- 28 Kasım 2014
- 208
- 305
- 73
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #130.481
canım menüleri hep böyle yazıyorsun ama miktarın ne kadar hiç miktar yokBu günkü menüm
sabah: poaça+çay+zeytin
akşam:yayla çorba+patlıcanlı köfte+salata
hoşgeldin selin umarım kötü bişeyler yoktur eltin mi doğum yapacaktıKızlar merhaba yoğun haftardan sonra ancak toparlanıp geldim fakat 9. Takıma geçmek istiyorum sizi çok ama çok sevyorm buradan kopmayacagm ama beril olmadan devam edemem üzgünüm anlayın beni hayırlı geceler...
canım verirsn,inanıyorum.yemeğin zevk olduğunu unut unut.aklının doyup doymadığına bakma,karnının hafif doymuş olması yeterliKızlar ben bugün güne gidecem, inş fazla abartmadan geri dönerim. Sadece salata yemeyi planlıyorum, akşam dönüşte de yoğurt yerim, bu hafta motivasyonum iyi, inlAllah düşmez de bir bir gider kilolar. Callan yaa ben sana çok özendim, maşallah. Eski günlerime dönmek istiyorum artık ben de, hem de biran önce, ara tatilde annemlerin yanına gittiğimde şaşıracaklar, en son kurban bayramında gitmiştim, o zaman 76 kiloydum, özellikle de annem üzülüyordu çok kilo aldığım için, sevinsin annoşummm
tamam toplightçımgünaydınlarr kızlar ilaçlarımı alamayınca birde ortam değilikliği benim bağırsaklar iptal oldu bıgün neyseki döneceğiz ankaraya
callan çok güzel tatlım otursun 59 kg biraz sonra düşersin
canım menüleri hep böyle yazıyorsun ama miktarın ne kadar hiç miktar yok
hoşgeldin selin umarım kötü bişeyler yoktur eltin mi doğum yapacaktı
se nasıl istersen
arkadaslar yeni arkadaş davet ettim haberiniz olsun
Kızlar merhaba yoğun haftardan sonra ancak toparlanıp geldim fakat 9. Takıma geçmek istiyorum sizi çok ama çok sevyorm buradan kopmayacagm ama beril olmadan devam edemem üzgünüm anlayın beni hayırlı geceler...
ayy cokkk sevindimm
birinci olmak için son şansım dı olamadım ama
artık hedefler küçük
bu hafta 400gr verme hedefindeyim
59 bir otursun,sabitlensin
haftaya cuma 59,5u görmek istiyorum
senin hedefin kaç eminecimm
Davetin icin cok tesekkur ederim onur duydumgünaydınlarr kızlar ilaçlarımı alamayınca birde ortam değilikliği benim bağırsaklar iptal oldu bıgün neyseki döneceğiz ankaraya
se nasıl istersen
hadi bstor nerde kaldın merak içinde seni bekliyoruz saat 12 ye kadardı bildirim hadii çabuk ol
günaydınlarr kızlar ilaçlarımı alamayınca birde ortam değilikliği benim bağırsaklar iptal oldu bıgün neyseki döneceğiz ankaraya
se nasıl istersen
toplightm zeynebm yok canm benlik bir durum yoktu eltm doğum yaptı ev o kadar kalabaliktki anlatamam kvdemler gormcemler filan bendeydi gece gündüz e doyette yalan oldu tabi artışlarla geri döndüm maalesefselimcim hosgeldin
senlik bi durum yok degil mi sen iyisin ?
callancim cnm seni en ii ben anlarim harika bi duygu ama bu siralar daha cok dikkat lazim inan sabitleyimce 6lilari gormeyeceksin yeterki bi 1 ay daha oturttur bu kiloyi hem 59 larla kalma inmeyefe calis ama aman 6lilari gorme ki gormeyeceginden eminim
toplightm zeynebm yok canm benlik bir durum yoktu eltm doğum yaptı ev o kadar kalabaliktki anlatamam kvdemler gormcemler filan bendeydi gece gündüz e doyette yalan oldu tabi artışlarla geri döndüm maalesef
evetcokmu artis var kiii ??
evetama reglym su an belkim onunda etkisi vardır hemen acil toparlanmam gerek
neva cım hoşgeldin ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekli tatlım5. Takimin sevgili uyelerine merhaba
Davetin icin cok tesekkur ederim onur duydum
Cok kisaca hikayemi anlatayim neden kilo aldim gibi gereksiz bilgilerle yormuycam kimseyi sonuca bakmak lazim cunku :)
Bende sonuc itibariyle 95 kiloyla basladim diyete inanin o kadar hizli kilo almaya baslamistimki 1 hafta daha bekleseydim 100 olmustum kesin
Once 9 gun isvec diyeti yaptim 89 a indim onu korumaya ugrasirken 84 olmusum yazin yazlik temizligi ve yuzme derken hic dikkat etmedigim halde 4 kilo vermisim 80 le dukan diyetine basladim 74.7 yi gordum 1 ayda ama bazi sebeplerden dolayi diyeti tamamlayamadan koruma yapmadan biraktim tekrar 80 oldum tabi.
Siteyi incelerken karbonhidrat hesaplayarak zayiflamayi gordum bana cok mantikli geldi yasam felsefesi haline getirilebilecek bisey olarak gordum basladim yaklasik 15 gun oldu 76.4 e dustum
Boyum 160
Kilom 76.4
Cuma gunu tarti sonucunu soyluyorum
Gelince hizlica sayfalardan biraz okudum :) kilo yuzdesiyle yazilacak denmis o kismi anlatirsaniz sevinirim arkadaslar
canım dün bildirim yapamadın bizde kötü bişeyler mi oldu demiştik haftaya kg farkın 2 ye bölünecekKaptanım perşembe akşam apar topar halama gittik denizliye offf gelemedim ne olucak şimdi
5. Takimin sevgili uyelerine merhaba
Davetin icin cok tesekkur ederim onur duydum
Cok kisaca hikayemi anlatayim neden kilo aldim gibi gereksiz bilgilerle yormuycam kimseyi sonuca bakmak lazim cunku :)
Bende sonuc itibariyle 95 kiloyla basladim diyete inanin o kadar hizli kilo almaya baslamistimki 1 hafta daha bekleseydim 100 olmustum kesin
Once 9 gun isvec diyeti yaptim 89 a indim onu korumaya ugrasirken 84 olmusum yazin yazlik temizligi ve yuzme derken hic dikkat etmedigim halde 4 kilo vermisim 80 le dukan diyetine basladim 74.7 yi gordum 1 ayda ama bazi sebeplerden dolayi diyeti tamamlayamadan koruma yapmadan biraktim tekrar 80 oldum tabi.
Siteyi incelerken karbonhidrat hesaplayarak zayiflamayi gordum bana cok mantikli geldi yasam felsefesi haline getirilebilecek bisey olarak gordum basladim yaklasik 15 gun oldu 76.4 e dustum
Boyum 160
Kilom 76.4
Cuma gunu tarti sonucunu soyluyorum
Gelince hizlica sayfalardan biraz okudum :) kilo yuzdesiyle yazilacak denmis o kismi anlatirsaniz sevinirim arkadaslar
Kahvalti menumu yazayim bende
2 dilim kizarmis tam bugday ekmegi
Cok az peynir
Bol bol sekersiz cay
Az sonra kahvemi icerim insallah
Kızlar ben dün uğrayamadım denizliye halamın yanına gittik , off ne olucak şimdi
nereye gidiyorsun canım oo iyi gezmelerKızlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Seviliyorsunuz.
Çok özledim sizi.
Biz bugün eve dönüyorduk. Bir anda rotayı değiştirdik.
Eşim 15 ocakta çalışmaya başlayacak.
En geç dönüş tarihi o ama daha önce döneriz diye tahmin ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?