- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #127.921
bizimkide tatliya bayilir ama bende bayilirm ondan yapmiyorm.vallahi misafr gelcegi zaman yapp yediriyorm bol bol o aksm bitip gidiyor yoksa benm icin cok zorr
Ben tuzlu ve yemeklere sonuna kadar direnirm yemem canm cokta istemez ama tatliya niye dur istemiyorm diyemiyormbilmiyorm sanki biraksalar saldiricam o yuzden kose bucak kaciyorm hepsinden ama bunuda bi sekilde asmam geere k yoksa bi gun mutlak yicem ama az bi yerde birakmayi ogrenmem gerek kesnlkle :)Ben biraz saçma bir kişiliğim.
Önümde olunca hiç yiyesim gelmiyor.
Olmadığı zaman kalkar yapar yerim, hiç üşenmem.
Bugün ıslak kek yapmıştım. Çok da severim. Ağzıma sürmedim.
Mısır patlattım, onu zaten çok sevmem. Biraz vardı, ı-ıh dedim.
Akşam yemeğinde patates kızarttım, köfte kızarttım.
Tadımlık bile almadım ama olmasa canım birşey isterdi kesin.
Ben tuzlu ve yemeklere sonuna kadar direnirm yemem canm cokta istemez ama tatliya niye dur istemiyorm diyemiyormbilmiyorm sanki biraksalar saldiricam o yuzden kose bucak kaciyorm hepsinden ama bunuda bi sekilde asmam geere k yoksa bi gun mutlak yicem ama az bi yerde birakmayi ogrenmem gerek kesnlkle :)
zeynet canim sen 2 aralikta gelmissin
19 araliktaki listede olacaksin sanirim canim kurallar degisti
üzgunum kuzum benlik degil
Günyadın kızlaaaarrr ;
iki haftada sadece 98 kilodan 96,1 e düşebilmişim , ama haşa regl var ve ben hala çok şişim , ayrıca moral bozmuyorum aynen devamm...
Ama ben nasıl yüzde yapacağım bebişler , ben bi bakayım yazıyodu bir yerlerde.
kızlar günaydınlarrrrrrr
çarşamba 3000kcala yakın beslendiğim için artı kilolarda cıkmaktan okadarrr korktummkiii ama dünkü protein günü işe yaradı,sabah tartıda gördüğüm rakam 61,7
geçen haftaki kg:62,1
aradaki fark:400 gr
yüzde 0,64
dagyolu dagyolu lütfen beni geçmeeee
en son skorumuz 1-1 bakalımm neler olacakkk
Tebriklerr...1,977 çıktı sanırım, doğru mu ki kızlar , bide ikiye bölünüyo sanırım , ben bu olayı hemen çözemeyeceğim sanırım
Tebriklerr...
98-96.1=1.9
1.9×100=190
190/98=1.938 ...1.938/2=0.97
Boyle biseyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?