Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5.TAKIM 391. ETAP***

beril77 ( 68.6/68.8/+0.2/% -0.3)kilosu sabit izine ayrilmak istiyor
toplight (71.7/ //% )
CallanPinckney (62.1/61.7/0.4/%0.64)
servey(72.5///%)
sanemsu0606(57.1/57.0/0.1/%0.18)
dagyolu(63.3/62.3/1/%1.57 )
selinhm(81.0///%)
hm22( 83.8///%)
hayeiyedemet (77.6/ / / % )389.etapta bildirim yapmadan izne ayrilan uye yuzdesi 3`e bölündü
EmineF (85.1/ 82.8/2.3/ % 2.7)
sukker (108.5/ //% )
Bstor (98/ 96.1/1.9 /%0.97) yeni uye yüzdesi ikiye bölündü hedef kilosu 60

5.takim ortalamasi=%

callan cım sana kötü haberim var üzülme istersen ama bir dost tavsiyesi yenilmeyi kabullen bu duruma alışman sana daha iyi gelir
Sen toplightı tutarsın heeee callan ben de dağyolunu tutuyorumm
Helallll sana bu arada önerı süper ben de rakibime onersem mi cunkü en son 3-1 di artık doymadı lazımmmmmpeşin konusalım alınmaca yok cok guzel bır gun olcakkkkk

Bu kdr emin olma bence ya 3-1olursa

Olsun dağyolu ben de bır sayı verdım maksat skor senlensın bır taraf hep 0 olursa tadı kalmazzzzz

Bu arada menune sasırmıştımmm gayet guzelmişşşş

yokk ben sana olacağı söyleyeyim,callan haftaya dağyolunu ezip geçecek,neyse olumlu tarafından bak , eskisi kadar ağır olmadığım için üzerinde cok bir yük hissetmeyeceksin
Yavas gec hayatım dagyoluna bışey olmasınnnnn
Aynı bu ıfade gıbı masaya vuruyom gulerkennnnnn supersınız yaaaa bu arada saka bır yana senı de tebrık ederımmmm

günaydın.
dün
kahvaltı:2 yumurta, 1 dilim peynir,5yeşil zeytin, 1 kase yoğurt, 1 avuç çiğ badem,1 yeşil biber
ara:sade şekersiz türk kahvesi
akşam:2 porsiyon zeytinyağlı kabak,1 porsiyon salata,1 kase yoğurt
spor: 40 dk zumba, 15 dk kondisyon bisikleti
2 litre su

ama eğlenceli dimi ben bazen kendimi kaptırıyorum baya kendimden figurler katıyorum
:))
ay ne iyi ben bitse de gitsek modundayım

Aynısından bende var ona uydam morbıd obez olurum meyva kek cerez içim gıdıyor ama yemıyorum bazen gece 12 de tost yer mısın dıyor hayır deyıp o kokuya mucadele vermeyı hayal edınnnn tam işkencee

Sukker begendım menuyu gayet sadeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…