- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #130.441
sagliknolsun eminecim bu hafta tartidan dolayi fazla cikarsa haftaya haftaya beklenenden eksik cikar m.etme.
ama senin zaten her halukarda ekaileeini gorecegiz gibi
***5.TAKIM 394.ETAP***
toplight (70.6/ / ) bildirimde bulunmadı
CallanPinckney (61.5/59.9/1.6/% 2.6)
dagyolu(60.7
hm22( 82.5/82/0.5/0.61)
EmineF (79.4/78.5/0.9/%1.1)
Bstor (93.5
hytsvncgzl(69,6/68.9/0.7/%1.5)
5. TAKIM ORTALAMASI :
callan cım çok güzel ya 5 li rakamları görmüşsun hayat hm emine çok iyisini ben bstor u merak ediyorum bi de dagyolu ne yaptı
kızlar ben kaçırdım mı yeni adaylarımız günlük oaylaşımda bulunuyorlar mı gerçi ptesi profillerinden kontrol ederim de pek radtlamadım sanki ozaly zeynali nerelerdesiniz
ooooo Maşallah valla.Kolay kolay cesaret edilmez doğrusu.Bir abla vardı eşi biliyor;o bilmiyor.Birlikte yapıyorlardı.Ablanınki gül gibi avcuna gre açılıyordu,abinin ki tam tam oluyordu:)))Helal sana yaniKizlarr
esim cok uzun zamandir icli kofte istiyordu dun yapayim dedim. daha once ne yapan birini gordum nede yaptim.
patatesli yapim dedim esmer bulgurla yaptim. Annemde diyorki "ben bile cesaret edip yapamiyorum" veeeee mis gibi yaptimm hemde hic zorlanmadan.
onca insan icli kofte yapmanin zorlugunu anlatiyordu. Ama ben hic zorlanmadim hatta bana cok kolay bile geldi halenn saskinim. Esim bayila bayila yedi annemi aradi utan kendinden kaynana boynuz kulağı gecti dedi .
Sonuc annem 1 ay sonra yanima gelecek ilk olarak icli kofte istedi
Oyle iste paylasmak istedim sizle
Üzülme şeker !!!Senden daha kötüleri var aramızda.Mesela ben 37Hayat cok hızlı gecıyor ne ara 32 oldum bılmıyorum duygulanıyorum yaaaa
canım bakamadım cepten oluncakaptancim bakabildin mii ??
zeynealiyi uzun zamandir gormedim ben ozaly arada geliyor
ooooo Maşallah valla.Kolay kolay cesaret edilmez doğrusu.Bir abla vardı eşi biliyor;o bilmiyor.Birlikte yapıyorlardı.Ablanınki gül gibi avcuna gre açılıyordu,abinin ki tam tam oluyordu:)))Helal sana yani
Ben bugün zamanda yolculuk makinasının icadını daha çok istedim.Ahhhh ahhh !!! Şimdi bana bu hafta yediğim günleri geri verseleeeerrr !!!!Pişmanlııkkk
geçen haftaki kilom: 79.300
bu hafta :79.500
Kizlar kusura bakmayin gecmisi okuyamadan bildirim yapayim ama dun tartilmistim bugun tartilamadim sehir disindayiz
61.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?