- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #127.981
işte adamına göre muamele
Sen toplightı tutarsın heeee callan ben de dağyolunu tutuyorummcallan cım sana kötü haberim var üzülme istersen ama bir dost tavsiyesi yenilmeyi kabullen bu duruma alışman sana daha iyi gelir
neler yedin neler yaptın gelince mutlakaa anlatSaol cnm ispanyadayım kilo bildirimi yapayım belki yarın giremem kilom 57.00 buranın tatlıları süper kilo almadığıma dua ediyorum.öpüyorum
VuuuuuuuuuuKilom yazılmasada bildirmek istiyorum.
Geçen hafta 77.5
Bu hafta 74.4
fark 3.1
yüzde %4
Bu kdr emin olma bence ya 3-1olursaohaaa cok fena yenildim
callan büyük bir hezimete uğradııı
kafamı taşlara taşlara vurayım
yokyok ben yanlış gördüm,gözümü kapatıp tekrar bakayım
hala aynı görüyorum
neyse durumu kabullenip yola devam etmekten başka çare kalmadı
tebrik ederim dagyolcum sen bu galibiyeti hakettin ama şunu bil son gülen iyi güler
2-1 skor
haftaya 2-2 olacak
Hiççççççamannn hedefin neydi nirvanaya ulaşmak mı
yine harika bir yüzdeyle kırıppp geçiriyorsunnnn
sana rakip bulamıyoruz karadeniz hatunuuuu
Hayirrr %1,2-1,4 arasi sabitleyecegim dedim ya.amannn hedefin neydi nirvanaya ulaşmak mı
yine harika bir yüzdeyle kırıppp geçiriyorsunnnn
sana rakip bulamıyoruz karadeniz hatunuuuu
Olsun dağyolu ben de bır sayı verdım maksat skor senlensın bır taraf hep 0 olursa tadı kalmazzzzzbu menunun yarısı uçmuş hemen ekleyim içdiğim 4 kayısı akşam 1 kase kadar pırasa cacık 4 lt su 50 dk koşu bandı
dediğim gibi yenildiğim hafta yoğunluktan dikkat edememiştim yoksa yani o 1 ride vermezdim de hadi şevk olsun
canım haftaya inş inş sen yine yerinde dur ben yanına geliyorum kardeş kardeş aynı kiloda ilerleriz merak etme
Yavas gec hayatım dagyoluna bışey olmasınnnnnyokk ben sana olacağı söyleyeyim,callan haftaya dağyolunu ezip geçecek,neyse olumlu tarafından bak , eskisi kadar ağır olmadığım için üzerinde cok bir yük hissetmeyeceksin
Anam kadın koydugu hedefı gectıgı için tutturamadım dıyor yaaaaa çipurayı arttır bence basarcaksınnnnnHayirrr %1,2-1,4 arasi sabitleyecegim dedim ya.
ay ne iyi ben bitse de gitsek modundayımama eğlenceli dimi ben bazen kendimi kaptırıyorum baya kendimden figurler katıyorum
:))
Gercekten tebrıkler bu sırları bana öğreteceksınızzzzzbu arada arkadaşlar saneme dikkat cekmek istiyorum,6 aylık bebiş annesi ve hala düzenli kilo veriyor..60lardayken ikişer ikişer verdi kiloları
tebriklerve maşallah
Aynısından bende var ona uydam morbıd obez olurum meyva kek cerez içim gıdıyor ama yemıyorum bazen gece 12 de tost yer mısın dıyor hayır deyıp o kokuya mucadele vermeyı hayal edınnnn tam işkenceeayy benimki de tam tersi, akşam kola fıstık olmadan asla uyuyamaz, ben öyle her zaman eşlik etsem diyet miyet kalmaz zaten, arada sırada atıyorum, ayda 1 belki 2 kere, eşlik etmek için(canım çektiğinden değil dermişim)
ama eşim kilo almıyor, yemek fazla yemiyor, ondan sanırım
Sukker begendım menuyu gayet sadeeegünaydın.
dün
kahvaltı:2 yumurta, 1 dilim peynir,5yeşil zeytin, 1 kase yoğurt, 1 avuç çiğ badem,1 yeşil biber
ara:sade şekersiz türk kahvesi
akşam:2 porsiyon zeytinyağlı kabak,1 porsiyon salata,1 kase yoğurt
spor: 40 dk zumba, 15 dk kondisyon bisikleti
2 litre su
ay ne iyi ben bitse de gitsek modundayım
Gunayyydin sana daGüzel bir cuma sabahından herkese gunaydınnnn
Cipura cipuraaa gidem de 5-10kg alayim benAnam kadın koydugu hedefı gectıgı için tutturamadım dıyor yaaaaa çipurayı arttır bence basarcaksınnnnn
Berus hemen paylasıyorummmmservey tartini benmi goremedim sekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?