- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #128.861
ama çok şekersiniizz ya yerim o bıdıkları ben :) gözlüklerde yakıyor hanii :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayhh Selin.. nolurr bi daha bu kadar cikmayayim.. yukarilar fenaaaemine ben senle nasıl yarışırm sen mezun olur doğurup Bidaha gelirsn ben daha burda![]()
evet süper bir fikir
boyun la kilon arasında 10sayı var tebrikler benimde hedefim
Hayirli olsun.
cok da iyi yapmissin.
Senin de hakkinda hayirlisi.
insaellah muvaffak olursun.
Ahhh oyle bazen kostur kostur... ac birskiyoruz kendimizi..seker tik tak...baagrisi. sonra onu dindirmej icin ne yesek yetersiz kaliyor.
Senddn once 70lerde olacagim biliyorsun di mii
Hatta gordum mu aceppp![]()
evveetcanım biraz daha sık buralara gelmelisin malum deneme aşamasındasın ben mi menülerini göremiyorum ya da mesajlarını her ne kadar berilden torpilli olsandatakıma girmenin şartları var günlük menü paylaşımı ve günlük 5 mesaj
canım telden olmuyor eğer telden deniyorsan
sorun bu telden giremiyorum.Ya bir de yeni öğreniyorum kullanmayı.Geçen gün menüyü profilime yazmışım düşün yani.Evet ciddiyetle devam.Bugün ani bir misafir baskını sonrası bu saate kaldım.Geç oldu ama yazmadan yatmayayım dedim.Menü:sahur 1kibrit kutusu peynir+7-8 zeytin+1dilim ekmek...akşama:1kepçe barbunya yemeği+1kase yoğurt+2mandalina ama ama misafirle birlikte buna azcık da kek eklendii.tutamadım kendimi :)evveet
canım biraz daha sık buralara gelmelisin malum deneme aşamasındasın ben mi menülerini göremiyorum ya da mesajlarını her ne kadar berilden torpilli olsandatakıma girmenin şartları var günlük menü paylaşımı ve günlük 5 mesaj
canım telden olmuyor eğer telden deniyorsan
canım hadi bakalım şimdilik hayırlı olsun inş tazminatı da alırsınçok sağol kuzum zaman belli değil
gerçi şimdi ki habelr bu hafta ücretli izin önümüzdeki zamanlar duruma göre değerlendirilecek
ama bir kaç günde olsa kafamı dinlerim tatlım
tek istediğim şu proje başlamasın da tazminatımızı alıpp gidelim
Toplightım sana bısey soyleyecegımm
Normalde ben form cayı ıcmem ama ıkı haftadır kullanıyorum ozellıkle bu hafta tuvalet problemım var normalde olmazdı sen dıyorsun ya o kdr ıcmeme ragmen bana mısın demıyor dıye aslında içmezsen duzelirrrr
iyi değilim değişik bi ruh haline sahibim bi kaç gündür asabi gibi isteksiz gibi anlamadım noluyo banaGunaydin sukker nasilsin