- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #128.601
kolay gelsin canm:)dün
sabah:kayısı,3 yumurta,2 kk peynir,1 corba kasığı zeytin,bol yeşillik
ara:nescafe
öğlen: 1kase tavuk sote 3/4 kase yoğurt
ara: 5 fındık
akşam:müsli
bir de yine küçük bir kaçamağım var
3lt su geçilmiştir
toplam kalori:1902 kcal
sabah kilo sabit çıktı
bugun çılgın gibi temizlik yapacağım
ve sınırsız protein..
bundan yarın sabah görüsürüz
öpüldünüz kuzularımm
sonuçlar bize mutlka bldir :)ve bugun jillian michaels 2. günüm olacak bakalım hayırlısı
30 gün sonunda fit bir callan pinckney olacağımm
inşallah
melteem hoşgedin nasılsın canm çok özlttn kendini nasıl gdiyor çalışmalar :)Günaydın arkadaşlar nasılsınız sizi çok özledim.cuma günü çok güzel bir başarı elde etmişsiniz tebrikler.ben çok yogunum kızlar hiç gelemiyorum
kuzuum varnca haber vr mutlaka çok merak ederm vardım de o bile yeter :)gunaydin kizlar
ve.....................son 8 saat
kizlar zaman bulamazsam simdiden hoscakalin sevgiyle kalin tum guzellikler sizlerle kalsin
orada ne kadar girerim bilmiyorum
tek sırrı var bebek :)Şu işin sırrını istiyorum.
Nasıl 1'den sonra yatıp 6'da kalkabiliyorsun?
canm başarılar sınavnı atlat gel :)GÜNAYDIN KIZLAR O ÇOK ÖNEMLI SINAV GELDI ÇATTI BUGÜN AKŞAM ÜSTÜ SINAVA GİRECEĞİM. Sonra artık etim sizin kemiğim de sizin olsun bu iş bitsin
ay bn buna her izledğimde çok gülüyorum yazık adama ya bide açkılama yapıyorÖyle bir komik kız yazmışsın ki dağ yolu aklıma bu video geldi.
Basarili olursun insaellah.GÜNAYDIN KIZLAR O ÇOK ÖNEMLI SINAV GELDI ÇATTI BUGÜN AKŞAM ÜSTÜ SINAVA GİRECEĞİM. Sonra artık etim sizin kemiğim de sizin olsun bu iş bitsin
Ooo kimler gelmiş.
Hoşgeldiniz efendim.
günaydın meltemcim bizde seni özledik bizler yağlarımızla mücade veriyoruz çok şükür iyiyiz sen de iyisindir inş arada fırsat bulursan hep bekleriz
günaydın bacılar berilcim güle güle git güle güle gel
komik kız
kolay gelsin başarılar
Ben ne sınavı olduğunu bilmiyorum ama umarım en iyi şekilde tamamlarsın.
Başarılar dilerim.
kolay gelsin canm:)
sonuçlar bize mutlka bldir :)
melteem hoşgedin nasılsın canm çok özlttn kendini nasıl gdiyor çalışmalar :)
kuzuum varnca haber vr mutlaka çok merak ederm vardım de o bile yeter :)
tek sırrı var bebek :)
canm başarılar sınavnı atlat gel :)
ay bn buna her izledğimde çok gülüyorum yazık adama ya bide açkılama yapıyor
Kızlar çok teşekkürler ben yurtdışına yerleşmek istiyorum da bunun için girmeme gereken bir sınav. Hayatımı değiştirebilir yaniBasarili olursun insaellah.
Ama sanirim.basaridan cok sonrasinda kurtulmanin rahatligini bekliyorsun.
Kolay gelsin..
Evet Selin, tek sır bebek
Sonra özelden anlatırım canımDil sinavi?
Hangi ulke?
Buradayim eminem :))) naberRakibemmm neredesinnn
kızlar selam sabah geldim geçmişi okuyayım dedim ama sayfayı bile açamadan direk toplantıya girdim şimdi de dişçiye gideceğim umarım herkesler iyidir beril bugün gidecekti sanaırım bol özlem gidermelei bir seyahat olur inş hepin kendinize iyi bakın görüşmek üzere
tek sırrı var bebek :)
ay bn buna her izledğimde çok gülüyorum yazık adama ya bide açkılama yapıyor
Ayyy hoşbulduk bebeğim, çok yoruldum ya 10 kilo vermiş olmam lazım benim bu hafta
Siz naptınız ?
Kızlar çok teşekkürler ben yurtdışına yerleşmek istiyorum da bunun için girmeme gereken bir sınav. Hayatımı değiştirebilir yaniBakalım olmazsa tekrar tekrar deneyeceğim
Çiğköfte seven hatunlar.
Has urfalı bi bayan olarak gelin size guzel bi cigkofte yapayım. Ayıptır soylemesi ustasiyimdir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?