- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #128.541
hadi kolay gelsinişe koyuldum bile berilim
harikasınSUan dogada yuruyorum 1 saat yuruyup aksam yemegını yemezsem azıcık ıkramdan yerımmm bugun yurumeyecektım normaldee
yalan dünya işteAmaaaaa ama ben okumadim.
Guzel heyecanlar.
Beril ne ettin yaaaa
Babamla en son bayram sabahi mukellef bi sofrada kahvalti yaptik..
Ben babamin da annemin de elini opmem sarilmam ayrilirken.. hep demisimdir.. ayriliyor da bi daha gorusmeyecekmisiz gibi..istemiyorum. diye.
Oyle bi gundu ki son gordugjm gun bayramdi. Eller de opuldu.. sarildik da.. aksami yogunbakim 3.gun vefattt
bizim de geçen haftaydı ve ben de unuttumYemediim beriliim daha kotuu bugn bizim evlenme yildonumumuzmuus nasil unuttm hic bilmiyorm hatrladi geldi optu ne yapcagmi bilemedm rezl oldum durumu duzeltemem lazm napicaaam:g
elimde 1.5 litrelik şişelerle dolaşıyorum da unutuyo muyum umursamıyo muyum bilemedim ben de 3 içeyim diye uğraşıyorum olmuyohelal olsun sukkerime
yalnız suyu daha da arttır.malum su olmadan süt olmuyor,bundan ben doğumdan beri en az 3lt su hedefi koymuştum
3 ltyi gün içinde,1 ltye yakın gece içiyorum
bir de humana iiçiyormusun,süt konusunda acayip yardımcı
menün protein acısından zengin,süt kalitende bu oranda güzel olacak
bugun dünü dengelemişsinselamlar hatunlar. dünkü menüm
kahvaltı:2 yumurta,yarım kase yoğurt,1 dilim peynir, 1 avuç ceviz, 4 dilim sucuk, 1 tutam dereotu,1 bardak çay,sütlü kahve
akşam(yemeğe davetliydik):1 kase mercimek çorbası,1 porsiyon hamsi,1 dilim çiğköfte,1yemek yaşığı süzme yoğurt, 1 kepçe bamya,roka,tere,turp,lahana,turşu,1 yemek kaşığı irmik helvası(anneannem yapmış),sade kahve
20 dk kondisyon bisikleti 20 dk zumba
bugünkü menüm: 2 pastırmalı yumurta,1 dilim eski kaşar,yarım kase yoğurt
akşam:bol salatalı 2 lahmacun, ayran
elimde 1.5 litrelik şişelerle dolaşıyorum da unutuyo muyum umursamıyo muyum bilemedim ben de 3 içeyim diye uğraşıyorum olmuyo
E askolsun Berilişe koyuldum bile berilim
Saka gibi...bizim de geçen haftaydı ve ben de unuttumal birini vur ötekini
eşim ellerinde çiçekler kapıdan girdi,ben hala anlamadım neden olduğunu,o hatırlatınca anladım
belki de en iyisi hatırlamamak,böyle surpriz olunca harika oluyor
bizim de geçen haftaydı ve ben de unuttumal birini vur ötekini
eşim ellerinde çiçekler kapıdan girdi,ben hala anlamadım neden olduğunu,o hatırlatınca anladım
callaan ne çok ortak yönümüzz vaarbizim de geçen haftaydı ve ben de unuttumal birini vur ötekini
ama bu saklanır kuzum yapacak bişİ yokE askolsun Beril
Ben boyle bi hatayapmam ama
bize de lazim olabilir...
Taktik saklamayin
hiç sorma hm ya nasıl yaptm bnde anlamadm ama bizm dğün olduğu gün bi,r ay sonra bu nikahlandığımz gün aslnda ama adam sen gel bunu hatrla normalde ben hatrlatır unutmazdm tabki kafam artk nasıl gitmişse düşünn gerisiniKızlar, neler yaptınız siz.
Bir de erkeklere odun denir yahu.
Sen bizim takımın hatunlarına bak.
Bizim şubatta tanışma yıl dönümümüz var.
Ne yapsam diye düşünmeye başladım.
Bu arada bugün giremedim ve geçmişe de bakamadım.
Artık gece ya da yarın telafi ederim.
yok işin doğrusu biz özel günleri kutlamama kararı almıştık,doğumgünü de dahil hiçbirini kutlamıyoruzSaka gibi...
Ya evet senin acindan...
Esin?
aslında bizimkide hiç sevmez ama benm moralm düzgn kalsn diyemi uğraşyor anlamadm dediğin gibi hatırlanması çok güzel amayok işin doğrusu biz özel günleri kutlamama kararı almıştık,doğumgünü de dahil hiçbirini kutlamıyoruz
bu sefer bana sürpriz yaptı,hoşuma gitmedi mi gitti tabikii
çiğköfte harc güzel tatlm :)hani, senn tarifler nerde meak ediyormm :)Sabah kıymalı gozleme,5 zeytın,lor salatası,1 yumurta
Sütlü nescafe
Aksam
Ciğköfte marul Tursu
Sade tkahvesi
3lt su
1 saat spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?