- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #128.381
92den 63lere ınmıstım. abım vefat edınce...herseyden oldugu gıbı oradan da kopmustum.evet canm bant var evde onnla koşuyorum :)
işte busun canmm süpersn hep böyle :)
bak ya bn ykken neler nelr olmuuşş ee son durm ne ben kimle eşim şimdik ama bizim kilolrımız bir değil ve benbr karar aldm sen ona göre çok az yiyorsn ben sana yetişemem gülüm
bende 92liyim :)
geldiiim dün elektrik ksntisi telefon derken delirttilr beni 4. takımaydım azcık sonra uyumusum bugnde koşturmaca filan ancak geldim :)
tabii ya vaay b tmm serveym tamm :)
bendeseni severim canm benm :)
teşekkr ederm canm :)
ayyy çok heycanlıı bavulunu hazıladnmıı buzdolabını doldurdunmuu sen hazırmısıın :)
bende tam bunu aryodum mrak ettm çok
oluuur :)
aaa nasılda tanımııs ya :) vallahi süper :)
yok kız sen öyle anlamışsındır :)ordan e kadar yarışmıstın canm kaç kilo vermiştin :)
hahaha süper bi teorii nerde hareket orda bereket :)
bence cok takilma sanirim listesindeki bilgileri gunceller bilemiyorum inankiBEN CONCEPTLE DEVAM ETMEK ISTERDIM
ama alan almıs uyelıgımı.
ugrasmak da ıstemedım.
yok canim ya neden olasin sanalimi daralttinBerıll ben bu durumla ılgılı ne bı kaıde hatılrıyorum ne de bulabılıyorum.
Bı de aklıma dustu baskasının hakkına gırmıs falan olmam dı mı
paylasımda goremedım
ben ıkızleırn kalacagını bılmıyordum -nedense...sankı okul tasıyacaklar- sımdı senın koca koca kızların oldugundan..
ve benım o ruhanıyetı tahmın etmem mumkun olmadıgından.
hayata geckaldıgımdan
canim kapat takilma bu konuya olan olurBerılll
süpersin serveyim :)Ayıptır solemesı 1saat yurudummmmm
halloldu kuzum zatnn ben seni varyyruum yeruum :))servey senin ayibini seveyinnnnnn
selin yapma kuzum
nebliym bide arlık doğumluyum ya hep en küçük oluyorm ay bide gel gör ne küçük ne küçük92den 63lere ınmıstım. abım vefat edınce...herseyden oldugu gıbı oradan da kopmustum.
ya 92lı olmak nasıl bı duygu?
boyle dogumyıllarını gorunce aklıma Baattın'ın bı sozu gelıyor "2000lı ınsan mı olur olsa olsa araba modelıdır"
evet benı tanıması super.
ama bırlıkte de yarıstık.
karakterlı yazım varmıs
yk kuuzm şu an düşünüyrum kötü bir nyetin olsa başka biri gibi gelirdin i bildirdind sen yani :)Berıll ben bu durumla ılgılı ne bı kaıde hatılrıyorum ne de bulabılıyorum.
Bı de aklıma dustu baskasının hakkına gırmıs falan olmam dı mı
paylasımda goremedım
eveet beende katılıyorum kesinlikle böyle insanlara hayranım :)püsküütteki hafizaya ne demeli yawwwwwwww sapka cikartmali hayran kaldim ben
sen tanınmıycak hatırlanmıcak kadınmısın be eminem :)ama benım yazım karakterlıdır ondandır belkı.
benı de ovunn
susleynnnn
kızlar ben bi dyet arkadaşımdan baya bir azar işittim az yememle iligili bunun yanlış olduğunun farkına vardım dengeli ve güzel bir beslenmeyle kilo vereceğim az yada çok kilo vereyimde 80lerden dştükten sonra yavas yavas gitsede olur benm için dediğinz gibi bi anda gelmediki bi anda gitsin hem sağlığım he mantğm için böyle yapmak istiyorum ben acelem yok nsılsa
92den 63lere ınmıstım. abım vefat edınce...herseyden oldugu gıbı oradan da kopmustum.
ya 92lı olmak nasıl bı duygu?
boyle dogumyıllarını gorunce aklıma Baattın'ın bı sozu gelıyor "2000lı ınsan mı olur olsa olsa araba modelıdır"
evet benı tanıması super.
ama bırlıkte de yarıstık.
karakterlı yazım varmıs
canm önceki gün tartılmamıştm ben birdaha yaparsam hesaplr söylerm sana tatlm :)Selincim, protein günü ne kadar etkiledi seni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?