- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #128.401
Ecikk saka da mı yapmıyalım ben de 6 kişilik pastayı tek yerım yada bır kutu dondurmayı ne olmuş ama artık ıı ıııı bu arada denızden sen cıksan senı de yerımmmkalamar karıdes midye hmmm. Super.agır metal kısmı var ilte.hiç suşi yedın mi ben dememeye cesaret edemiyorummm
Tamamdır Selincim.canm önceki gün tartılmamıştm ben birdaha yaparsam hesaplr söylerm sana tatlm :)
Tukkanı kapattım ama aksam mısafırliğe gıtcez ustuk arkadasım obez kıtamam cok ıyıdır ama kilo saglam.ıkramları dusunun. Allahtan 1saat yurudum yarın da yuruyecegım inş haftaıcı de sıkarım sozzz
Afiyet olsun.Menum gelsınnn
Sabah 1yumurta,2kk peynir,10 zeytın,10 fındık,1 mandalin,1elma,1/4 sımıt,salatalık ,bıber,mantar
Sutlü nescafe
Oğlen az guvec
Aksam fırında hamsı,salata
Tkahvesi
2lt su
1 saat yuruyus
Ben de abarttım dıye hayıflanıyordum hm cım ıyu sevındım arkadasım obez benı anlamaz ye gıtsın derrrrVar ya, ben de nasıl severim anlatamam.
Hele midye dersen, akan sular durur.
100'ü deviririm.
Kalamara biterim.
Hele sushi dersen, ölürümm.
Harika bir şey.
Tamamdır Selincim.
Merak ettim nasıl etki etti sende diye.
Aman serveycim, mümkün oldukça yeme.
Arkadaşın da seni anlayacaktır bence.
Afiyet olsun.
Harika olmuş.
Böğurtlen cayı nerdenKızlar, sizinle uydurma bir içecek tarifi paylaşayım.
Benim gram tatlı isteğim kalmadı.
Yarım fincan kaynar su ile böğürtlen çayı yaptım.
İçerisine az tatlandırıcı ekledim.
Fincanın kalanını da süt ile doldurdum.
Çok güzel geldi.
Ben de abarttım dıye hayıflanıyordum hm cım ıyu sevındım arkadasım obez benı anlamaz ye gıtsın derrrr
Böğurtlen cayı nerden
Bılerek erken yedım aksam yemegını 17:30 daHiç abartı olmamış şekerim.
Çok iyi menün.
Yeter ki şu akşamı atlat.
Harika bir iş başaracaksın bak.
Gelip, yemedim bee demeni bekliyor olacağım.
Hmmm mistik cay da guzel sen sormustun sanırımmmDoğadanın bildiğin sıradan sallama böğürtlen çayı.
onuda getir buraya kk da yermi daraldiTukkanı kapattım ama aksam mısafırliğe gıtcez ustuk arkadasım obez kıtamam cok ıyıdır ama kilo saglam.ıkramları dusunun. Allahtan 1saat yurudum yarın da yuruyecegım inş haftaıcı de sıkarım sozzz
su az degilmi sporda yapiyon susamiyonmu yada ben mi cok su iciyom bilemedimMenum gelsınnn
Sabah 1yumurta,2kk peynir,10 zeytın,10 fındık,1 mandalin,1elma,1/4 sımıt,salatalık ,bıber,mantar
Sutlü nescafe
Oğlen az guvec
Aksam fırında hamsı,salata
Tkahvesi
2lt su
1 saat yuruyus
Hmmm mistik cay da guzel sen sormustun sanırımmm
Haftaıcı genelde 3lt cıvarı içerım evdeyken az içtim bugun sımıt sorma ya esım ıkı tane aldı kahvaltıya ne kdr yedıgım anlasılmadın dıye bokerek koydum ben bır parca yedım.arkadasım gelmez sekerım oyle cok mutluymus oonuda getir buraya kk da yermi daraldi
su az degilmi sporda yapiyon susamiyonmu yada ben mi cok su iciyom bilemedim
menu guzelmis beril kiskandi ceyrek simit yemeni
canim istedi yawwwwww
Yaaa kimse yarışmiyor benleefendim hayriyecim
Buyuk yalannnnnHaftaıcı genelde 3lt cıvarı içerım evdeyken az içtim bugun sımıt sorma ya esım ıkı tane aldı kahvaltıya ne kdr yedıgım anlasılmadın dıye bokerek koydum ben bır parca yedım.arkadasım gelmez sekerım oyle cok mutluymus o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?