- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #128.161
bence degil yada gorunmuyorBurnum guzel degıl allahın gucune gıtmesın n
aslinda suanki halin hani oglusla varyaa resmin ben o haline bayiliyorum63 kiloyum tam ideal kilom
evet ama simdi katliSacların hala uzun mu bu kdr super masallah yaaa
oo ben neler kaldıordm :) bikesinde ceviz toplmaya gittk mesela ordA eğil kalk bişiy oldu karrdı gözlerim filan bi onu bilirm :) nerdn nerye geçtm dimi alakaya maydanzbiliyormusun kiz bebekler hamilelikte cok dayanikli oluyor
10 kilo kaldirmaylada birsey olmaz merak etme
allah korur onlari sen ferah ol
KESinLKle bunu hakdiyorsun berilim :)bu bir onceki tatilden resim
bu yil gidemedik malum ama bu yazi her saniyesini tadini cikara cikara yasayacam
kesnlkle katılıyorumOlumlu dusun ya gıdemeseydın hıc goremeseydın her anın tadını cıkarrr ne mutlu doncegını dusunme guzel vakıtlere odaklannn
ben de bu akşm bulacğım bitanee:)toplight dedi motivasyon yapan avatar diye
benim motivasyonum eski halim
Esim ıstemıyor o cok begenıyormuş gerısı önemli degılmiş yayvan bır burun offf bazen kopartasım geliyorrrrbence degil yada gorunmuyor
hasan findigi tavsiye ederim ben
kemerim vardi benimde cok memnunum
aslinda suanki halin hani oglusla varyaa resmin ben o haline bayiliyorum
Yaaa ben de bunu begenıyorummmmbence degil yada gorunmuyor
hasan findigi tavsiye ederim ben
kemerim vardi benimde cok memnunum
aslinda suanki halin hani oglusla varyaa resmin ben o haline bayiliyorum
Neyse olumlu yanını goreyım gozlerıme guzel derlerrrEsim ıstemıyor o cok begenıyormuş gerısı önemli degılmiş yayvan bır burun offf bazen kopartasım geliyorrrr
kıız deme öylebence gayet güzel br yüzn va hrşeyyle :)fıstık seni :)Esim ıstemıyor o cok begenıyormuş gerısı önemli degılmiş yayvan bır burun offf bazen kopartasım geliyorrrr
bilmemAmannnnn berus hayat işte bazen huzunlu bazen hasret dolu mujdelerle dılu devambır gun ıstesek de ıstemesek de olecez ınş o yuzden hayatı dert etmemeli sukretmeli mutlu olmalııı
canim 4 e de yetisiyon bu arda caktirmadanoo ben neler kaldıordm :) bikesinde ceviz toplmaya gittk mesela ordA eğil kalk bişiy oldu karrdı gözlerim filan bi onu bilirm :) nerdn nerye geçtm dimi alakaya maydanz
KESinLKle bunu hakdiyorsun berilim :)
kesnlkle katılıyorum
ben de bu akşm bulacğım bitanee:)
Esim ıstemıyor o cok begenıyormuş gerısı önemli degılmiş yayvan bır burun offf bazen kopartasım geliyorrrr
evet cok guzelNeyse olumlu yanını goreyım gozlerıme guzel derlerrr
Tatlımsınnn ıyu kı senı tanımışımevet cok guzel
dudaklarin guzel
dislerin guzel gulusun guzel
kalbin guzel
cilginligin guzel
a yuzun be yuzun yok o guzel
ne demek kuzmbenim elimen geleni yaparm :)bilmem
ölüm bana ufacik bir mola gibi geliyor artik
canim 4 e de yetisiyon bu arda caktirmadan
sagol canim
bilmem benim esimde pek cok seyi istemez ama istetmekte bana duser
bu yaz dudak kenarlarima dolgu yaptirmak istiyorum
Kolay gelsin canim maşallahHosgeldin zeynebim ben bi yandan kosuya basladm bi yandan buralardaym :)
menin güzel olmuş tebrik ederim canm aslında bu akşam canım hiç spor yapmak istemiyordu film izlemek istiyordum ama dedim senin kalk dunde yapmadin yatmakla kilo verilmez ve kalktımKolay gelsin canim maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?