- Konu Sahibi Cherry Mom
- #129.761
yaa cok kıskandım bak,ben senin yanında şişkoyum
boyum 163cm
e darısı başıma artık
Deme öyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa cok kıskandım bak,ben senin yanında şişkoyum
boyum 163cm
e darısı başıma artık
aaa tam benlikJillian Micheals ile sadece 30 günlük bir programla,günde 25 dakika spor yaparak sıkılaşmaya ne dersiniz...? Bizim düşüncemiz tüm takım üyelerimiz el ele vererek hergün 25dakika spor yaparak disiplinli, kurallı bir şekilde incelmek.. Eğer sizde katılmak istiyorsanız bekleriz...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/
Hahhahhaaa.Hay Allah iyiliğini versin.Kırşehirli kırçiçeğim benimKız kırçiçeğimi kırşehirli gibi okudum, diyom bu benim nereli olduğumu nerden biliyo![]()
Ben rakibimi yakın markaja alırım.Hakkındaki tüm bilgiler elimde.Zayıflayamazsam seni şişmanlatacağım en ince ayrıntıları dahi topladım nereli olduğun ne ki dermişimHahhahhaaa.Hay Allah iyiliğini versin.Kırşehirli kırçiçeğim benim
Ben rakibimi yakın markaja alırım.Hakkındaki tüm bilgiler elimde.Zayıflayamazsam seni şişmanlatacağım en ince ayrıntıları dahi topladım nereli olduğun ne ki dermişim![]()