- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #130.341
İşi bırakmış ekibim dagıldı o halde gectım hattın basına calıştım şimdi yenıden adam yetıstırmeye calışıyorummNazardan korkun arkadaslar.yılı super bıtırıyorum derken bu yıl benım yılım olcak derken...toplantıdaki o kdr ovguden sonra donduk fabrıkaya tartısan 3 tecrubeli elemanım işi
calışıyorum tabı hıc dınlenemedım
hayat cım aferin sana ne güzel eşin fıstık cola yerken sen çok güzel atlatmışsın
ne kadar da sakinleşti burası yaa nerdesiniz kızlarr?
kızlarr cuma gün tatilmişşşşşşşş
Guzeller şimdiden ıyu bır yıl dılıyorum hepinize....
İşi bırakmış ekibim dagıldı o halde gectım hattın basına calıştım şimdi yenıden adam yetıstırmeye calışıyorumm
Kizlar gunaydin.
İzninizle ben tkimdan ayrilmak istiyorum.
Pzt gunu sabah hic kilomun azalmadigini gorunce o gun son derece yanlis beslendim, ama cok umursamadim toparlarim dedim ama sali gunu de oyle gecti, bu sabahta annem evdeydi kizartma yapmis yine cok kotu oldu.
Ben bu isi beceremiyorum kizlar,size tesrkkur ederim denedim en azindan ,listenizi kotu etkilemek istemem.
Ve ben sisko bi gelin olmicam cunku o gelinligi asla giymicem bu sekilde oldukca...
Hoscakalin
su yazini yarin okuyunca ne kadar sacmaladiginin farkina varacaksin gozdecim.
ne yani bi kac kacamak yaptin diye kilo veremedin hep kilolu kaldin gelinlik giyemedin ve hic evlenemedin oyle mi ??
bugun kendini küçük görme günün mü ??
lutfen kendine gel cnm
son olarak bu kadar insana karsi bi sorumlulugun var. bunca insani yari yolda birakip gitmek bence hos degil.
cunku bunun icin gercekten gecerli bi sebebin yok.
Kizlar
Kullanici adimi degistirdimm
Herkeslerin bilgisineee
Daha iyi olmadi mi sizcede ??
diş çıkarıyor da olabilir ama arada yapıyor böyle..iyi tatiller kaptancımgeçmiş olsun tatlım yaa diş falan olabilir mi?
kızlar ben bu ani tatil kararından sonra yarın öğleden sonra yola çıkacağım ctesi veya pazar ankaraya döneceğim o yüzden yarın sabah muhtemelen tartılıp kiloma bakacağım cuma gün muhtemelen tartı bulamam bende bu hafta biraz olmayacağım ama lütfen sizler takımı boş bırakmayın
http://www.dualarimiz.com/sifa-dualari/133-nazar-duas.htmlNazardan korkun arkadaslar.yılı super bıtırıyorum derken bu yıl benım yılım olcak derken...toplantıdaki o kdr ovguden sonra donduk fabrıkaya tartısan 3 tecrubeli elemanım işi
calışıyorum tabı hıc dınlenemedım
iyi yıllar serveycimmmmGuzeller şimdiden ıyu bır yıl dılıyorum hepinize....
canım Allah yardımcın olsun,zor gerçekten..ne çalışkan bir kadınsın sen yahu,helal olsun sanaİşi bırakmış ekibim dagıldı o halde gectım hattın basına calıştım şimdi yenıden adam yetıstırmeye calışıyorumm
şeytan sağdan yaklaşıyor gözdecimKizlar gunaydin.
İzninizle ben tkimdan ayrilmak istiyorum.
Pzt gunu sabah hic kilomun azalmadigini gorunce o gun son derece yanlis beslendim, ama cok umursamadim toparlarim dedim ama sali gunu de oyle gecti, bu sabahta annem evdeydi kizartma yapmis yine cok kotu oldu.
Ben bu isi beceremiyorum kizlar,size tesrkkur ederim denedim en azindan ,listenizi kotu etkilemek istemem.
Ve ben sisko bi gelin olmicam cunku o gelinligi asla giymicem bu sekilde oldukca...
Hoscakalin
daha iyi olmuş tatlımmmmKizlar
Kullanici adimi degistirdimm
Herkeslerin bilgisineee
Daha iyi olmadi mi sizcede ??
ben sana zayıflamanın tüm sırlarını verdimE ben bu salaklığımdan nasıl kurtulcam ya
E ben bu salaklığımdan nasıl kurtulcam ya
aaa çok tatlı olmuş
kızlar internet sorunu halledildi,türksatın hizmetlerinden cok memnunum gercekten.tam söyledikleri vakit geldşler
diş çıkarıyor da olabilir ama arada yapıyor böyle..iyi tatiller kaptancım
http://www.dualarimiz.com/sifa-dualari/133-nazar-duas.html
ben nazar duası olarak fatiha,ayetel kürsi ,nas ve felak surelerini okuyorum.dua niyetiyle başına besmele getirmeden başı açık ve abdestsiz okuyabilirsin diye biliyorum,kızlar yanlışım varsa düzeltin lütfen.
iyi yıllar serveycimmmm
canım Allah yardımcın olsun,zor gerçekten..ne çalışkan bir kadınsın sen yahu,helal olsun sana
şeytan sağdan yaklaşıyor gözdecim
biz sonuncu da olsak umurumuzda değil
sadece kaçıran senmisin sanıyorsun,iki haftadır ben de dünyayı yedim ama kendime geldim
nefsine söz geçir.ne yapmak istemiyorsa onu yaptır.mesela bulaşık yıkmak istemiyor mu bulaşık yıkat,ya da spor yapmak istemiyor mu inadına spor yaptır
cinecinden tavsiyeler aldım,dedim ya ben dünyayı yemek istiyorum sen nasıl yapıyorsun..yemeği ertele dedi bana,mesela şu işi de yapayım sonra yerim gibi..bir de yemeğin zevk veren bir şey olduğunu unut,aç kalmamak için yemelisin..mesela akşam oldu,bu akşam yeme yarın sabaha ertele...bir tatlı varsa onu diyetin bittikten sonra ye gibi..son bir şey cok tahıllı ekmek,yoğurt ve sütlü kahve tok tutuyor.bu öğütleri bana cinecin verdi,benim için altın değerinde..bu haftaki performansımda cok büyük payı var,yeniden tekrar teşekkür ediyorum cinecinime...
gözdecim sen de dediklerimi benimse
bize yediren aclık değil,duygusal boşluk ve zevk alma isteği..yemek zevk veren bir şey değildir bunu asla ve asla aunutmayalım,benimde kulağıma küpe
daha iyi olmuş tatlımmmm
çokk beğendim canımsalaklik olarak adlandirma cnm herkesin kacamaktan kendini alamadigi durumlar olabilir. bu havalar evde oturma havasi e evde oturuncada yemege vurma havasi o nedenle normal ama biz yinede kendimize mukayet olmaliyiz.
bak dun ne olduu
aksam esim ve 2 arkadasimizla disarida bulusacaktik kahve icecektik. ben dedimki disarfa bi salata yerim oyle kahve iceriz. avmye gitigimde bizkmkiler oturmuslardi bi yere o yuzden ayip olmasin diye yemek yemedim kahve ictik.
saat oldu 9bucuk neyse eve geldik 10 esim dediki ben acimm benden yufka istedi (gozleme tarzi ama tavada yuvarlak yaptigim bisi ) ondan yaptim sonra kahvaltilik falan koydum kendimede sadece limonlu yeslicay yaptım. ama nasil acimm en son sabah yedimm.
kendi kendimle oynadim dedimki zeynep once yesilcay ic baktin karnin ac bi dilim yersin. ben yavas yavas cay icerken o yemegini yedi ve bitirdi bile anlayacagin kendimle resmen oyun oynadim ve yemek yemedim cayim bittiginde aa yufka kalmamis dedim :)))
ki benim suan kilo verme gibi bi derdim yok.
sonra ne oldu biliyormusun sabah kalktim ve kendime yufka yaptimm ohh mis gibi yedimm.
Sen neden yapamayacakmissinnn
ben sana zayıflamanın tüm sırlarını verdim
bstor bugun bunu izleyelim
çokk beğendim canım
aynen ben de erteliyorum,mesela kahvaltıdan sonra 10-11 gibi baya acıkıyorum diyorum 12 de yerim.. ya da çocuğa sunu yedirmeye calışayım sonra yerim..nefsi kandırmadan olmuyor..ilk nefis terbiyesi lazım kesinliklee
bilsek bile unutıuyoruzsorun zaten nasıl zayıflanacağını bilememek değil callancım ugulayamamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?