Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar şu an mersin yolundayız cuma tatil olunca fırsatı değerlendirelim kardeşimlerle beraber olalım dedik 3-4 gün hasret gidecereğiz cepten tek tek alıntılayamadım ama
bstor yazdığın takımdan ayrılmak istiyorum lafını okumadım haberin olsun kızlar yeterli şeyleri söylemişler
hayat cım sözlerin çok güEzrl
callan cım canım sen ve zeynebim moral motivasyon kaynağısınız
emine dagyolu servey nerelerde
kızlar fırsatınız olursa 2015 için neler bekliyorsunuz yazsanıza fırsat bulursam bende yazayım seneye okuruz tabii mezunlar olarak
zeynebim yeni nickin hayırlı olsun bu arada dualarını şimdiden allah kabul etsin

cuma günü gökselde tantuni ye benim yerime de
benim en beğendiğim yemeklerden biri

benim 2015 hedefim
öncelikle sağlıklı bir şekilde kilo vermek hedefim 65 in altına inmek
eşimle ve çocuklarımla birlikte güzel bir tatil yapmak
küçük oğlumun bakıcıdan travma olmadan ayrılmasını sağlamak
mesleki olarak hakkettiğim yere gelmek
kendime daha fazla zaman ayırarak spor yapmak ve yeni kıyafetler almak
aklıma yolda bu kadarı geldi

Kızlar yenı yılda ılla kı saglık olsun, sevdıklerımız yanımızda olsun, kimseye muhtac olmayacak kadar paramız olsun.ıkıncı bebegım hayırlısıyla olsun nazarın degmedıgı kahkahaların yankılandıgı gunler olsun,65 kilo olayım sağlıklı olayım ask olsun eeee daha ne olsunnnn

kızlar kendi iç aleminize kabul ettirip paylaştığınız yorumlar çok hoşuma gitti
insanız hatasız yanlışsız olamayız
tam istikamet üzere olmak gayemiz olsada yolumuzun önüne çok engeller çıkacak yapılacak şey engeli bir tarafa koyup hedefe doğru yürümek
hatalarımıza karşi çok içten bir pişmanlık ve inş bir daha yapmamak için söz vermek

Dedim ya annem bi gelse süper olcak.Yahu işten başımı kaldıramıyorum ben.Bugün de nöbetten çıktım.Annemi dr kontrollerine götürüyorum habire falan

Dünkü menüm:
sabah-1 yum+zeytin
akşam--bezelye yemeği+yayla çorba
Lütfen dikkat: 3 litre suu

Bugünkü menü:
sabah 1dilim ekmek-zeytin-peynir
akşam--kurufasulye-pilav(az)

ama sonrasında yaşpasta yedim.dayanamadım ya.Negüzel gidiyodu işte.Su 2litre

canım iradeni kullanıp yememeliydin ya da yemek için sabahı beklemeliydin

Kızım da hastalandı.Ateş ateş ateş;naz naz naz;antibiyotik antibiyotik antibiyotik
çok geçmiş olsun
anaların hakkı ödenmez
biz de az uykulu bir gece gecirdik yine

2015te 55 kg olmak ve bu kiloyu korumak ayrıca sporu hayat düzenimin bir parçası olarak kabullenmek
Allah'ın izniyle kızımın kesintisiz gece uykuları uyuduğu günlere ulaşmak,şu an uykusuz olduğum için aklıma gelen her şey uykuyla ilgili

günaydınlar yeni yılın ilk günü bütün istekleriniz olsun
ipeksena geçmiş olsun tatlım
akşam cümbür cemaat kalabalık bir şekilde tombala oynayıp yeni yıla girdik gece 3 te yatıp sabah 8 de sağolsun oğlanlar medeniyle bende ayaktaydım

Kizlar Herkese Selamm

Yeni yilda sevdiklerinizde saglikli huzurlu sevgi dolu mutlu yillara.
Yeni yilda hakettigimiz ne ise Allahim onu nasip etsin.

Gonlumuzden gecenlerin olmasi niyetim ama hayirlisi neyse o olsunn

Dun gece 2 kuzenim ve kardesim geldi 5 kisi oturduk muhabbet sohbet derken tabu oynadik gece 3 te falan yattik. sabah kahvaltidan sonra kuzenime (mezara )gittik ve simdi eve gelebildik.
simdi evi toparlayip keyif yapmak istiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…