- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #129.921
Oğlum cok uzulcek her sabah uyandıgında elini karnıma koyup "gunaydın kücük" dıyordu..........
Profilimde gıden balon o olsun...
İşe donmeliyım esım merak etmiştır,herseyın canı cehenneme.cektım arabayı kosede aglıyorum...
4 arkadasım aramış tebrık etmek için ne dıyecegımmmm
Sızı de bunalttım bagıslayın...
Oğlum cok uzulcek her sabah uyandıgında elini karnıma koyup "gunaydın kücük" dıyordu..........
İşe donmeliyım esım merak etmiştır,herseyın canı cehenneme.cektım arabayı kosede aglıyorum...
4 arkadasım aramış tebrık etmek için ne dıyecegımmmm
canım arkadaşlarına bize de söylediğin gibi uçtu gitti diyeceksin tatlım biz neden burdayız iyi günde de kötü günde de beraber olmak için eğer değilsek burda olmanın ne anlamı var tatlım benimSızı de bunalttım bagıslayın...
o zaman senin metobolizman hızlı çalışıyordur abuk subuk diyetlerle falan uğraşmadıysan düzenli ve sağlıklı beslenme ile çok rahat verirsin inan bir de zaten koşu bandı ile seviyeli bir ilişkiye girmişsin inan onunda çok faydasını göreceksinYok diet tecrübem pek oldu denemez, yani olanlarda kısa süreli bir anlıktı.
Huyum kurusun emek harcadığım birşeyden hemen karşılık alamazsan anında isteğim kaçar
o yüzden zayıflama çabalarım hep bir iki günde bitmişti.Ama artık niyeti bozdum
Evde koşu bandım var onunla ciddi bir ilişkiye başladım :) Seviyeli ve düzenli
Evet okudum
Zaten ihtiyacım olan tek şey motivasyon.
Size güveniyorum
yok canım 2 haftada 4 kez jillian yaptım,ayıptır söylemesi,2 haftada gitti yaniKaptanım harikasın valla.
Şu diyetisyen nasıl iyi geldi dimi sana?
Ardından bir de ilaçlar vs derken..
Callancım, 4 günde mi gitti bu son listedeki?
Serveycim, yazmamışsın da tekrar, ne yaptın iyi misin?
Benim de sürekli söylediğim birşey bu.
Ne zaman aynada iç çamaşırları ile olmuş bu derim, o zaman bırakırım.
Ben de öyle düşündüm yemedim Zeynepcim. Olsun artık, neye hayır dedim orada tavuklara kanmazdım.
Hiç yemedim ya da hatırlamıyorum Pizza Hut salatası nasıl.
Çok pizzacı değiliz biz. Arada canımız isterse yiyoruz, onda da salata yemiyorum :=)
aynen haklısınYa sorma...
Iste. Internetsiz hayat dusunulemiyor artik
Kizzz beyin kullanmiyormusum... bu neee
Hafizayi cope atmisiz... bi sey dusunuyorum saaaakkk telf elime alip "bi bakayim" ama net yok.
Adaya dussek..bir hiciz. Bu ne.
Guya hergun kitap okurum ben.
vovvvSabah tartildim.
Biliyorsunuz 0.8-1.2kg arasi hedefim.. sabah 800gr eksiktim.
Yani merhabaaaa 70lerr
hadi ya,canım çokkkk üzüldümm,ne diyeceğimi şaşırdımSonsuzluga doğru el sallıyorum,hoscakal melegım...
canım benim ağlaa,rahatlarsınİşe donmeliyım esım merak etmiştır,herseyın canı cehenneme.cektım arabayı kosede aglıyorum...
nasip değilmiş de4 arkadasım aramış tebrık etmek için ne dıyecegımmmm
öyle sey olur mu,sen bizim için çokkk önemlisinSızı de bunalttım bagıslayın...
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın akşam fazla yemeyin ona göre yarın tartıda eksi rakamlar olsun hepimize görüşmek üzere
Sonsuzluga doğru el sallıyorum,hoscakal melegım...
İşe donmeliyım esım merak etmiştır,herseyın canı cehenneme.cektım arabayı kosede aglıyorum
Sızı de bunalttım bagıslayın...
arkadaşlar takıma nasıl giriyoruz
Sonsuzluga doğru el sallıyorum,hoscakal melegım...
sizi meşgul etmek istemezdim sadece düşüncemi paylasmak istedim şunu da anladım bu sitenin bu kadar başarılı olması işinize ait ne varsa ciddi davranmaniz bir msj bile es gecmedi niz Tebrikler kendime de ders çıkarmış oldum önerinizi uygulayacağım sagolunSabit konu bölümünde bir hayli konumuz var sevgili dagyolu..
Diyet gruplarının aktif konuları zaten ikinci sayfaya geçmiyor bile..
Birincilerin sırlarını paylaştığı topiğimize de sadece haftada bir kez mesaj yazılıyor.
Dolayısı ile bu gerekçeler nedeniyle, sabit konu yapma talebini karşılayamıyorum.
Ama sana şu öneride bulunabilirim. Sahiden de faydalı olduğunu düşünüyorum ilgili topiğin. İstersen konuya girdiğinde sağ üst bölümde görünen "konuyu izle" bölümüne tıkla, her hafta mesaj yazıldığında bildirim alır ve okumayı ihmal etmeyebilirsin.
Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?