- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #128.621
Ya haftasonu bırer saat yurudum dıye mı artı cıktım kas agırlıgım mı arttı gercı tuvalet problemım olmaz ama o basladııı toplight mı ah ettı yaaa 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya haftasonu bırer saat yurudum dıye mı artı cıktım kas agırlıgım mı arttı gercı tuvalet problemım olmaz ama o basladııı toplight mı ah ettı yaaa![]()
Aksama bıber dolması yaptım tarıfı vercektım kurusoganı dogra cok az yagda hafıf kavur ustune ıkı uc dıs sarımsak dogra sonra az salca tuz nane cok az cevır 1cay bardagı pırınc koy cevır 2dk snr kapat.ayrıca bolca dereotu maydanoz yesılsogan dogra soguyan harca ılave et ıstersen kıyma da koy doldur bıberı uzerıne salcalı sos hazır pırınc gorunmuyor nerdeyse ıstersenız bulgurdan da olur afıyet olsun
zynet cim kaaraca dan mı aldın eğer ordan aldıysandüşürme sakın düşünce su dökülüyor kapağı bi garip
canım dişime dolgu yaptırdım ağzım hala uyuşukKaptanım, geçmiş olsun.
Rutin kontrol mü sıkıntı var mı dişlerde?
Sır çok kötüymüş cidden.
Ben ne umutlarla sormuştum.
Çok iyi cidden video.
Böyle bir kaç videomuz var bizim ev klasiği.
Sık sık açar güleriz.
10 kilo gidecekse ben de yorulayım yahu.
Ne yapalım şekerim işte, kilo vereceğiz diye debelenip duruyoruz.
Umarım tüm hayallerine kavuşursun.
Demee bunu banaa .
Çiğköfte'ye bayılırım.
1 tepsiyi tek başıma yiyebilecek kapasitem var.
Bu arada cıköfteyı ben yapmıştımmm
zynet cim kaaraca dan mı aldın eğer ordan aldıysandüşürme sakın düşünce su dökülüyor kapağı bi garip
canım dişime dolgu yaptırdım ağzım hala uyuşuk
ooo becerikli servey hatun
yok tatlım şimdi öğle yemeğimi yedim :)Geçmiş olsun kaptanım.
Çok psikopat bir düşünce mi bilemedim ama bu akşam yemek de yiyemezsin şimdi ne güzel.
yok tatlım şimdi öğle yemeğimi yedim :)
ama az da olsa uyuşukluğu devam ediyor
valla tatlım sana şöyle söyleyeyim en son perşembe gün wc ye çıkmı8ştım şiş hissediyorum kendimi ama haftasonunu tahminimden iyi atlattım bi de sürekli hamam havuzdan çıkmadık bebeyle uraşırken o açık büfelere rağmen sadece abartmadan bol salatalı kahvaltı ve akşam yemeği yedim kahvaltı geç olunca öğle yemeğini atlattım o zamanda ara öğün olarak 1-2 meyve ile geçiştirdim ama gözüm kalmadı mı o profiterollerde ayva kabak tatlılarında kaldı ama ben ne yaptım yemedim sadece ufaklığa yedirdiğim profiterol ün kaşıkta kalanını yaladımOlmadı diyorsun yani.
Ehh ne yapalım o zaman.
Nasıl başladı bu hafta kaptanım?
Yolunda mı her şey?
biz de seni çokkk özledikkkGünaydın arkadaşlar nasılsınız sizi çok özledim.cuma günü çok güzel bir başarı elde etmişsiniz tebrikler.ben çok yogunum kızlar hiç gelemiyorum![]()
ben de cok zorlanıyorumCallancım, çok özendim de Jillian için hiç cesaret edemiyorum.
Öyle bir komik kız yazmışsın ki dağ yolu aklıma bu video geldi.
ohh süperrrFiltre kahvemi yaptım. Keyifle içiyorum.
Bugün erken kalktım.
İşlerimi halledeceğim.
Akşama işim kalmasın ki, şöyle bir akşam keyfi yapalım.
Gece bir de spor patlatayım tam olsun.
valla tatlım sana şöyle söyleyeyim en son perşembe gün wc ye çıkmı8ştım şiş hissediyorum kendimi ama haftasonunu tahminimden iyi atlattım bi de sürekli hamam havuzdan çıkmadık bebeyle uraşırken o açık büfelere rağmen sadece abartmadan bol salatalı kahvaltı ve akşam yemeği yedim kahvaltı geç olunca öğle yemeğini atlattım o zamanda ara öğün olarak 1-2 meyve ile geçiştirdim ama gözüm kalmadı mı o profiterollerde ayva kabak tatlılarında kaldı ama ben ne yaptım yemedim sadece ufaklığa yedirdiğim profiterol ün kaşıkta kalanını yaladımonunla nefsimi körledim
yürüyüşle artmaz heralde canımYa haftasonu bırer saat yurudum dıye mı artı cıktım kas agırlıgım mı arttı gercı tuvalet problemım olmaz ama o basladııı toplight mı ah ettı yaaa![]()
otobüsten iner inmez eşim aldı alışverişe gittik haftaiçinin yemeğini yap ortalığı topla 2 makina çamaşır dinlenmenin bütün keyfi uçtu gitti bi de işyerinde sabah toplantıyla başladık oldukça yoğun bir gündü neyseki sakinledi şimdi de geçmişi okuyup geldim senin keyfin nasıl
hellallll olsun toplightımvalla tatlım sana şöyle söyleyeyim en son perşembe gün wc ye çıkmı8ştım şiş hissediyorum kendimi ama haftasonunu tahminimden iyi atlattım bi de sürekli hamam havuzdan çıkmadık bebeyle uraşırken o açık büfelere rağmen sadece abartmadan bol salatalı kahvaltı ve akşam yemeği yedim kahvaltı geç olunca öğle yemeğini atlattım o zamanda ara öğün olarak 1-2 meyve ile geçiştirdim ama gözüm kalmadı mı o profiterollerde ayva kabak tatlılarında kaldı ama ben ne yaptım yemedim sadece ufaklığa yedirdiğim profiterol ün kaşıkta kalanını yaladımonunla nefsimi körledim
ben de cok zorlanıyorum
bir de 2şer kglık dambıl siparisi verdim,haydi hayırlısı![]()
ohh süperrr