Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oğlum cok uzulcek her sabah uyandıgında elini karnıma koyup "gunaydın kücük" dıyordu..........

Profilimde gıden balon o olsun...

İşe donmeliyım esım merak etmiştır,herseyın canı cehenneme.cektım arabayı kosede aglıyorum...

4 arkadasım aramış tebrık etmek için ne dıyecegımmmm

Sızı de bunalttım bagıslayın...

Serveycim, hani bazen ne diyeceğini bilemezsin ya işte öyle oldu kuzum.
Eşine söyledin mi?
Şimdi eve gidince oğlun sana öyle bir sarılır ki, çocuklar hissediyor adeta durumları.
Eminim ki tekrar bu haberi alacaksın kısa süre içerisinde ama önemli olan senin moralini yüksek tutman biliyorsun.
Ayrıca, bunalttım falan hiç duymamış olalım.

Oğlum cok uzulcek her sabah uyandıgında elini karnıma koyup "gunaydın kücük" dıyordu..........

İşe donmeliyım esım merak etmiştır,herseyın canı cehenneme.cektım arabayı kosede aglıyorum...

4 arkadasım aramış tebrık etmek için ne dıyecegımmmm

Sızı de bunalttım bagıslayın...
canım arkadaşlarına bize de söylediğin gibi uçtu gitti diyeceksin tatlım biz neden burdayız iyi günde de kötü günde de beraber olmak için eğer değilsek burda olmanın ne anlamı var tatlım benim
keşke oğluna bu kadar erken söylemeseydin
eşini de arayıp haber ver şu an ona ve oğluna ihtiyacın var çok fazla yalnız kalma tatlım tamam mı seni çok seviyoruz her ne kadar sanal bir ortamda olsa burası bizim için özelsin ve seviliyorsun

o zaman senin metobolizman hızlı çalışıyordur abuk subuk diyetlerle falan uğraşmadıysan düzenli ve sağlıklı beslenme ile çok rahat verirsin inan bir de zaten koşu bandı ile seviyeli bir ilişkiye girmişsin inan onunda çok faydasını göreceksin

yok canım 2 haftada 4 kez jillian yaptım,ayıptır söylemesi,2 haftada gitti yani

aynen haklısın
pc olmayınca ben de bosluğa düşüyorum resmen,

Sonsuzluga doğru el sallıyorum,hoscakal melegım...
hadi ya,canım çokkkk üzüldümm,ne diyeceğimi şaşırdım
sakın cok üzülme,her seyde vardır bir hayır derler ya..her şey kontrolümüz altında gibi düşünüyoruz ama değil.insanı bazı şeylerin elinde olmadığı düşüncesi rahatlatıyor..ben üzüldüğümde böyle düşünürüm;bu konuda yapabileceğim bir şey var mıydı;yoktu..o zaman taktir i ilahi diyerek kabullenmekten baska care yok
yine de yerinde olmayan bilemez yasadıklarını
inşallah en yakın zamanda en güzel haberlerini alırız

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın akşam fazla yemeyin ona göre yarın tartıda eksi rakamlar olsun hepimize görüşmek üzere

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın akşam fazla yemeyin ona göre yarın tartıda eksi rakamlar olsun hepimize görüşmek üzere

Yarın görüşürüz kaptanım.
Valla bir sürü şey yazacaktım ama servey'in haberini alınca yazasım gelmedi.
Bilgisayarın başındayım ama ..
Bu arada, yarın sabah pek erken gelemeyebilirim ama bir sıkıntı olur giremezsen listeyi halledebilirim.

canim benim yaaa agla tabiki rahatla biraz.
ben inanilmaz hassasim bu konuda herkes oyledir tabiki. beni bile aglattin kiz sanal manal farketmiyor biz senin o sevincini surecinin bir kisminida olsa yasadik. Allahim en guzelini tekrardan nasip etsin sana.
Ayrica bunalttim falan oyle seyleri hic duymamis olalim biz sadece zayiflamak icin burda degilizz[

Son düzenleme:
sizi meşgul etmek istemezdim sadece düşüncemi paylasmak istedim şunu da anladım bu sitenin bu kadar başarılı olması işinize ait ne varsa ciddi davranmaniz bir msj bile es gecmedi niz Tebrikler kendime de ders çıkarmış oldum önerinizi uygulayacağım sagolun

Callancim bu hafta bedenen çok iş yapıp yorulunca nerdeyse 1 gün spor yaptım ama diyetimde taviz hemen hemen olmadı suyu ma dikkat ettim yarın artık süpriz olsun
server çim bende bir düşük bir boş gebelik gecirdim benim sıkıntılı olduğu için ilk ay söylemedim kimse umutlanmasin diye geçmiş olsun Allah gönlünü ferahlandirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…