Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

meltem ve toplight fistiklar persembe gunu listeyi hazirlarim insallah yapamazsamda size özel mesaj yollarim

2kilooooo aksam mi tartildin.. iki kg fazla yaw

Yani iste bilemeidm.
Bicogu zaten tukettigimiz seyler.. ama meyankoku ile kakule bana biraz sert geldi callan sen de bisey de?

Riske atılacak şey değil Eminecim yahu.
Belki zararı yoktur ama olsun.

Günaydın arkadaşlar nasılsınız sizi çok özledim.cuma günü çok güzel bir başarı elde etmişsiniz tebrikler.ben çok yogunum kızlar hiç gelemiyorum
günaydın meltemcim bizde seni özledik bizler yağlarımızla mücade veriyoruz çok şükür iyiyiz sen de iyisindir inş arada fırsat bulursan hep bekleriz

Gunaydınnn guzellerrr

gunaydin kizlar

ve.....................son 8 saat

kizlar zaman bulamazsam simdiden hoscakalin sevgiyle kalin tum guzellikler sizlerle kalsin
orada ne kadar girerim bilmiyorum
günaydın bacılar berilcim güle güle git güle güle gel

Benim de gram kıpırdamamış sevgili tartıcığım.
Sanki japon yapıştırıcısı ile yapıştırmışlar.
komik kız

GÜNAYDIN KIZLAR O ÇOK ÖNEMLI SINAV GELDI ÇATTI BUGÜN AKŞAM ÜSTÜ SINAVA GİRECEĞİM. Sonra artık etim sizin kemiğim de sizin olsun bu iş bitsin
kolay gelsin başarılar

Öyle bir komik kız yazmışsın ki dağ yolu aklıma bu video geldi.

GÜNAYDIN KIZLAR O ÇOK ÖNEMLI SINAV GELDI ÇATTI BUGÜN AKŞAM ÜSTÜ SINAVA GİRECEĞİM. Sonra artık etim sizin kemiğim de sizin olsun bu iş bitsin

Ben ne sınavı olduğunu bilmiyorum ama umarım en iyi şekilde tamamlarsın.
Başarılar dilerim.

kızlar selam sabah geldim geçmişi okuyayım dedim ama sayfayı bile açamadan direk toplantıya girdim şimdi de dişçiye gideceğim umarım herkesler iyidir beril bugün gidecekti sanaırım bol özlem gidermelei bir seyahat olur inş hepin kendinize iyi bakın görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…