- 13 Kasım 2014
- 797
- 985
- 123
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #128.701
ayy benimde en sevdiğim dizi fringe idi...ben de cokk üzüldüm bitincee yaa..normalde tüüm diziler bir noktadan sonra beni bayar ama fringe bağlanmıştım..hala özlüyorumKardeşin öldürecek seni asıl kuzum.
Bir dene bakalım nasıl olacak.
Bugün yapabilirsem, sana arkadaş olacağım 30 gün.,
En azından umuyorum.
Aman yahu, bu süt de her şeyden etkileniyor.
Çok zor valla işiniz.
Mutlaka bakacağım bu gece Callancım.
Ne zamandır adam akıllı bir yabancı dizi bulup başlayamadım.
Ahh ben de.
Fringe yok mu fringe.
Ne üzülmüştüm bitince.
Küçük çocuklara şurup içirirken yaparlar ya, aynen öyle dimi.
Bunu ben de merak ediyorum. Telafi edebildin mi?
Olsun valla Eminecim.
Yaşasın keyif time.
kaçamak fazla mı olduYa nasıl artıcıkarım ben yahuuu
Hmm.
Şimdi anladım.
Peki, bunu kızartmadan yumuşak yapmanın bir yolu yok mudur?
Ben bu akşam yemeyeceğim ama eşime de o kızartma yapmayayım diyorum.
BENMDE başıma gelmişti bir kere ne var ne yok hepsi sırılsıklam olmuştuu telefonumda dahil
yazık canım sana,ne gerek var böyle birşeyebu arada o sade sevyormuş bsküviyi ayrıca yicekmş dedğin gibiay öle diynce ben bi güldümki sorma ŞU AN önmde kocamaaaan bir yığn çamaşr hala da yıkıyorm bi yandan bunları katlıyorm çok yoruldm utu yarna artk allahtan kurutmada var yoksam yetişmez ama çamsr olayı bzde şöyle ben çocukları bi iki sefer değişirm günde önne bşiy döklse flan kendm ve eşimde bi giydiğimzi ertesi gün giymiyorz nedenini bilmiyorm ondan hergn dağ gbi çamasr <
ilkez izledim komik mişÖyle bir komik kız yazmışsın ki dağ yolu aklıma bu video geldi.
tarifini versen yeter canım gelip birdahazahmet vermeyelimÇiğköfte seven hatunlar.
Has urfalı bi bayan olarak gelin size guzel bi cigkofte yapayım. Ayıptır soylemesi ustasiyimdir :)))
gwçmiş olsun kaptancığımzynet cim kaaraca dan mı aldın eğer ordan aldıysandüşürme sakın düşünce su dökülüyor kapağı bi garip
canım dişime dolgu yaptırdım ağzım hala uyuşuk
ooo becerikli servey hatun
sen ne yaptın ben 1.5 almiştim geri iade ettim çok zor 2 kg kullanmam bence kargocu gitmeden ürüne bak beğenmessen iade etben de cok zorlanıyorum
bir de 2şer kglık dambıl siparisi verdim,haydi hayırlısı
canım herkesinde bir kapasitesi var bunu diyen erkek kardeşinmiben de 750 ml su şisesi kullandım o bile ağır geliyor
kardesim 1 dambıl 2kg olsun yoksa anlamı yok dedi,şimdi toplamda 4 kg ile calışacağım
jillian öldürrr benii
menune güzel ben öğlen ve akşamda sadece birinde protein tercih ediyorumSabah 1 yumurta,peynirli tost,10 zeytın,10 fındık,1mistik cay
2b yesilcay
Öğlen
Yayla c,1tavuk butu,yoğurtlu sos,elma
Sade tkahvesi
Aksam
1 kepce domates c,2biber dolması,kk yoğurt
2,5 lt su
callan seni yakaladım gel biraz dedikodu yapalımyazık canım sana,ne gerek var böyle birşeye
biraz mikroplarla karsılasmamız lazım,bağışıklık sistemi kuvvetlenir,fazla titizlik de iyi değil
Bize de yaz.... neymis o paha?durumlar nasıl beni bu hafta yenecen galiba benim kaçamagım inan çok pahalıya mal oldu özelden yazarım senin iştah ne durumda
He kacamak dedigin bu mu?bugun menum çok sağlıksız sabah ve öğlen sadece ayran şekersiz türk kahvesi akşam yeşil çay içerken bir midem bulandı çok feci başim zaten çatliyor mecbur birşeyler yedim dedim gece çok kötü olup yemektense 6 gibi biraz kıyma yarım dilim ekmek 1 hurma yoğurt yedim 4 lt su 45 dk koşu bandı haftasonuyu telafisi için böyle yedim
menun harika ama spor suyu göremedim rakibiyle muhabbet etmeyi insanın canı çok çekiyor çünkü aklında hep o var gecen gündüzün spor yaparken bence sende bir rakip bulBenimle muhabbet edesi yok kimsenin yine
Sabah:
1 yumurta
öğlen:
pırasa
yoğurt
salata
akşam:
sucuklu yumurta
yeşil zeytin
beyaz peynir
şekersiz çay
Görüşürüz kızlar
Bize de yaz.... neymis o paha?
yazamam aslaaaaHe kacamak dedigin bu mu?
menun harika ama spor suyu göremedim rakibiyle muhabbet etmeyi insanın canı çok çekiyor çünkü aklında hep o var gecen gündüzün spor yaparken bence sende bir rakip bul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?