Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İşi bırakmış ekibim dagıldı o halde gectım hattın basına calıştım şimdi yenıden adam yetıstırmeye calışıyorumm

Kizlar Gunaydinn

kızlarr cuma gün tatilmişşşşşşşş

gozun aydin kaptancim.ne guzelmisss

Guzeller şimdiden ıyu bır yıl dılıyorum hepinize....

sanada ii yillar cnm benim

İşi bırakmış ekibim dagıldı o halde gectım hattın basına calıştım şimdi yenıden adam yetıstırmeye calışıyorumm

senin icin kotu olmus yahuu yeniden personel yetistirmek kolay degil
kolay gelsin

Kizlar gunaydin.
İzninizle ben tkimdan ayrilmak istiyorum.
Pzt gunu sabah hic kilomun azalmadigini gorunce o gun son derece yanlis beslendim, ama cok umursamadim toparlarim dedim ama sali gunu de oyle gecti, bu sabahta annem evdeydi kizartma yapmis yine cok kotu oldu.
Ben bu isi beceremiyorum kizlar,size tesrkkur ederim denedim en azindan ,listenizi kotu etkilemek istemem.

Ve ben sisko bi gelin olmicam cunku o gelinligi asla giymicem bu sekilde oldukca...
Hoscakalin

su yazini yarin okuyunca ne kadar sacmaladiginin farkina varacaksin gozdecim.
ne yani bi kac kacamak yaptin diye kilo veremedin hep kilolu kaldin gelinlik giyemedin ve hic evlenemedin oyle mi ??
bugun kendini küçük görme günün mü ??
lutfen kendine gel cnm

son olarak bu kadar insana karsi bi sorumlulugun var. bunca insani yari yolda birakip gitmek bence hos degil.
cunku bunun icin gercekten gecerli bi sebebin yok.

Kizlar

Kullanici adimi degistirdimm

Herkeslerin bilgisineee

Daha iyi olmadi mi sizcede ??

E ben bu salaklığımdan nasıl kurtulcam ya

kızlar internet sorunu halledildi,türksatın hizmetlerinden cok memnunum gercekten.tam söyledikleri vakit geldşler
diş çıkarıyor da olabilir ama arada yapıyor böyle..iyi tatiller kaptancım

http://www.dualarimiz.com/sifa-dualari/133-nazar-duas.html
ben nazar duası olarak fatiha,ayetel kürsi ,nas ve felak surelerini okuyorum.dua niyetiyle başına besmele getirmeden başı açık ve abdestsiz okuyabilirsin diye biliyorum,kızlar yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Guzeller şimdiden ıyu bır yıl dılıyorum hepinize....
iyi yıllar serveycimmmm

canım Allah yardımcın olsun,zor gerçekten..ne çalışkan bir kadınsın sen yahu,helal olsun sana

şeytan sağdan yaklaşıyor gözdecim
biz sonuncu da olsak umurumuzda değil
sadece kaçıran senmisin sanıyorsun,iki haftadır ben de dünyayı yedim ama kendime geldim
nefsine söz geçir.ne yapmak istemiyorsa onu yaptır.mesela bulaşık yıkmak istemiyor mu bulaşık yıkat,ya da spor yapmak istemiyor mu inadına spor yaptır
cinecinden tavsiyeler aldım,dedim ya ben dünyayı yemek istiyorum sen nasıl yapıyorsun..yemeği ertele dedi bana,mesela şu işi de yapayım sonra yerim gibi..bir de yemeğin zevk veren bir şey olduğunu unut,aç kalmamak için yemelisin..mesela akşam oldu,bu akşam yeme yarın sabaha ertele...bir tatlı varsa onu diyetin bittikten sonra ye gibi..son bir şey cok tahıllı ekmek,yoğurt ve sütlü kahve tok tutuyor.bu öğütleri bana cinecin verdi,benim için altın değerinde..bu haftaki performansımda cok büyük payı var,yeniden tekrar teşekkür ediyorum cinecinime...
gözdecim sen de dediklerimi benimse
bize yediren aclık değil,duygusal boşluk ve zevk alma isteği..yemek zevk veren bir şey değildir bunu asla ve asla aunutmayalım,benimde kulağıma küpe
Kizlar

Kullanici adimi degistirdimm

Herkeslerin bilgisineee

Daha iyi olmadi mi sizcede ??
daha iyi olmuş tatlımmmm

E ben bu salaklığımdan nasıl kurtulcam ya

salaklik olarak adlandirma cnm herkesin kacamaktan kendini alamadigi durumlar olabilir. bu havalar evde oturma havasi e evde oturuncada yemege vurma havasi o nedenle normal ama biz yinede kendimize mukayet olmaliyiz.
bak dun ne olduu

aksam esim ve 2 arkadasimizla disarida bulusacaktik kahve icecektik. ben dedimki disarfa bi salata yerim oyle kahve iceriz. avmye gitigimde bizkmkiler oturmuslardi bi yere o yuzden ayip olmasin diye yemek yemedim kahve ictik.
saat oldu 9bucuk neyse eve geldik 10 esim dediki ben acimm benden yufka istedi (gozleme tarzi ama tavada yuvarlak yaptigim bisi ) ondan yaptim sonra kahvaltilik falan koydum kendimede sadece limonlu yeslicay yaptım. ama nasil acimm en son sabah yedimm.
kendi kendimle oynadim dedimki zeynep once yesilcay ic baktin karnin ac bi dilim yersin. ben yavas yavas cay icerken o yemegini yedi ve bitirdi bile anlayacagin kendimle resmen oyun oynadim ve yemek yemedim cayim bittiginde aa yufka kalmamis dedim :)))
ki benim suan kilo verme gibi bi derdim yok.
sonra ne oldu biliyormusun sabah kalktim ve kendime yufka yaptimm ohh mis gibi yedimm.
Sen neden yapamayacakmissinnn

aaa çok tatlı olmuş

biraz emirvaki begendirme oldu ama neysee

tesekkurler kizlarr

çokk beğendim canım
aynen ben de erteliyorum,mesela kahvaltıdan sonra 10-11 gibi baya acıkıyorum diyorum 12 de yerim.. ya da çocuğa sunu yedirmeye calışayım sonra yerim..nefsi kandırmadan olmuyor..ilk nefis terbiyesi lazım kesinliklee

bu hanımlar bu kilolarda olmak için ne iradeler gösteriyor,biz niye gösteremeyelim,nefsimize hakim olalım,ona istemediği şeyleri yaptıralım..güçlü olalım 5. mıntıka
takımımızın kaçıncı olduğu değil,burada birbirimize verdiğimiz destek ve hepimizin bir gün ince zarif bir hanım olması önemli olan

ohh ne güzel

ben genelde aksamdan kesmeye calisiyorum hatta kesiyorumm hic yemiyorum degil ama hafif yiyorum ama canim bisi isterse ertesi gune saklamaya calisiyorum dunku gibii
ve kendimi daha ii hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…