- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #130.321
Çok kötüsüün yaaa !!! Peki kız tmm ozaman.Seni mi kırcam kii
Ya gözdeee sen bulursun yiyecek birilerini, ve sakın bir tane bile yeme devamı gelir
Dünkü menüm
sabah kendi yaptığım yağsız gözleme yarım+çay+zeytin
akşam: Balık+salata+çorba
Çok kötüsüün yaaa !!! Peki kız tmm ozaman.Seni mi kırcam kii
Ya annemle birlikte aynı zamanda arkadaşım süpriz yapıp başka bir ilden geldi.DErken ben çok güzel vakit geçirdim ama arada koşturdum falan.Şimdi iyiyim.Çok su içmem lazım benim de ya.İş yerinde bol bol içiyorum daa evde azalıyor.Dikkat edeyim biraz.Koccaman öptüm seniiNasıl olayım bebişim iş güç bol su
Sen napıyorsun
Suuuu ölçemedim ama 1 --1,5 litreyi geçmiyodur.Bugün dibini vurcam ama :) işyerinde ben de kendimi suya vuruyom galibaSu ne durumda bakim
bende programli biriyim cizelge hazirlayip haftalik aylik uygularim ben daha once senin gibiydim gunduz kursuma gider aksam odama cekinirdim yanliz kalip birseylerle ugrasmak herseye kafi gelirdi yani yanliz kalmak insana birseyler katmalikızlar menüler süper de hani sporrrrr
dagyolu bu menülerinle beni korkutuyorsundüşük kalorili bir menüü ama bu hafta gecmene izin veremem en azından skorumuzu 4-2 yapmaya azmettim..bu hafta yenilirsem kendime ceza vereceğim,cezamı sen kes dagyolu
bu arada nekadar sosyalsin maşallah,ben de tam tersi asosyalimdir.yanlış anlaşılmasın ama çocukken kafama nasıl bir düşünce mantığı oluşmuşsa her şeyin zamanımı çaldığı gibi bir düşünce yapısı var mağlesef.çocukluğumdan beri program yaparım günü saatlere bölerim,benimki takıntı.kendime yapsam bir tek iyi..ilkokul 2 ya da 3 e giderken kardeslerim için de cizelge hazırlardım,yataklarını topladılar dişlerini fırçaladılar mı vs diye..garip gurup biriyim işte
ama kendimi düzelteceğim,gecen 2 senedir pek görmediğim komşuya cıktım mesela,gerçi evde değildi
hytsvncgzl öyle selfi çekiyorlar ama mesela ben cocuğumun fotosunun facee benden izinsiz konulmasını kabul etmezdim..senin pastacı börekçi velilere söyle de cocuklara kuruyemiş,kuru meyve yedirsinler aralarda,zeka olsun inşallah
buda haftada 1 gun yapar hele o hunler persembeye gelirse vay haline gunlerini ii ayarla.
biraz dikkat et tatlim. hedefine guzelce giderken basa donme kuzumm
julliani hergun yapmaya calis canim
callanin soyledigine gore 1 gun bile ara verince zor oluyormus.
zaten 25 dk hergun yap gitsin
can haklisin dikkat etmem lazim hedefime az kalmisken
gunaydin serveycim nasılsınnn
serveycim çalışıyormusun peki..inşallah evinde yatıp dinleniyorsundurDaha ıyı sayılırım hala kanamam var
evetttEvet kaptancımmm aaa sende mi Ankaradasınn
saolasın tatlımgunaydınnnn karlarrr duserrrrr duser duserrrrr gulerımmmm
aynen ben ızın vermıyorum zatı.
kendım koymuyorum zaten.
"2senedır gormedıgım komsuma cıktım...evde degıldı"nasıl guldumm tovbeeee
e duzen program guzel seyler...
ben vakıt calınmasından zıyade...asosyallık mıdır bu bılmem ama hıc arkadas dahıl edemıyorum hayatıma.
herkesle muhabbet ederım gulerım..samımı konusurum -ayrı- ama arkadas dedıgım derdı ıle dertlendıgım arkadaslara bakıyorum hep lıseye kadar.. tuhaf!
waaaow supper..
Allah rahmet eylesın..sızden de razı olsun ınsaellah
kaptan..gecmıs ola bu arada.
Ah mezurada şişmişin diyorcanım mezurayla ölç,görsel tahminler yanıltıcı olabiliyor
evet canım menülerin ve sporun gittikçe iyiye gidiyor
geçmiş olsun tatlım yaa diş falan olabilir mi?Ya toplightcım benimki de bi huzursuz uyumamalar filan, spor yalan oldu..hiç zamanım kalmadı kendime
Böyle olunca moralim çok bozuluyor ya
Pek bir şey de yemedi
Kızlar sizin sırrınız ne, nasıl tüm işleri yapıp bebeğinize de vakit ayırıyorsunuz???
Bu arada internet öldü, modem bozuldu galiba, yarın servisi cağıracağım inşallah sorun hallolur... Bundan pek giremeyebilirim
Öpüyorum kendinize iyi bakın
hayat cım aferin sana ne güzel eşin fıstık cola yerken sen çok güzel atlatmışsıngünaydınnnnnn, ne kadar erkenciyimmm:)))
menümü paylaşayım
kahvaltı 07.30
yarım dilim ekmek
yarım kk beyaz peynir
1 kaşık bal
1 salatalık
2-3 çatal peynirli omlet
öğle 11.35
1 porsiyon kapuska
4 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
ara 15.00
2 kaşık kısır
1 mandalina
akşam 18.00
1 porsiyon zeytinyağlı pırasa
2 kaşık mantar sote
havuç salatası
ara 21.00
10 tane badem
1 maden suyu (eşimle film seyrettik, eşim kola fıstık yerken ben bunları yedimmm:))))
3.5 lt su
1 kuşburnu çayı
işte bu kadarrrrrr
calışıyorum tabı hıc dınlenemedımserveycim çalışıyormusun peki..inşallah evinde yatıp dinleniyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?