Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya arkadaşlar siz hergün bu özel ve güzel menüleri nasıl hazırlıyorsunuz ya?Hepinizin evinde hizmetçiler mi çalışıyor?Ben neden yetiştiremiyorum.Evde sulu bir yemek olmalı+ızgarada pişecek hazırlanmış bi yemek parçası olamlı falan diyette.Ben bana özel bişeyler hazırlamaya yetişemiyoruum.Hem fakirim hem tembel :)

He anam hatta biz 5. takım villası var orada yaşıyoruz :KK67:
Benim annem yapıyo ya da basit şeyler ayarlıyorum, bugün birşey yok mesela brokoli haşlicam :kk77:
Tembel olma kızım kilo verince tembel olursun :oops:

günaydın herkeseee...

dünki menüm

kahvaltı 07.30
1 bardak süt
1 kuru incir
4 tane badem

öğle yemeği 11.35
2 porsiyon pırasa yemeği
2 kaşık yoğurt

ara 15.00
yarım elma
1 avuç karışık kuru yemiş

akşam 18.00
1 küçük porsiyon kuru fasulye
1 tepeleme kaşık pilav
1 kase yoğurt

ara 20.00 (hiç yazmasam daha iyi valla batırdım, bütün gün iyiydim, akşam abur cubur yedim bolca) :KK53::KK53::KK53:
3 lt su, 1 kupa maydonoz çayı

ne yesem de akşamları abur cubur isteğini yok etsemmm oooffff helppppp:KK51:

Yaahu bütün gününü mahvetmişsin cumaya geldik nerdeyse niye öyle yapıyon acaba :KK34:
Akşamları abur cumur yedikçe ertesi gün yine canın isteyecek kuzum zorla kendini beynin unutsun, hatta bir süre eve sokma , evde varsa göz önünden kaldır :KK20:

kızlar komşum dedi ki sen kasdan kaybediyorsun kolların çok gitmiş doğru olabilir üzüldüm ya ne yapmak lazim protein hep almaya çalışırım neden olurki

Yavrum komşun nerden biliyor kas kaybettiğini acaba, menülerimiz kas kaybettirecek menüler değil ki :KK51:

Menümü yazayım kızlar.
Sabah yiyemedim yine karnım çok ağrıyordu.
Öğle gibi yarım kase tavuk çorbası içtim.
Öğlen-akşam arası 2-3 dilim kek
Akşam da 2 tane tavuk butu ile 1 kase yoğurt yedim.

Ama bu gerçekten düzensiz olmuş o_O

kızlar işlem bitti bişey hissetmiyorum şimdi dr ların izin vermesini bekliyorum sabah tartıldım 68.9 cıktım ama butun geceyi ec de gecirdim cumaya kadar biraz artar heraldr kg
Şukurler olsun cok merak ettım senı gecmiş olsun tez vakitte ıyıles kuzucumm

Günaydın kızlaaar :KK73::KK73::KK73::KK73:

Dün ki menüm :

Sabah:
2 yumurta
peynir zeytin domates
1 dlm buğday ekmek

Ara: 1 elma

Öğlen:
tavuk ızgara

Akşam:
Yoğurt çorbası
Tavuk ızgaradan 2 parça kalmıştı, onlar

Toplamda 2,5 lt su :KK6::KK6:
Süpersın hayatım bak oluyor demek kı

Yaahu bütün gününü mahvetmişsin cumaya geldik nerdeyse niye öyle yapıyon acaba :KK34:
Akşamları abur cumur yedikçe ertesi gün yine canın isteyecek kuzum zorla kendini beynin unutsun, hatta bir süre eve sokma , evde varsa göz önünden kaldır :KK20:

yaaa sorma offff, ben almıyorum hiç, hep eşim alıyor kızıyorum yine alıyor, yeter zayıfladığın diyor, sanki çok zayıfmışım gibi, regl olcam ondan heralde canım çok istiyor. işin kötü tarafı, bütün gün tutuyorum okulda falan yemiyorum pasta, kek vs. eve gidince herşey değişiyor, benim 7 de yatağa girmem lazım galibaa:KK58:

motivasyonum çok düştü, motivasyon istiyorummmmmmm....

yaaa sorma offff, ben almıyorum hiç, hep eşim alıyor kızıyorum yine alıyor, yeter zayıfladığın diyor, sanki çok zayıfmışım gibi, regl olcam ondan heralde canım çok istiyor. işin kötü tarafı, bütün gün tutuyorum okulda falan yemiyorum pasta, kek vs. eve gidince herşey değişiyor, benim 7 de yatağa girmem lazım galibaa:KK58:

Yavrucum kuru kayısı al bak çantana, eve giderken ağzına iki tane at , eğer canın tatlı isterse bak 1 hafta her sabah koşuya çıkcam, kuru kayısı bende ki tatlı isteğini tamamen bitirdi, ben ya ben şeker çikolata canavarı ben :rolleyes:

Off size noldu herkes motivasyon istiyooooo:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Yavrucum kuru kayısı al bak çantana, eve giderken ağzına iki tane at , eğer canın tatlı isterse bak 1 hafta her sabah koşuya çıkcam, kuru kayısı bende ki tatlı isteğini tamamen bitirdi, ben ya ben şeker çikolata canavarı ben :rolleyes:

Off size noldu herkes motivasyon istiyooooo:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

tamam deniycem, bugün eve giderken markete uğrıycam, günkurusu daha iyi sanırım, inşAllah işe yarar, geçen haftalarda iyiydik yaaa, şımardık galiba birazzz:)))

kızlar komşum dedi ki sen kasdan kaybediyorsun kolların çok gitmiş doğru olabilir üzüldüm ya ne yapmak lazim protein hep almaya çalışırım neden olurki

tatlim oyle herkesin her soyledigine inanma

git olctur bi yerde bozma moralini yahuu

kızlar işlem bitti bişey hissetmiyorum şimdi dr ların izin vermesini bekliyorum sabah tartıldım 68.9 cıktım ama butun geceyi ec de gecirdim cumaya kadar biraz artar heraldr kg

cok gecmis olsun canm
cumaya kadar maksimum dikkatle fazla cikmassin yavv

bence buraya karsi sorumlulugunu biraz daha arttirmalisin.
zira buraya yazmamak icin bile yememelisin.
aksam 7 den sonra yemek yemeyelim kafasindayken aburcubur biraz agir oluyor.
kuru kayisi tarcin sut vs bunlari deneyebilirsin cnm

haklısın canım, regl olcam ondan böyleyim, normalde bu kadar zorlamıyor beni abur cubur isteği, geçsin şu dönemmmmm.

yaaa ben zaten buraya yazacam diye çoğu zaman çekiyorum kendimi, bu hafta kötü durumdayım, ama toparlanıcam bugünden itibaren:KK49:

haklısın canım, regl olcam ondan böyleyim, normalde bu kadar zorlamıyor beni abur cubur isteği, geçsin şu dönemmmmm.

yaaa ben zaten buraya yazacam diye çoğu zaman çekiyorum kendimi, bu hafta kötü durumdayım, ama toparlanıcam bugünden itibaren:KK49:

Ay bu hafta bende muammayım, tartıdan da tırsıyorum çıkamadım :-)

hepimizde olur oyle seyler
benimde regl zamanlarimda oyle oluyor.
Aslinda esin destek verse cok ii olurdu ama 2 kat daha zorlanarak sabrett.Canin
cok cok istiyorsa baktin diger alternatiflerlede istegin gitmiyor ye ama ölçülü ve uygun saatlerde
kendini boyle daha ii hissedeceksin

Back
X