- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #129.941
canım yuzey arkadasımız yazmış ama istersen bizim takıma da katılabilirsinarkadaşlar takıma nasıl giriyoruz
ptesi gene işbaşımıkimsecikler yokmu ?
ptesi gene işbaşımı
eee o zaman 1-2 ay ücretli izin mi ben 1 hafta anlamışımyok canım
haber verene kadar gitmek yok.
yeni gelecek olan projenin açılıp açılmayacagının belli olmasına 1-2 ay varmışş daha
eee o zaman 1-2 ay ücretli izin mi ben 1 hafta anlamışım
kimsecikler yokmu ?
Sakinlestım kendıme geldım demek kı benım için boylesı hayırlıymışş napalım allahım herseyın ıyısını zamanını bılır
Guzel arkadaslarım dostlarım canlarım ıyı kı varsınız cokkk tesekkur ederım hepinize ayrı ayrı varlıgınızı hıssetmek superdı
Sakinlestım kendıme geldım demek kı benım için boylesı hayırlıymışş napalım allahım herseyın ıyısını zamanını bılır
Ben buralardayım Zeynepcim.
Arka planda çalışıyorum.
Serveycim, daha iyi olmana çok sevindim.
Sen, gerçekten çok güçlü bir kadınsın.
Oğluna söyledin mi?
Kızlar ben bır sure ızınlı olsam olur mu gene buralardayımm gelirım hep merak etmeyınnn
Cokkk tesekkurler gercekten gucluyum ılk hamileliğimi anlatsam aglarsınız oğluma anlatmadım hayatım nasılsa 9 ay kavramı yok uzulmesın şimdilikBen buralardayım Zeynepcim.
Arka planda çalışıyorum.
Serveycim, daha iyi olmana çok sevindim.
Sen, gerçekten çok güçlü bir kadınsın.
Oğluna söyledin mi?
En azından yarın bıldırmıyım haftaya bıldırırım ayrıca sız kovsanız da gıdemem ben hep buralardayımmmcanim benim herseyde bi hayir vardir tabikii Allah sana en guzellerini nasip etsinn insallahh
nasilsin canm
burda olmak sana belki daha ii gelir cnm
ama yinede sen bikirsin kaptancimda senin kararina saygi gosterecektir.
ama biz sana burda destek verebiliriz bunuda unutma
Kızlar ben bır sure ızınlı olsam olur mu gene buralardayımm gelirım hep merak etmeyınnn
canim benim herseyde bi hayir vardir tabikii Allah sana en guzellerini nasip etsinn insallahh
nasilsin canm
burda olmak sana belki daha ii gelir cnm
ama yinede sen bikirsin kaptancimda senin kararina saygi gosterecektir.
ama biz sana burda destek verebiliriz bunuda unutma
Cokkk tesekkurler gercekten gucluyum ılk hamileliğimi anlatsam aglarsınız oğluma anlatmadım hayatım nasılsa 9 ay kavramı yok uzulmesın şimdilik
En azından yarın bıldırmıyım haftaya bıldırırım ayrıca sız kovsanız da gıdemem ben hep buralardayımmm
Suan kilo verememekle gerılmrk ıstemıyorum bana bır kac hafta ızın verın ne olur ama soz hep buralardayım bsyorcumm
Sen nasıl istersen Serveycim.
Buralarda ol da, diyet yap ya da yapma hiç fark etmez.
İyiyim kuzu, şimdi Jillian yapmaya kalkacağım.
İyi yapmışsın Serveycim.
Ne zaman ne anlatmak istersen hepimiz buradayız ve seni seviyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?