Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

o bizdeede var sorma evde 3 erkek var 2si afacan birisi dağınık dşü gerisini sabah öğlen akşm toplayıp duruyorm yoksa ev alıp başını gidiyor hm cim bende arrk yemeklermi akşam yapma kararı aldm yoksa yetiştiremiyorum bugn öğlen yiyemedm mesela bunu değiştirmem lazm canm programlı olmk güzel zaten 2 kişisnz senn içinde yorucu olmaz tatlm :)

bu arada o sade sevyormuş bsküviyi ayrıca yicekmş dedğin gibi ay öle diynce ben bi güldümki sorma ŞU AN önmde kocamaaaan bir yığn çamaşr hala da yıkıyorm bi yandan bunları katlıyorm çok yoruldm utu yarna artk allahtan kurutmada var yoksam yetişmez ama çamsr olayı bzde şöyle ben çocukları bi iki sefer değişirm günde önne bşiy döklse flan kendm ve eşimde bi giydiğimzi ertesi gün giymiyorz nedenini bilmiyorm ondan hergn dağ gbi çamasr <

Çiğköfte seven hatunlar.
Has urfalı bi bayan olarak gelin size guzel bi cigkofte yapayım. Ayıptır soylemesi ustasiyimdir :)))

Aaa bayılırımm yaaaaaa diyetteyken yiyebiliyoruz muuuuuu

zynet cim kaaraca dan mı aldın eğer ordan aldıysandüşürme sakın düşünce su dökülüyor kapağı bi garip

Yok bernardodan aldım indirim vardı düşürmeme gerek kalmadı onun azizliğine uğradımmmm çantam su oldu ((

Kuzum, senin çocuk kaç tane?
Ben 1 tane var zannediyorum ufak.
Bizim sorunumuz, benim de dağınık olmam.
Hadi kendimken düzenli oluyorum da eşim geldiği anda amaan boşver gel hadi oturalım demeye başlıyor.
Ben de bırakıyorum her şeyi olduğu yerde.
Sonra hadi topla temizle bakalım.
Maşallah, her şeye fazlası ile yetişiyorsun. Ben zaten yapamam heralde senin kadar temizlik de, yine de şöyle evin her an toplu durmasını istiyorum.
Temizlik değil aslında dert, topluluk.

Çok güldüm eşine. ama iyidir boşver çocuk olması.
Çocukların çamaşırları zaten bitmez.
Bizde de öyle bir gün giyilen atılır direkt makinaya ama 2 kişi olunca haftada 2 bilemedin 3 yıkasam yetiyor. Sonra dür, ütüle derken pff ..

Kızlar, bir şey soracağım.
Patlıcan var ocakta.
Kıymalı, salçalı adı her ne ise ama 2 saatte pişmedi, normal mi bu?
Yumuşacık bir tadı var ya öyle yapmak istiyorum ama ne kadar sürecek?

Patlıcan var ocakta.

Biz patlıcan oturtma diyoruz ama biz patlıcanları kızartıyoruz ohdan yumuşak oluyor

Biz patlıcan oturtma diyoruz ama biz patlıcanları kızartıyoruz ohdan yumuşak oluyor

Hmm.
Şimdi anladım.
Peki, bunu kızartmadan yumuşak yapmanın bir yolu yok mudur?
Ben bu akşam yemeyeceğim ama eşime de o kızartma yapmayayım diyorum.

Aaa bayılırımm yaaaaaa diyetteyken yiyebiliyoruz muuuuuu

Yok bernardodan aldım indirim vardı düşürmeme gerek kalmadı onun azizliğine uğradımmmm çantam su oldu ((
BENMDE başıma gelmişti bir kere ne var ne yok hepsi sırılsıklam olmuştuu telefonumda dahil

belki ondandr serveyim ne dersin :)
bende 2 tane var cnm ıkısıde ufak olunca ...topluluk ben de ona bile razym canm yaama nerdeee Be haftada kaççalıştırıyorm haddi hesabı yok

Patlıcan var ocakta.
csnm biraz közleyipte denesen bidahakne hem kızartmamışta olursun bnde kızartark yaparm normalde ama ..

Aynen kizartiuoruz ki disi kabuk baglayip ici poff poff olsun.
Kizarmatacaksan kozle...
Ama sen guvec usulu cigden koyup kisik ateste uzun uzadiya pisirmeyi tercih etmissin iste bunjn icin de kuzu gibi lezzetli bi et ya da leziz bi sos yahutt cok leziz patlicanjn olmali.

Ahh kızlar, süpersiniz.
Ben de niye istediğim gibi olmuyor diyordum.
Közleyerek yapayım bir dahaki sefer.
Ya da dilimleyip fırına atsam önce sonra pişirsem nasıl olur?

Ben yazin
Patlican patates kapya kabak kup kuo dograr firinlar.. sonra ypgurtlu tahinli sosla salata yaparim. Iste orada patlican guzel oluyor az zyag ve tuz serperek. Bilmem ki yemekte ne olur

Ahh kızlar, süpersiniz.
Ben de niye istediğim gibi olmuyor diyordum.
Közleyerek yapayım bir dahaki sefer.
Ya da dilimleyip fırına atsam önce sonra pişirsem nasıl olur?
oda olur bence canm :)

Ben yazin
Patlican patates kapya kabak kup kuo dograr firinlar.. sonra ypgurtlu tahinli sosla salata yaparim. Iste orada patlican guzel oluyor az zyag ve tuz serperek. Bilmem ki yemekte ne olur
negüzel şeyler biliyorsnuz siiz berlin taRiflrinede baılıyormmm sizden bişiyler öğrenym been ama yemiyeym :))

Evet bende emineyi merak ediyorummm
bende be bnde bnde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…