Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ohh ne güzel

ben genelde aksamdan kesmeye calisiyorum hatta kesiyorumm hic yemiyorum degil ama hafif yiyorum ama canim bisi isterse ertesi gune saklamaya calisiyorum dunku gibii
ve kendimi daha ii hissediyorum
aynen zeynepcim
akşam okadar önemlikii
mesela ben sabah cozutursam-ki 2000 kaloriye kadar cıkıyorum bazen-sonrasında hiç bir şey yemiyorum: sabah kilo sabit cıkıyor
ya da sabah öğlen normal yersem yine akşam yemezsem: sabah kilo kaybı cıkıyor
bence bu kilo vermenin en büyük sırrı sabah sağlam kahvaltı ve akşam cokk azz yemek
eskiden eşimi bekliyordum genelde akşam 7 civarı yemek yeniyordu ama artık akşam yemeğini 5 civarına çektim.eşimin yanındayken ya hiçbir şey yemem,ya da içecek olmadı salata..yağsız tuzsuz salata da çok iyi kurtarıcı hem kalorisi cok az hem de doyuyorsun

yalnız resimde iki hatun ön planda bence adriana lima ve mirande kerr(sol baştan 5. ve 7. hanım)
karın kasları ve şekilleri ben buradayım diyor
diğer hatunlar da fit ama bence bu ikisi daha cok calışıyor

kesinlikle katiliyorum sana kesinlikleeee

bendede aksama kadar bisi yemimm ama aksam normal yemek yiim kendimi sis ve rahatsiz hissediyorum tartiyi hic kontrol etmedim ama hissediyorumki eksilme yoktur.
eskiden bende esimle yemek yiyordum ama simdi senin gibi yapiyorum.
ilk zamanlar esim alinganlik falan yapti ama mantigini anlatimca anlayisla karsiladi sagolsunn

Ben şöyle bugün kendi kendime kalıp biraz düşüneyim, kilo yüzünden neleri kaybettiğimi falan oturup düşüneyim , kendime yazık ediyorum farkındayım

evet cnm bencede bi düşünnn

sagligini bu durumun kendine hissettirdiklerini kararliligini bi dusun verdigin kilolari dusun.

saçmalama yaaaa, sen benim geçen hafta neler yediğimi bir bilsen, utancımdan yazmadım menü falan, ama bu hafta sanki herşeye yeni başlamış gibi başladım ve ben yılda tam 17 kilo verdim, 2-3 gün abartılı yediğimde, şeytan hep " aman boşver ye gitsin" dedi. ama ben ona uymadım, dur dedim kendime, hep şunu düşündüm "zararın neresinden dönersen kardır" bu söz gerçekten benim pusulam oldu. böyle düşünmeseydim, kesinlikle 1 gram bile veremezdim. en başta bir 10 kilo ver, herkes sana "ne kar zayıflamışsın" demeye başlıycak ve sen iyice motive olacaksın, hırslanacaksın, daha fazla isteyeceksin zayıf olmayı ve başaracaksın, bundan emin ol. hedef kilona ulaşmak için elinden geleni yap, ama en başta 10 kilo vermeye odaklan, ondan sonrası kendiliğinden gelecek. ben bunları yaşamış biri olarak konuşuyorum. hayatım boyunca hiç şişman olmadım, hamileyken 25 kilo aldım ve doğumdan sonra, o kadar özgüvenim düştü ki, çok kötü hissediyordum kendimi, ama asla kendimi o şekilde kabullenmedim, işin sırrı da bu bence, kendini o şekilde kabullenmemek, ben kendime "hayatın boyunca şişman bir kadın olmak mı istiyorsun?" cevap "hayır" tabi ki de. bunu ya şimdi başaracağım, ya da hayatım boyunca şişman bir kadın olacağım, bunu düşün, kabul ediyor musun kendini bu şekilde? eminim cevabın "hayır" dır. asla pes etme, imkansız diye birşey yoktur, bir insan yeter ki gerçekten istesin, üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey olamaz. kendine güven, başaracağına gerçekten inan yeterr....

aynen benimki de
zaten benimki söyle yapıyordu
hızlıca yemeğini yer,hep kontrollü yer,hemen kalkar..genelde şimdiye kadar masada oturup kalan, ondan daha cok yiyen ve bu duruma sinir olan ben oluyordum..ama artık değişti inşallah..bence bir bayan yarım porsiyon erkek tam porsiyon yemeli,metabolizma hızını düşünerek.aynı yeniyorsa sorun vardır
bu arada bu sabah eşim ne kadar zayıflamışsın dedi,ben de cokk mutlu oldum..çünkü gebelikten doğumdan sonra filan cok takılmaya baslamıştı kilomla ilgili..şimdi böyle demesi çokk hoşuma gitti
ben buraya gelmeseydim daha da akıllanmazdım 66-67 kilo civarı dolaşırdım
kızlar size gönüülden teşekkür ediyorum
daha yolum var tabi

o ne guzel bi duygudur bilirim. bu sana 1 hafta yeter. esini umursayan onemseyen ilgilenen erkek nede guzel duruyor. bravo ona

aynen canım ya ilk başta kilo vermeye çok istekli olmasan da verdikten sonra gördüğün tepkilerle daha da motive oluyorsun
ya bir de zayıf insanlar sağlıklı oluyor
ben 112 acilde nöbetçi olduğum günlerde bazen şişman hastaları alırdık,okadar zor ki onların ambulansa getirilmesi,hastaneye aktarılması,hastane işlemleri bakımı,ameliyatı...sağlıklı bir yaşlılık için de sağlıklı bir kiloda olmak şart

bir kaç kiloda bile farkediyor insan hafiflediğini, aslında şöyle düşünmek lazım, diyelim ki 10 kilo fazlan var, 10 kilo margarini getir gözünün önüne, o kadar yükü taşıdığını düşün, kendimize işkence etmenin bir anlamı yok, en iyisi dişini sıkıp ideal kiloya ulaştıktan sonra dilediğini yemek (tabi ki abartmadan). benim ablam da çok kilo vermişti zamanında, o zaman hep şöyle derdi " yiyemediklerimi değil, giyemediklerimi düşünüyorum" bu sözü çok seviyorum.

Kizlar ben kaciyorum

Bu arada sunu belirtmek isterimki yilbasi noel vs bu tarz seylerin kutlamasi kesinlikle bana gore degil. kutalayanlara saygim var.benim icin sadece 2014 bitiyor 2015e geliyoruz ve yeni bir yila kapilari aciyoruz. ozel olarak plan hazirlik vs yapmadik davetlerede katilmadik. sevdiklerimizle bir arada olunabilir mi evet ama fazlasi bana abarti geliyor. bunlar sadece benim dusuncelerim .
zaten bu yildan sonra aksi düşüncem olsada kutlama vs mumkun degil.
vefat eden kuzenimin dogum gunu 1 ocak ona saygimiz sevgimiz ve asla hayatimizin bi kosesinden cikaramayacagmiz icin hersey biyana kalacak. Beklenen ve normal bi ölüm olmadigindan kabullenemedik halen..
simdi evimi toplayip temizlicemm esim erken gelecek yemek hazirlicam ve kuzenim icin dua edicem.
tekrar gelecegimm

Allaha emanet olun

biz de hiç bir özel günü kutlamayız
eşimle birlikte aldığımız bir karar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…