küsmüşüs söyliyemiyorum ama bi yandanda üzülüyorum ikz bebek niye olmadı dıye havada puslu sisliydi değişk bir rüyaydı anlamına bkmayada cekindim kötü bişiy çıkar diye :/

kızlar bugn feci yoruldum sabahtan beri temizlk yapıyorm anck bi oturdum hemn buraya geldim bi geçmişlere dalıp geleyim ne döktürmüşşsnz yne masşalh :)
ya sabahtan aksama nasıl temizlik yapıyorsunuz,ben üşeniyorum okadar işe,helal olsun

Ayhh inat ettim yukledim.
Gerci esprisi kalmadi.
Cocuk bunun uzerine uyudu uyandi yemek yedi.
benimde su an 4 el var pcnn üstnde ne sartlarda yazıyorum bi görseniz şakadan yemekyediriyorlar ban sabahtan akşama kadar :)

Nasıl gidiyor protein günü Selincim?
cnm su ana kadar güzel amakşm biraz dayanamadm salata yedm öğlen işten oturup yiyemdm akşam gözüm döndü <:(

valla eğer servey çok abartmadıysa geçtim senin bana olan güvenini sarsmamam lazım sen her şartta bana güvendin
yalnız haftasonu benim bir sorunum olacak bu haftasonu arkadaşlar kızılcahamam da bi otel ayarlamışlar bayan bayana 1 gece takılacağız hamam havuz keyfi yapacağız yalnız ben ufaklığı da götüreceğim onunla nasıl keyif yapacaksam
otel 5 yıldızlı yemekler yep açık büfe ben kendimden geçiyom açık büfe olunca bakalım ptesiye sonuç ne olacak
ay ne güzeel canm TADINı çıkart nasıldaiyi gelicek sana oh mis :)
Kizlar nasilsiniz?
Cok yogun calisiyorum aksam olsa da evolime gitsem. Egitim vermek.cok zor hem cenem hem basim agridi valla oyyhh..

Ama en guzel haber yemek yemege ciktik. Menu de super seyler var ama ben izgara kofte salata ve corba takiliyorumm :D
Aksam eve gecer gecmez ugrayacagim.
Umarim sizlerde iyisinizdir. :)
kolay gelsin canm nolsn ben su an koltuğa yığıldım kald bu akşam nasıl spr yAPICAM onu düşünüyorum uyuya klsam inşallah :/

yok tatlım yaa 5 kg nerde ben nerdee sadece diyetisyenimin sınırının ucundan accık üstüne çıktım benim için büyük başarı biliyorsun

hani bi hatun vardı nette vermiyecem de vermiycemm diye dolanıyordu bi ara bende sana şunu söyleyebilirim
söylemeycemm söylemeycemm kg benim değil mi söylemeycemmmm:oops:
hahaha suüersin toplightm :) yarn cok merak ediyorum iknizi ama...

Kızlar ne diyeceğim sizee..
Herkesin mezun olurken siteme başarı hikayesini istiyorum.
Yazarsanız çok memnun olurum. Gerçek kişilere, isterseniz adınızla yer vermek istiyorum.
çok güzel bir fkir canm bu :)mutluluk duyarm :)

ya sabahtan aksama nasıl temizlik yapıyorsunuz,ben üşeniyorum okadar işe,helal olsun
canm cıktı ya sorma calanm aslnda hergün süpürp toz flan alırım amabugn bi eldn gçtim hereri he spor olsun dedi ama su an yorgunluktan ölüyorm :(

Back
X