- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #128.121
canm bugn canm hiçbişy istemedi iyi yapmadm farkndaym yarn çok güzel bi menü yazıcam inş bide midem çok bulanıyor bugn onunda etkisi var sanrm :/Selin menun az bence kuzum ncanm bugn canm asıl dayanıyonn
Aynen sabahtan berı sey dıyorum aferın servey bır catalla sen bırakır mıydın ayrıca sımıtın yarısını da yeseydım aksam bulgur vardı onu da yemedımkuzum 1 çatal sadece onu yememş olsaydn belki su an tatlı krizinde olucaktn nasıldı o hikaye hatırlasana sen paylşmıştn zaten dimi bu bize mantıklı geldi onu 1 çatalla bıraktın bravo sana :)
inş kuzum çok şartlm kendii bütün gün bebiş dşünüyorsn dmii :))Suan karsımda yenı dogum yapmış bırı var bebış mınnacık anne fena degıl gelecek gunlerımı gordummm
benmkilerde bi uyusada bende çıkam banda :)Acayıp yorgunum yaa nbbasıl spor yapcammm
Aynen yaaa sartlıyorummminş kuzum çok şartlm kendii bütün gün bebiş dşünüyorsn dmii :))
benmkilerde bi uyusada bende çıkam banda :)
istemsekte yapıyouz bunu ttlm a akşına bıraksaha güzel olur asla bede dşünsem sen gibi olum bunu bliyorum :))Aynen yaaa sartlıyorumistemmm
Avatardaki fıstık kimmmmherkeze tebriklerrrrrrrrrr
dereceniz bireyseldede eminenin derecesini kutluyorum
arkadasimAvatardaki fıstık kimmmm
Hmmmarkadasim
Neden bana kısa ve sade cevaplar hayırdır bır hata mı yaptım berusssarkadasim
İnş hayatım ben de dogurduktan sonra benım yılım olcakkkksuan bu kiloya yakinim ama bu kadar siki degilim
bir geliyimde bu yil benim yilim olacak
canim ben gidiyorum belki fazla gelemem yada ayni anda belki kk da yazamayiz
dan bakiniyomNeden bana kısa ve sade cevaplar hayırdır bır hata mı yaptım berusss
beriliim seni ilk tanıdığımdda bu res im vardıı :)arkadasim
hala hamilelik hissediyormusunİnş hayatım ben de dogurduktan sonra benım yılım olcakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?