Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu cuma benim kilom da artık listelere etki edecek mi?Ona göre sorumluluk alayım.Bstorum kırçiçeğim de verdi gazı bana zaten.79.5tum bakalım toplayabilecekmiyim.Kaptanımm beni aldınız mı grubuma acaba?Yani ben girdim manen ama :KK36:

Kız kırçiçeğimi kırşehirli gibi okudum, diyom bu benim nereli olduğumu nerden biliyo :KK57::KK57::KK45:

Bugünkü menü
Sabah:1 hazır poaça+ 1 bardak çay
Öğlen:Balık ızgara+salata+1 kase çorba
Akşam:Mantıııı( 1 porsiyon :kk77: )

Kaynanamın suçu mantı.Şimdi geçim ehli bir gelin olarak hayır demek istemedim kaynanacığıma.Değilse aaa hayatta yemezdim bilirsiniz beni :KK31:

Menüye bak :KK12::KK12::KK12::63:
Öğleyi al gerisini çöpe at :63::63::KK12:

benim menüm
sabah:1 haşlanmış yumurta,1kk civarı peynir,sanırım 6 zeytin,bol yeşillik
ara: 1muz
öğlen:1 porsiyon sosisli makarna(biliyorum cok kötü) 2 kaşık yoğurt
ara:soğuk çay
ara:yarım yağlı sütle nesfit
akşam:8 adet barbun balığı ve salata
sanırım daha 2,5 lt su içtim ama bu rakamı cok rahat gecerim
bugun jillian level 1 4. günüm,daha kolay yaptım,insan gittikçe alışıyor

Kızlar siz bu hafta makarna ve mantı günü yaptınız da benim mi haberim yok acaba:KK57::KK57:
Anam herkes makarna mantı yemiş, biri noodle yemiş hatta hazır noluyo bee :mad::mad::mad:

kızlar takım size emanet yarın ne kadar girebilirim bilmiyorum ilk fırsatta hm cim haber vereceğim buradan kendinize iyi bakın takımı boş bırakmayın abartılı yemeyim geldiğimde hesap sorarım ona göre haaa
şaka bi tarafa görüşmek üzere

Takımı şikayet ediyom kaptan :KK12:
Bak 5 tane menüde - 3 makarna - 1 mantı - 1 noodle tespit ettim :KK62::KK62:
Ööha :KK57:

kızlar eve geldim bstor cum seni menülerden sorumlu bakan ilan ediyorum evet kızlar bugün çarşamba eğer mantı makarna olacaksa cuma akşamı olsun ki sonraki 1 haftada onu rahatca eritelim ya da mantı yediniz 1 tabak yiyin o gün 2 dilim eksik ekmek yiyin üZerine tereyagı değil bolca baharat atın ben mantının suyuna salça koyuyorum nohut kadar da tereyağı o sosu döküyorum üzerine sizde öyle yapabilirsiniz
ipeksena tatlım bu cuma listeye girmeyecek bile olsan kg bildirimi yapmak zorundasın canım takıma giriş tarihine bakmamız lazım
callan cım kızına tekrar gecmiş olsun
hayatcım akşam abur cubur yerine meyve yiyebilirsin veya akşam yemekte ekmek yeme 1 avuc beyaz leblebi yiyebilirsin
serveyim senin menülerde hamile menüsü gibi değil maşallah cok saglıklı
dagyolu kolay gelsin tatlım
cinecin sende bileyler yazmıştın hatırlayanadım sonra bakar yazarım

kızlar eve geldim bstor cum seni menülerden sorumlu bakan ilan ediyorum evet kızlar bugün çarşamba eğer mantı makarna olacaksa cuma akşamı olsun ki sonraki 1 haftada onu rahatca eritelim ya da mantı yediniz 1 tabak yiyin o gün 2 dilim eksik ekmek yiyin üZerine tereyagı değil bolca baharat atın ben mantının suyuna salça koyuyorum nohut kadar da tereyağı o sosu döküyorum üzerine sizde öyle yapabilirsiniz
ipeksena tatlım bu cuma listeye girmeyecek bile olsan kg bildirimi yapmak zorundasın canım takıma giriş tarihine bakmamız lazım
callan cım kızına tekrar gecmiş olsun
hayatcım akşam abur cubur yerine meyve yiyebilirsin veya akşam yemekte ekmek yeme 1 avuc beyaz leblebi yiyebilirsin
serveyim senin menülerde hamile menüsü gibi değil maşallah cok saglıklı
dagyolu kolay gelsin tatlım
cinecin sende bileyler yazmıştın hatırlayanadım sonra bakar yazarım

akşam yemekte ekmek yemiyorum ki ben, benim ekmekle sorunum yok zaten yemem sadece kahvaltıda, benim sıkıntım abur cuburla:eek:, onu da arkadaşların tavsiyelerine uyarak yenmeye çalışıcammmm:KK49:

Fotoğraf var mı dağyolu?
Tam olarak anlayamadım ama ben de yenileme işlemlerini çok severim.

Bir an önce iyileşsin de yaramazlıklar yapsın kuzum Callancım.

Elbette ki şeker.
Pek harika değildi ama çok iyi geldi.

Senin kilo vermeni engellemek istiyor olmasın. :KK49::KK49:

Gözdecim, mümkün oldukça kendine özel değil de herkesin yiyebileceği yemekler hazırlamaya bak derim.
Ben sulu yemek yaparken, yağ kullanmıyorum mesela.
Tavuğun sosu güzel olunca eşim bayıla bayıla yiyor.
Balık zaten serbest.
Makarna, pilav gibi yiyecekler yapacaksam az yapıyorum.

Sanırım bu hafta olmazsın şeker.
Zaman olarak tam olarak doldu mu onu bilmiyorum ama listeye girmeden önce mesaj kurallarına dikkat ediliyor ama bu değil ki, sorumluluğun yok.
Cuma günü beraberce kilolarımızı paylaşıp sevineceğiz.
selam hmcmim :KK15:

kızlar komşum dedi ki sen kasdan kaybediyorsun kolların çok gitmiş doğru olabilir üzüldüm ya ne yapmak lazim protein hep almaya çalışırım neden olurki
canım komsun kas yağ oranını nasıl ölçecek
serveyin yazısı vardı,hedefine ulaşan sağır kaplumbağ diye, insanlar bazıları iyi niyetli bazıları kötü niyetli işlerini baltalarlar..iyi niyetli şöyle olur: mesela kafasında sağlıklı insan cok yer ya da zayıf olunca çökersin kastan gider gibi bir düşünce oturmuştur.sana da düşüncesini empoze etmeye çalışır..sakın düşüncelerine girmesine izin verme sakınnn..çünkü her şey düşüncede bitiyor...bir kere düşencene girilmesine izin verirsen,kilo almaya başlarsın..sen aynen devam et..diyet yapmıyorum de..kesiinlikle bunu söyle, sağlıklı besleniyorum de, sana kendi doğrularına dayatanları dinleme,konuyu değiştir..insan bir hedef belirlediği zaman kimseye bu hedeften bahsetmemeli..yolundan alıkoyan cok olacaktır..yanlış düşünce kalıpları yüzünden dünyada başarısız insan daha cok..kaç yaşına geldik zaten...başarısız topluluğuna katılmak istiyorsan herkesi dinle...melteme bak nekadar iradeli,burada insanlara yemeyin dedi,sorunlar yaşadı ama düşüncesinden vazgeçmedi ve düşüncesi doğrultusunda yaşıyor..kilosunu verdi,ikinci üniversiteyi okumak için ders calışmaya başladı...işte başarılı insanlar böyle yapar bir hedef belirler ve bu hedefi alana kadar bırakmaz asla asla asla...sonra diğer hedeflerine geçerler...dost acı söyler..ben senin rakibin ve aynı zamanda dostunum

Takımı şikayet ediyom kaptan :KK12:
Bak 5 tane menüde - 3 makarna - 1 mantı - 1 noodle tespit ettim :KK62::KK62:
Ööha :KK57:
çokkkkkkkkkkkkkkk haklısın:oops:

akşam yemekte ekmek yemiyorum ki ben, benim ekmekle sorunum yok zaten yemem sadece kahvaltıda, benim sıkıntım abur cuburla:eek:, onu da arkadaşların tavsiyelerine uyarak yenmeye çalışıcammmm:KK49:
seni çok iyi anlıyorum.benim eşimde akşamları çekmece karıştırıyor :D ama onun durumu benden farklı,bir iki bisküvi yer bırakır..ben öyle mi tüm pakett bitecek..sanki kıtlıktan geldik

Ay valla herkes tozutmuş :D :D :D en azından birlikte tozutmuşuz kızlar :KK43:
cinecin hoşgeldin gruba
kaç yaşındasın evlimisin bebiş var mı kaç kilosun hedef kilon ve boyun kaç
ben hepsini kaçırmışım
ben 27 yaşındayım buraya 66 kilo ile girdim,61,7ye kadar düştüm 2 ayda
daha yolumuz var
kolay gelsin tatlım

cinecin hoşgeldin gruba
kaç yaşındasın evlimisin bebiş var mı kaç kilosun hedef kilon ve boyun kaç
ben hepsini kaçırmışım
ben 27 yaşındayım buraya 66 kilo ile girdim,61,7ye kadar düştüm 2 ayda
daha yolumuz var
kolay gelsin tatlım

Ay ne güzel vermişsin callancım darısı benim başıma :)

28 yaşımdayım, 58 kiloyum, boyum 1.70 hedefim 53 inşallah :)

seni çok iyi anlıyorum.benim eşimde akşamları çekmece karıştırıyor :D ama onun durumu benden farklı,bir iki bisküvi yer bırakır..ben öyle mi tüm pakett bitecek..sanki kıtlıktan geldik
Aynen ben de öyleyim ya, hiç yemediysem :kk77:sorun yok ama 1 tane tadımlık alıyım dediysem hep dibini gördüm:kk77:

Back
X